- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Krups EA897B - Espressomachines
Mooi design en compact apparaat en je kan er verschillende soorten koffie mee maken.Je kan de koffie sterkte heel makkelijk zelf instellen en zowel voor 1 als 2 kopjes te gebruiken.Het apparaat is heel makkelijk te bedienen.Echte aanrader voor koffie liefhebbers voor een zeer mooie prijs en nu ook nog eens cashback via Krups.Wij zijn er heel tevreden mee.
Fantastisch apparaat
Uiterlijk is super gaaf ! Gerecycled materiaal echt heel mooi.
Makkelijk te installeren en te gebruiken!
Super blij met de aankoop
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Vol automatisch
De Krups Evidence Eco E897B Espressomachine is een koffiemachine met een mooie uitstraling. In deze tijd is het fantastisch om een apparaat aan te kunnen schaffen waarbij gebruik is gemaakt van 62% gerecycled plastic is gemaakt.
Na jaren filterkoffie te hebben gehad, nu de overstap gemaakt naar dit sjieke apparaat. Het heeft voor ieder wat wils.
Het waterreservoir is mooi groot, dus bij deze koffiegenieter betekent dat, dat je hem niet steeds hoeft bij te vullen.
Op naar veel heerlijke kopjes koffie.
Lang gezocht. Veel reviews gelezen. Laatste zet gekregen door de cash back actie. Is onze 3de. Andere vielen tegen. Met name de cappuccino.
Je weet pas of het jouw smaak is bij je eerste kop. Hoop op “mijn” smaak. Nou zeker geen spijt. Precies goed. Lekkere bak koffie of cappuccino. We genieten smorgens en ‘s avonds heerlijk aan tafel met deze koffiemachine.
Raar hoe blij je kan zijn met lekker koffie.
Ook schoonmaken gaat makkelijk .
Top apparaat
Geweldig apparaat, geen gehannes met externe op schuimers en ook geen waterig schuim van die op schuim pijpjes meer. Voor iedereen die van cappuccino of lattes houdt en geen 700 euro of meer wilt uitgeven zou ik dit aanraden.
Pluspunten
- Goedkoop
- Lekkere koffie
- Makkelijk te onderhouden
- Goede schuim technologie
- Eenvoudig in gebruik
Minpunten
- Beetje groot/lomp
- Geen houder voor de melk slang
Beste apparaat die ik in jaren heb gezien
Hele goede en fijne apparaat om voor thuis te gebruiken en om te genieten van een heerlijke bakje koffie. Apparaat is ook heel makkelijk te onderhouden omdat die zichzelf kan schoonmaken en spoelen. Alleen het water reservoir zit wel aan de achterkant wat het soms moeilijk maakt om die in de gaten te houden. Voor de rest een perfecte machine voor elke huishouden!
beste aankoop
Met zoveel veelzijdigheid in koffiekeuzes, aanpasbare sterktes en de mogelijkheid om de smaak precies naar wens af te stellen, lijkt de Krups Evidence Eco-Design EA897B echt een alles-in-één koffiegenot te bieden. De mogelijkheid om verschillende koffiespecialiteiten te maken met instelbare sterktes en zelfs extra shots, maakt het een droom voor koffieliefhebbers.
De lof over de kwaliteit van de koffie, vooral het feit dat de machine een fantastische melkschuimkwaliteit levert, zowel met gewone als speciale melkschuimmelk, zal zeker potentiële kopers aanspreken. Het feit dat de machine grotendeels bestaat uit gerecycled materiaal en bijna volledig recyclebaar is, is een enorme plus voor milieubewuste consumenten.
Het feit dat het gebruik en onderhoud eenvoudig zijn, maakt de Krups Evidence Eco-Design EA897B ook aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar gemak in hun koffiezetproces.
Al deze kenmerken, gecombineerd met een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat in verschillende interieurs past, maken dit echt een indrukwekkende koffiemachine.
My first coffeemachine
Perfect coffeemachine with beautiful design. It is easy to use. You simple touch the button you want and in a short time you have your favourite drink. I'm glad. I save my time and money. Thanks KRUPS!
Pluspunten
- Beautiful
- Sensor touch
- Easy to use
- Milk system
Goed prijs-kwalitatief product
Dit is mijn eerste vol automatisch espressomachine.
Design:
Het apparaat ziet er strak uit en heeft wat reliëf.
Gebruik:
Koffie zetten is makkelijk door voor geprogrammeerde knoppen.
Voor het opschuimen van de melk het je een buisje nodig, maar is wel makkelijk om aan te sluiten.
Smaak:
Koffie heeft lekker aroma en smaakt goed.
De melk is alleen niet echt warm, dus je cappuccino is snel koud.
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Makkelijk in gebruik
- Niet al te duur
Minpunten
- Melkschuim niet warm genoeg
Stille, goede koffiemachine
Stille machine.
Zet gewoon lekkere koffie, goed warm.
Handig in gebruik omdat je de zetgroep niet apart schoon hoeft te maken.
Pluspunten
- Stil
- Maakt zichzelf schoon
- Groot water reservoir
Wij vinden het een fijne automaat ! Veel onderdelen zijn gerecycled! Makkelijk aan te sluiten ! En een goede prijs//kwaliteit verhouding… vervelend is alleen dat er geen melk kan bij zit
Super koffiemachine. Voldoet volledig aan de verwachtingen! Echt een goede koop koffie, welke variant je ook kiest.
Krups Espresso Koffiemachine EA897B
Na 2 st. Nespresso cupjes automaten hebben we de overstap gemaakt naar een espresso machine met bonen.
Onze keuze was gevallen op de Krups Evidence Eco Design EA897B.
Dit leek ons een machine met een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Na ontvangst via Bol.com, installatie en eerste gebruik zijn we zeer tevreden. Er zijn voldoende keuzemogelijkheden, de koffie smaakt verrukkelijk en het apparaat is gemakkelijk in onderhoud. Chapeau!!
Pluspunten
- Mooi design
- Compact
- Goede prijs/kwaliteit
- Makkelijk in onderhoud
Minpunten
- Geen
Super blij met dit apparaat. Super eenvoudig in bediening, eenvoudig te reinigen en het belangrijkste van alles…super lekkere koffie. Of je nu van espresso of latte macchiato (of alles daar tussenin) houdt. Aanrader!
Gemakkelijke en lekkere koffie!
Wij hebben de Krups EA897b nu 3 weken en zijn er heel tevreden over.
De koffie is zeer lekker met goede aroma's
ook schuimt hij de melk goed op.
Dit is heel makkelijk te doen door het slangetje in een pak melk te steken.
Doordat deze machine gebruikt maakt van een slangetje ipv beker, gaat er geen onnodige melk verloren.
Daarnaast is dit slangetje makkelijk schoon te maken.
De waterreservoir is groot genoeg en gemakkelijk bij te vullen (ook zonder reservoir uit te nemen)
Pluspunten
- Koffie met 1 druk op de knop
- Goede aroma's
- Makkelijk te reinigen
Minpunten
- Opwarmen duurt soms lang bij opstart.
Koffiemachine
Mooi small apparaat en makkelijk en veel aoorten koffie maken voor een hele mooie prijs
Aanrader
De Krups EA897B overtreft verwachtingen met zijn indrukwekkende prestaties en gebruiksvriendelijkheid. De kwaliteit van de koffie is uitstekend, en de machine maakt het zetten van jouw favoriete drankje moeiteloos. Een waardevolle toevoeging aan elke keuken, waardoor koffiezetten een plezierige ervaring wordt.
Geweldige machine mét heerlijke koffie in diverse smaken
Enkele dagen geleden heb ik de Evidence ECO-Design EA897B volautomatische espressomachine gekocht en tot nu toe ben ik heel tevreden! Een prachtig design, lekkere koffie en gemakkelijk schoon te maken! Voordeel vind ik dat het apparaat grotendeels is gemaakt van gerecycled plastic. Het apparaat maakt weinig geluid en het is toch geweldig dat je je gasten verschillende soorten koffie aan kunt bieden? De kinderen zijn super blij met onze eigen "baristobar" in huis :-)
Pluspunten
- het design
- het geluid valt mee
- de prijs/kwaliteit verhouding
- vele soorten koffie
- makkelijk schoon te maken
Minpunten
- tot nu toe nog niet ontdekt
Tegenvallend KRUPS koffiemachine
Gekozen vanwege het design. De eerste twee maanden tevreden maar nu wordt de melk niet meer warm en gebruik ik een aparte melkopschuimer ernaast. Is natuur niet de bedoeling. Ook nergens te vinden waar dit aan ligt. Ga het apparaat dus terugsturen , hoop dat het gerepareerd kan worden. Wel snel zo een mankement, heel jammer, was toch 439,00 euro
Pluspunten
- Mooi design
Minpunten
- Melk wordt niet warm
Mooi apparaat met voldoende mogelijkheden
Ik heb dit apparaat mogen testen en ben zeer tevreden! Er zijn voldoende koffievarianten en je kan alles (sterkte, hoeveelheid) naar persoonlijke voorkeur instellen. Het bedieningspaneel spreekt voor zich, met een paar keuzes wordt de koffie zo gezet. De koffie wordt goed warm en de melk wordt mooi opgeschuimd. Het enige nadeel vind ik dat je het apparaat best vaak moet reinigen.
Pluspunten
- Duidelijk paneel
- Lekkere koffie
Minpunten
- Vaak reinigen
Zeer fijn apparaat met heerlijke koffie!
Wij hebben dit product nu een aantal weken in ons bezit als onderdeel van een testpanel. Als twee koffieliefhebbers in 1 huishouden met beiden andere koffiewensen zijn wij erg tevreden met dit toestel.
We hebben niet een mega grote keuken dus we waren erg blij met het smalle, strakke en ecofriendly design. Het installeren van de koffiemachine was erg makkelijk. In het begin van de uitgebreide, meertalige handleiding wordt met behulp van plaatjes een quickstart-guide weergegeven.
Het zetten van de verschillende soorten koffie gaat erg gemakkelijk en de koffies zijn heerlijk! Je drukt op de aanknop en naast de blinkende lampjes hoor je ook een lage pieptoon. Het schermloze design werkt met touchtoetsen waarmee verschillende combinaties in te stellen is als je kijkt naar grootte & sterkte van het drankje.
Vooral mijn partner is erg te spreken over het schermloze design. Waar hij smorgens vroeg voor werk een kopje koffie voor zichzelf zet is de afwezigheid van zo'n scherm rustiger voor de ogen. Ikzelf moest er even aan wennen. Alle koffiezetapparaten die ik gewend was hadden een touchscreenscherm en aangezien ik visueel ingesteld ben was ik bang dat dit apparaat te wensen over zou laten als het zou gaan om onderhoudstaken en de meldingen hiervan. Dit was echter niet het geval. Door de combinatie van een rood lampje en een lampje wat aangeeft wat er vervangen/verschoond dient te worden weet je precies wat het apparaat van je verwacht.
Het apparaat is geeft zo ook zelf aan wanneer het koffiepuck-bakje vol is, wanneer het water op is of wanneer er een reinigingscyclus dient te worden gedraaid. Het enige wat ik jammer vind is dat er geen melding is voor het uitlekbakje wanneer deze vol is. Dit lossen we op door deze samen met de pucks te legen en schoon te maken.
Het apparaat is niet veel luider dan andere machines die tijdens het zetten hun bonen malen. Je hoort het zeker maar mijnsinziens hoort dat bij dit type machine.
Over het algemeen zijn wij dus zeer te spreken over dit apparaat, zeker als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhoudingen.
Pluspunten
- Makkelijke bediening
- heerlijke koffie
- Groot waterreservoir
Minpunten
- redelijk luid
- redelijk kleine koffiepuck opvangbankje
Test Krups Evidence Eco E897B Espressomachine
Wij hebben de Krups Evidence Eco E897B Espressomachine mogen testen.
Bij aflevering viel meteen op dat dit een zwaar apparaat is.
Hij lijkt groot, maar op het aanrecht is het niet zo’n lomp apparaat en ziet hij er trendy uit.
Deze Espressomachine is voorzien van een grote waterbak 2,3 liter en groot bonen reservoir circa 250 gram.
De waterbak is lastig om onder de kraan te vullen, door de constructie van de klep die het reservoir afsluit.
We hebben even moeten testen welke maling het lekkerste was.
Door de pulsen die gegeven worden bij het maken van een Americano of alleen warm water spettert de machine erg.
Het lekbakje open maken is lastig (zit erg stevig in elkaar geklikt) en ik ben dan ook bang dat binnen de kortste keren iets afbreekt waardoor de lekbak niet meer goed in de machine past.
Het afvalbakje voor de koffiedrap is groot genoeg, alleen het eruit halen om deze te legen is erg lastig, het schoonmaken van dit bakje is erg smal waardoor je niet met je hand erin kan.
Het apparaat is makkelijk in de bediening en voor elk wat wils.
Een QR code of een kleine snelstarter met alleen plaatjes was voldoende geweest (het eerste deel van het boekje) Nu heb je een boek dat in 21 talen wordt meegeleverd en is niet meer van deze tijd.
Ook zijn de afbeeldingen in zinnen niet duidelijk, je weet dus niet altijd welke tiptoets je moet gebruiken als je de handleiding volgt.
Wat ook gelijk opvalt is dat je deze Espressomachine niet kan openmaken om de zetgroep te reinigen. Dit kan alleen schoongemaakt worden met de bijgeleverde tabletten. (is nog niet getest)
De koffiemachine die ik nu gebruik heeft wel een klep waar je de zetgroep eruit kan halen en het valt op dat er toch altijd koffiegruis achterblijft en bij het niet regelmatig schoonmaken ontstaat er schimmel.
Wat ook niet prettig is, is dat de Espressomachine na maximaal 30 minuten uit gaat.
Er wordt in ons huishouden veel koffie gedronken, maar het is vervelend dat de machine elke keer opnieuw moet worden opgestart en dat hij dan weer opnieuw gaat spoelen. Wij hebben dan ook het spoelen bij opstarten uitgezet en dan is de machine direct klaar voor gebruik, zonder dat deze eerst moet opwarmen.
We doen dan zelf bij het eerste gebruik in de ochtend even een spoeling en bij het naar bed gaan een spoeling, zodat de machine “schoon” is.
Na het maken van een koffie met melkvariant doet de espressomachine wel een spoeling, om de melk resten te verwijderen.
Pluspunten
- Spoeling na koffie met melk gebruik
- Makkelijke bediening
- Ruime keuze voor koffie varianten
- Grote van water en bonen reservoir
Minpunten
- Afvalbakje lastig uit te nemen
- Uitschakeling na gebruik te kort
- Uitnemen zetgroep niet mogelijk
- Spetteren water bij sommige recepten
Compact en stijlvol apparaat dat prima koffie-recepten zet
De Krups Evidence Eco E897B Espressomachine is een compact en overzichtelijk apparaat dat een plaats kan vinden in elke keuken. De meest populaire koffie-specialiteiten kunnen met een enkele knopdruk worden aangekozen en de kwaliteit van de koffie is goed.
Wij hebben in ons huishouden het apparaat een aantal weken kunnen testen en daarbij alle functies goed kunnen uitproberen.
Koffiekwaliteit: goed tot uitstekend voor alle specialiteiten. De koffiesterkte en de hoeveelheid zijn in te stellen, de melk-hoeveelheid en -temperatuur niet (de melk zou soms iets warmer mogen). De koffie-recepten die eruit komen zijn prima in balans; crema is uitstekend en dikte en textuur van de melk zijn goed. Heerlijke koffie dus.
Gebruiksvriendelijkheid: het apparaat is overzichtelijk in de bediening en de keuze van koffie-specialiteiten wijst zichzelf. Alleen het uitvoeren van de periodieke reiniging (met tablet) vereist dat je eerst de handleiding erop naslaat.
Design: het apparaat heeft een bescheiden voetafdruk en ziet er stijlvol en representatief uit. Het is geen ‘opzichtig’ apparaat (er is geen display o.i.d.) maar eerder ingetogen. Het materiaal is praktisch en onderhoudsvriendelijk (goed schoon te maken) en het waterreservoir is royaal bemeten. Het koffie-drab bakje en het lekbakje lijken wat klein, maar dat is in de praktijk geen probleem gebleken. De geluidsproductie is ‘gemiddeld’; het apparaat maakt geen ‘onnodige’ geluiden bij het koffiezetten en reinigen.
Opmerkingen: de logo’s in de handleiding zijn onduidelijk leesbaar; die mochten best wat groter afgebeeld. De melkslang is redelijk kort; idealiter was die iets langer zodat ‘ie tot de bodem van een melkglas of melkkan zou reiken als die naast het apparaat op het aanrecht staat. Een waterfilter was, tot mijn verbazing, niet bij de levering ingesloten. Een schoonmaak ‘pompstok’ voor de melkslang was wel bijgesloten; dit is heel handig bij het goed schoonhouden van het apparaat.
Conclusie: De Krups Evidence Eco E897B Espressomachine is een compact en stijlvol apparaat dat de verschillende koffie-recepten prima zet. De bediening is makkelijk en overzichtelijk en onderhoud is makkelijk uit te voeren. Het apparaat levert een prima kwaliteit binnen haar klasse; wat mij betreft zeker een aanrader!
Pluspunten
- zet prima koffie-recepten
- compact en stijlvol apparaat
- eenvoudig in de bediening
- royaal waterreservoir
Minpunten
- melkslang aan de korte kant
- melk mag soms iets warmer
- pictogrammen in handleiding mogen duidelijker
beste apparaat
hij was op korting in mediamarkt hij werkte goed hij was mooi en was echt lekkere koffie heb met me hele familie gedronken
Pluspunten
- ziet mooi uit
- luxe
- werkt goed
Makkelijk te bedienen
De Krups Evidence Eco E897B Espressomachine is een koffiemachine met een mooie uitstraling. Het is een mooi zwart apparaat en aan de voorkant is hij wat bewerkt mat zwart. Dat is wel zo fijn, anders heb je een groot glimmend apparaat in de keuken met kans dat als de zon er op schijnt dat hij dan erg fel is.
Het is heel makkelijk om hier voor ieder wat wils koffie te maken. Als je een koffie met melk wilt hebben kun je het slangetje heel makkelijk aansluiten en in het melk pak hangen. Wel moet je even goed weten welke mok of glas je moet pakken bij welke koffie. Er staat wel de maten M, L en XL, maar een L bij espresso is heel wat kleiner dan een L bij een Caffé Latte. Er wordt wel gezegd na elke keer dat je een kop met melk hebt gemaakt dat het wordt aangeraden om hem schoon te spoelen.
Tijdens het testen merkte ik dat het water reservoir mooi groot is en je hem niet gelijk bij hoeft te vullen. Dat bijvullen kan heel makkelijk door het reservoir aan de achterkant weg te halen.
Het apparaat geeft tijdig aan wanneer het afvalbakje geleegd moet worden. Die zit aan de zijkant. Je hebt niet veel ruimte erom heen nodig om daar goed bij te kunnen om te legen.
Liever had ik dat het afvalbakje en de ingang van het slangetje voor de melk aan dezelfde kant zaten. Nu moet je beide kanten van het apparaat minimaal 10 cm overhouden, de ene kant voor je melk pak en aan de andere kant voor je hand en het afvalbakje.
Je kunt prima 2 kopjes tegelijk zetten. Je kunt 2 opties opslaan in het geheugen en daarnaast onthoud het apparaat welke stand en sterkte je van welke koffie je het laatst hebt gebruikt.
Ook kun je heel makkelijk heet water voor thee of soep uit het apparaat halen. Je proeft dan geen smaak van de koffie.
Na gebruik, als je het apparaat uit zet of zelf uit gaat na een bepaalde tijd, gaat hij soms het apparaat spoelen. Hij geeft niet aan wanneer hij dat doet. Dat water wordt dan in het lekbakje opgevangen. Ik kies er voor om er altijd een kopje onder te zetten omdat het anders wel erg spettert.
Pluspunten
- mooi design
- lekkere koffie
- Veel keus
- makkelijk te gebruiken met melk
Minpunten
- Na melk wel vaak spoelen