De'Longhi Ecam 370.95.S

De'Longhi Ecam 370.95.S - Espressomachines

De'Longhi Ecam 370.95.S - Espressomachines

8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Ecam 370.95.S op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jacqueline Knubben07-12-2022

Betaalbare luxe met hoge kwaliteit

Mooi design, niet te groot past dus ook in de kleinere keuken. Duidelijk display met gebruiksvriendelijk menu. Makkelijk schoon te houden. Enige minpunt is dat je het kopje moet verplaatsen tijdens het zetten van een melk koffie variant. Smaak van de koffie makkelijk zelf aan te passen via eigen profiel.
Pluspunten
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Makkelijk schoon te houden
  • Makkelijk, gebruiksvriendelijk menu
Minpunten
  • Kopje verzetten tijdens maken van melk variant
chadil11-10-2022

Maakt goede en lekker koffie

Er gemakkelijk in gebruik en deverse koffie soorten worden perfect bereid. Persoonlijk zou de koffie alleen wat warmer moeten kunnen zijn als nu maximaal mogelijk is.
pienon17-02-2022

Veel mogelijkheden en gebruiksgemak voor redelijke prijs

Mooie compacte koffiemachine met veel keuze mogelijkheden. Duidelijk stappenplan om de koffiemachine in gebruik te nemen en goed de aandachtspunten hierbij vermeld. Onderdelen zijn gemakkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken. De meerwaarde van de app nog niet ontdekt, maar het mooie kleurenscherm vind ik persoonlijk wel een goede toevoeging.
Pluspunten
  • compact
  • kleurenscherm
  • veel koffievariaties
Minpunten
  • Melk had heter gemogen