De'Longhi ECAM 23.460.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.460.B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingridbr68 28-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Qua duurzaamheid kan ik nog niets zeggen maar de koffie is heerlijk. Apparaat is ook heel gemakkelijk te bedienen. Erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar fijn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Wij vinden het een fijn koffiezetapparaat met veel mogelijkheden en niet te ingewikkeld in gebruik. Ook het onderhoud is goed om te doen.

Pluspunten

  • compact
  • lekkere drankjes

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caschpar 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Best Maschine ever. Now with Capuchino (already have 23.420)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

10,0
I'm a huge fan of DeLonghi since years. My old machine is still working like charm after more than 10'000 coffee and the only reason for the upgrade was a sweet offer I couldn't resist. If you want a great machine, that you can completely clean without chemicals - go for DeLonghi!

Pluspunten

  • Easy to use
  • Easy to clean
  • High build quality
  • Amazing coffees

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s. nooteboom 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

10,0
top apparaat ! goed instructieboekje, makkelijk te gebruiken en maakt heerlijke espresso, cappuccino en latte macchiato

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • melk opschuimer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvina 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ecam 23.460b

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

7,0
Pas een paar dagen in bezit. Goeie prijs kwaliteit. Makkelijk in gebruik. Enigste nadeel op dit moment dat de koffie te koud is

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs kwaliteit
  • De afmeting

Minpunten

  • Koffie te koud

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

8,0
Prima machine oogt mooi makkelijk te bedienen duidelijk programma
Goed schoon te houden. Schuimt goed op

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Niet heb machine pas enkeledagen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jo 16-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Mooi apparaat qua uitzien.
mooi licht tijdens koffie zetten
makkelijk in onderhoud,
fijn dat je gelijk het melk buisje kunt schoonspoelen terwijl de melk nog in het reservoir zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dylan 15-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aangeschaft na kennismaking op werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

8,0
Op mijn werk kregen wij er een als gift, deze was mij zo goed bevallen dat ik er voor privé ook een heb aangeschaft. Apparaat werkt goed, installatie is snel en gemakkelijk.Een kopje chino (cappuccino) is met 1 druk op de knop te zetten (wel letten op een goed 'kopje' i.v.m. de pijpjes.

Al met al ben ik zéér tevreden over dit product!

Pluspunten

  • Cappuccino met 1 knop.
  • voortreffelijke smaak
  • genoeg personalisatie opties
  • snel
  • zelfreiniging

Minpunten

  • Geen koeling voor de melk
  • zelfreiniging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig, goed en snel bedrijfsklaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Een prachtige machine voor een nette prijs. Kleine afmetingen met een prima resultaat. Een aanwinst in de keuken, en lekkere koffie en Cappuccino

Pluspunten

  • Eenvoudig zonder veel poespas
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Reageer

Johan 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie. Fijn dat de schuimdikte van de capuccino functie in te stellen is en dat deze met 1 druk op de knop bereid wordt.

Pluspunten

  • automatische melkopschuimer
  • aparte mogelijkheid tot zetten van de-cafe

Minpunten

  • ingewikkelde installatie

Reageer

L&L 27-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak model / hete koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

10,0
Mooi strak model automaat, koffie is lekker heet en een mooie schuimkraag op de cappuccino , we zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Mooie stevige schuimkraag

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cappuccinolover 02-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Cappuchinolover!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze machine en ik was al gek op cappuccino drinken en nou met deze mooie koffieautomaat, ben ik met 1 druk op de knop verwijderd van weer een heerlijke cappuccino... i'm in love:))
Dank u delonghi voor deze mooie koffieautomaat..;)

Pluspunten

  • Met 1 druk op de knop je favoriete koffie
  • Makkelijk in gebruik te nemen
  • Heerlijke cappuccino
  • Makkelijk in onderhoud

Reageer

Delonghi ECAM 23.460.B 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

De longhi ECAM 23.460.B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, maar vooral voor het gebruiksgemak gekozen, met en druk op de knop lekkere cappuccino maken, maar ook koffie maken en met een druk op de knop heet water voor de thee.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • lekkere koffie
  • gebruiksgemak met een druk op de knop cappuccino
  • heet water voor de thee
  • aanwinst voor de kantine

Minpunten

  • geen, tekort in bezit

Reageer

Smith 14-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Algeheel Mooi Apparaat

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Alles is goed en duidelijk. Geheel overzichtelijk. Goede en gedegen verpakking. Na het apparaat te hebben uitgepakt het overzichtelijk instructie boekje erbij gepakt. Instellen ging vrij gemakkelijk. Heel fijn dat het apparaat ook in het Nederlands ingesteld kan worden.

Pluspunten

  • Lekker Stil
  • Goede en overzichtelijke instellingen
  • Mooi design
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Nog geen

Reageer

Bert M van Andel 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Koffiegeur

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

10,0
Na jarenlang eenvoudige koffiezetmachines te hebben gebruikt hebben wij (mijn vrouw en ik, 83 en 84 jaar) eindelijk besloten een echte koffieautomaat aan te schafffen. Na alles op internet gezien te hebben kwamen wij uit op een Delonghi en de firma Koffiediscoujnter. Na een rit van pl.m. 100 km,
aldaar aangekomen alle modellen bekeken en wij besloten de ECAM 23 460B te kiezen.
Thuis gekomen alles uitgepakt en bekeken en wij besloten tot de volgende dag te wachten met het installeren en uitproberen.
De volgende dag de toch wel moeilijke gebruiksaanwijzing gevolgd en toen na de 6 rondes om het apparaat schoon te maken het eerste kopje gezet.
Gemakshalve een eenvoudig kopje genomen. En toen gebeur de het. Een koffiegeur die wij al jaren niet meer geroken hadden vulde de kamer.
Maar de grote verrassing kwam toen wij de koffie geproefd hadden.
Wauw wat een heerlijke intense smaak. De komende dagen wordt het feest want wij gaan alle mogelijke smaken uitproberen.
Bedankt Delonghi en Koffiediscounter.

Pluspunten

  • de vele mogelijkheden
  • de smaak

Minpunten

  • voor ons de toch wel moeilijke gebruiksaanwijzing

Reageer

DrPhone 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

10,0
Zeer mooi en handig in gebruik! We gebruiken het nu weken en vinden dat het zeer goed bonen maalt. We zijn tevreden!

Pluspunten

  • Zeer mooi en luxe!

Minpunten

  • geen

Reageer

Kees 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfekt koffiezet apparaat Ecam 23.460 B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

10,0
Mijn zus heeft al jaren dit soort apparaat en is zeer tevreden, vandaar dat ik zelf nu ook de Ecam 23.460 B gekocht heb.

Pluspunten

  • Herelijke cappuccino
  • Melkschuur zeer goed

Minpunten

  • Niet aan te wijzen

Reageer

Scanny 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker koffie , veel mogelijkheden mooie design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

8,0
Onze eerste koffie machine ,voorheen Philips Senseo en Dolce Gusto gehad , ik ben een cappuccino en espresso liefhebber en mijn vrouw latte macchiato en koffie lungo, na veel reviews gelezen te hebben,kozen we het merk De'Longhi en ook vanwegen z`n prijs , compact formaat en makkelijk te bedienen.Momenteel zijn we bezig met uitzoeken naar de juiste koffie bonen .... warme koffie , goede melkschuim zijn voor ons heel belangrijk.

Pluspunten

  • warme koffie
  • goede melkschuim
  • compact design

Minpunten

  • maak iets te veel lawaai
  • Melk bakje snel leeg moet vaker bijvullen

Reageer

Monique 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

hete heerlijke smakelijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

9,0
Na lang wikken en wegen, zoeken, lezen, min en pluspunten uitgekomen bij de DeLonghi Ecam 23-460B. Een makkelijk te bedienen en te begrijpen machine, die heerlijke hete koffie geeft en prachtige cappucino

Pluspunten

  • heerlijke hete koffie
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Reageer

Koffie leut 02-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lekkere koffie

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.460.B

Algemene score

6,0
Goed apperaat ,Alleen jammer dat hij na 4 jaar de geest geeft.maal systeem kapot.te duur om te laten maken.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Veel geluid met malen
  • Korte levens duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Toon meer reviews