De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 145 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dinamica Plus ECAM370.70.B Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fijn apparaat, lekkere koffie en makkelijk te bedienen.
Nog maar net in gebruik en nu al heel erg tevreden. De verpakking is makkelijk te openen en uitpakken is zo gebeurt. Ook het installeren wijst voor zich. Binnen een paar minuten kun je je eerste kopje koffie maken. Veel keuzes en wat erg makkelijk is, is dat je favoriete keuzes kan opslaan. Vanaf het eerste kopje koffie is de smaak heerlijk en na een paar cappuccino's is de smaak perfect. Nog lang niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar ik geef deze machine nu al een dikke vette 9!
Nieuw gekocht en direct geprobeerd ik ben erg enthousiast voor deze machine omdat het heerlijke cappuccino en latte zet door de melk mooi op te stijven.
De thee is ook erg heet, top machine
Gekozen voor een veelzijdige espressomachine waarmee ook melkvarianten te maken zijn met een enkele druk op de knop.
Waarbij de prijs ook belangrijk was.
de Delongi Dinamica plus is een goede keuze voor iemand die van lekkere koffie en andere koffie varianten houdt. Met het crema systeem krijg je lekkere koffie en is een meerwaarde voor dit apparaat. Stel je sterkte in en kop grootte en het apparaat doet z’n werk. Of maak een myprofiel aan waarmee je favoriete instelling kunt opslaan op het apparaat. Al met al een heel fijne machine met lekkere koffie.
Mooi design product. Erg mooie kleur.
Het apperaat heeft een makkelijke bediening.
Koffie smaakt goed. Het apparaat maakt minder geluid als ons oude model.
Het is een mooi gemakkelijk bedienbaar apparaat.
Mooie vormgeving en heerlijk meerdere koffie producten te bereiden door via het touchescreen de producten in te stellen qua temperatuur, sterkte en hoeveelheid melk.
Het apparaat is makkelijk te reinigen en te onderhouden.
Ik ben begonnen met koffiepads, toen koffiecups en nu een bonenmachine. Wat een luxe is dit. Heerlijke koffie en cappuccino. Ik vind alleen de melk iets te lauw in de cappuccino.
Ik wilde een makkelijk en duidelijke volautomatische koffiezetter. Daarom koos ik voor deze. Prima apparaat, lekkere koffie.
Duidelijke uitleg. Ziet het mooi uit.
Mooi slanke machine met voldoende mogelijkheden.
Grote koffiebomen houder,
Watervoorraad aan voorkant uit te nemen waardoor deze onder een verlaging kan staan.
Verschillende types bekeken en uiteindelijk deze gekozen. Reviews waren goed. Vind het automatische reinigen belangrijk. Net gekocht en gelijk even getest, koffie en cappuccino. Smaakt goed en de schuim van de cappuccino is ook super. Tot nu toe zeer tevreden.
Geeft perfect kopje koffie, heerlijke smaak en gemakkelijk in gebruik.
Gekocht vanwege eenvoud in bediening en onderhoud. Maar ben erg onder de indruk (nu al) van de nazorg en extra service die wordt geboden (service aan huis dat is wel erg verwennen zo).
Pracht apparaat zet heerlijke koffie en makkelijk te bedienen en veel variëteiten koffie kun je maken zeker een aanrader voor wie van echte koffie houd
Mooi volautomatische koffiemachine van DeLonghi. Koffie is goed warm. Fijn dat je profielen kunt instellen, zodat je voor elke gebruiker de koffiesterkte kunt bepalen. Bij het gebruik van de melkschuimer komt er een mooie laag schuim op die is in te stellen in 3 standen. Het enige minpunt is dat de warme melk niet super warm is.