De'Longhi PrimaDonna ECAM 550.65.SB Volautomatische Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines
Eerste indruk , wat een mooi stevig apparaat.
Wat een feest vanmiddag met het ontvangen van een hele mooie Primadonna Class koffie machine.
Na een Saeco machine na 3,3 jaar te moeten weggooien doordat het apparaat ging lekken en te duur werd voor reparatie, is de Delonghi weer echt een feestje om koffie te zetten , veel warmer en heerlijke bak koffie.We hadden deze 3 jaar geleden aan moeten schaffen.
Spijt van de vorige die overigens nog veel duurder was.
Eerste indruk van de koffie is goed , moeten zeker nog wel wat uitproberen en testen met smaak en toevoer water etc. etc.
En als het goed is komt er ook een workshop , en leren we de machine nog veel beter.
Voor twijfelaars , ik zeg kopen deze machine.
Pluspunten
- Makkelijk in te stellen.
- Stevige machine en een mooi display
Minpunten
- Nog geen gevonden
niet meer zelf malen
ik was altijd aan het bonen malen en zelf zetten in een klein espresso machientje.
tot ik bij mijn zoon kennis maakte met een apparaat van De longhi .
wat een luxe en wat lekker.
gelijk zelf eentje aangeschaft.
heel blij mee
Makkelijk in omgang. Doet wat het moet doen. Snelle service. Goede koffie
Na 26000 kopjes was ik toe aan nieuwe
Het is mijn 2e DeLongi. Na 26000 kopjes in 8 jaar was ik aan een nieuwe toe.
Weer een Primadonna gekocht omdat ik erg tevreden ben over het product
Koffie is lekker, kwalitatief goede machine en Delong biedt een goede service
Bij de nieuwe uitvoering mis ik de eenvoud van de knop voor 2 kopjes te kunnen zetten.
Het is wel in te regelen middels de profielen, maar dat is ietwat omslachtig.
Pluspunten
- Kwaliteit en degelijkheid machine
- Smaak koffie
- Service
- Kosten per kopje
Minpunten
- Bediening voor 2 kopje is wat omslachtig
top volautomatische koffiemachine
Mooie degelijke volautomatische koffiemachine. Heerlijke koffie en cappuccino, de andere variaties gaan nog getest worden, met plezier.
Hiervoor jaren een siemens EQ500 gehad, goede machine maar melkschuim altijd lauw.
Bij deze heerlijk stevig en warm melkschuim!
Niet twijfelen, gewoon doen!!!
Top machine
Na wat goedkope volautomaten die het na twee jaar begaven. Nu eens wat meer geld uitgegeven. Maar wat een verschil zeg, dit is het geld waard. Werkelijk alles is aan te passen en ook kunnen er een aantal gebruikers profielen met ieder zijn eigen smaak. Nu ook gelijk goede koffiebonen direct van de brander (brandzaak) gekocht. Tjonge wat hebben wij de afgelopen jaren wat gemist. Dit is pas koffiedrinken en genieten.
Pluspunten
- veel instellingen.
- 4 gebruikers profielen
De longhi ECAM 550.65.SB
Een zeer fijne koffiemachine met een simpel gebruik. En vele koffie keuzes mogelijk
Fantastische machine!
Na twee machines van Philips die na resp. 2 weken en de ander na 1 maand niet meer naar behoren werkten, nu een apparaat van De Longhi aangeschaft. Wat een verademing, alleen het geluidsniveau is al fantastisch!
Verder (nu na een aantal weken in gebruik) tappen wij heerlijke koffie in alle varianten, tot nu toe zijn wij dik tevreden met deze koffiemachine!
Pluspunten
- Geluidsniveau
- Groot waterreservoir
- Heerlijke koffie
- Duidelijk display
- Makkelijk te reinigen
Minpunten
- Tot nu toe niet ervaren
Heel erg makkelijk te bedienen ook door middel van de app
Het is een geweldig apparaat zeer gemakkelijk om snel een cappucino te zetten of latte macchiato echt een aanrader voor de lief hebber
Pluspunten
- Keuze
- Makkelijk in onderhoud
- Mooi scherm
Minpunten
- Dat ik hrm niet eerder heb gekocht
Topmachine
Onze vorige volautomaat van De'Longhi meer dan 7 jaar met volle tevredenheid gebruikt. Deze gaf helaas de geest en hebben geen moment getwijfeld om een nieuwe volautomaat van De'Longhi aan te schaffen. Deze nieuwe is nog mooier en makkelijker in gebruik. Al hebben we nog niet alles helemaal uitgevogeld. Leuk ook dat er een app bij zit waarin je meerdere koffiesoorten aan kan maken.
Pluspunten
- Volautomaat
- Gebruiksgemak
- Design
- App-bediening
Minpunten
- Nog geen 1 ontdekt