Melitta CAFFEO SOLO & PERFECT MILK ZILVER/ZWART Volautomatische espressomachine E957-103 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 24-01-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,6
wij hebben deze machine sinds 5 januari 2015 in ons bezit en werkt prima. bediening en schoonmaken is makkelijk. lees dat sommige mensen moeite hebben met de melkschuim, ligt denk ik toch aan welke melk je gebruikt. neem je volle melk gaat het beter als met halfvolle. neem je de opschuimmelk van Friese vlag dat krijg je een mooie schuimkraag. het kan misschien ook aan het afwasmiddel liggen dat je gebruikt, wij hadden dit. Hoop nog vele jaren te kunnen genieten van deze machine!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

markh80 03-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over deze espressomachine, heerlijke koffie en een mooi stijlvol en compact apparaat.

Door de instelbaarheid van de hoeveelheid koffie en water is deze makkelijk naar eigen smaak in te stellen. Tevens is de temperatuur van de koffie in te stellen. Meer dan genoeg mogelijken voor een esprossomachine om zaken naar eigen wens in te stellen.

Schoonmaken gaat gemakkelijk, zetgroep en vuilwater/koffiedrap is gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken.

Cappuccinatore voor melkopschuimen werkt prima en naar alle tevredenheid, schoonmaken gaat ook gemakkelijk.
Lees in andere reviews dan andere gebruikers dit soms wat minder vinden maar in een gemiddeld restaurant is de kwaliteit van het melkschuim vaak slechter!!! (ligt ook aan de melk die je gebruikt)

Na ruim 6 weken in bezit is over de duurzaamheid nog niet zo veel te zeggen maar het ziet er allemaal wel degelijk uit in ieder geval.

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over deze aankoop. Heerlijke koffie en cappuccino (ligt natuurlijk ook aan je bonen) en dat voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneman70 27-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
geweldige compacte machine, mooi en strak design
simpele bediening, vele mogelijkheden met de machine en eenvoudig schoon te maken.
koffie naar wens instelbaar, sterkte en hoeveelheid
niet onbelangrijk eenvoudige bediening voor de cappucino.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonaldvD75 30-03-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, met veel mogelijkheden. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken en stil. Wel jammer is dat er altijd water aan de binnen kant van de lekbakje komt. Verder genieten we iedereavond van heerlijk cappuccino.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus4321 22-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Een mooi uitgevoerde machine. Smaak van de koffie is heerlijk en naar ieders wens instelbaar wat betreft hoeveelheid en sterkte. Maakt mooi schuim en zo een heerlijke cappuccino. Gemakkelijk schoon te maken. Kortom, wij zijn tot nog toe zeer tevreden en blij met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Matt1982 07-01-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De Melitta vind ik een zeer mooie machine, lekker klein en strak design. Fijne simpele bediening en natuurlijk ook heerlijke koffie!
Het maken van een cappuccino is met de melkschuimer en het slangetje zo gepiept. Maar ook even snel heet water voor een kop thee vind ik een plus punt!
Het schoonmaken van de machine kan makkelijk zelf dit hoeft niet door een speciaal onderhoudsbedrijf gedaan te worden!
Heb de machine pas een paar weken dus over duurzaamheid kan ik niks zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoerdvde 07-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Strak vormgegeven esppresso apparaat met prima smaak.

Reden dat ik hem kocht: 2 kopjes koffie tegelijk, smaak, melkschuimer en vormgeving.

Achteraf: zeer tevreden over design en smaak, minder tevreden over de melkschuimer (had sneller gehoopt) en als je 2 kopjes koffie maakt moet de machine voor het 2e kopje apart weer koffie bonen malen. Het lijkt dus alsof er geen verschil als je 2x 1 kopje koffie genomen zou hebben.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Barista2014 06-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi compact en strak design. Maakt heerlijke koffie met een vol aroma en goede creme laag (wij gebruiken Bravi Caffe 100% Arabica bonen). Wij hebben getwijfeld over een machine met een volautomatische melkfunctie, maar (mede door de afmeting) gekozen voor de Caffeo Solo & Perfect Milk. En de keuze was juist, een Cappuccino of Latte Macchiato is in een handomdraai gezet. Wij missen de volautomatische melkfunctie niet. En de machine oogt kleiner dan verwacht in onze keuken. De duurzaamheid kunnen wij nog niet beoordelen omdat wij de machine nog maar een paar dagen in huis hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M.G.Luitwieler 03-01-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ik heb lang gezocht naar het voor ons geschikte type. je komt al gauw uit bij de standaardkoffiemachines, maar deze is niet zo breed en past daardoor makkelijker in je keuken of waar dan ook. Vrienden hadden al een tijdje een Jura, maar die had constant storingen. Deze Melitta geeft heerlijke koffie naar ieders smaak. Makkelijk in te stellen met 2 handelingen.Het melkschuimen met het slangetje, dat overal in past, gaat uitstekend. Gebruiksaanwijzing is ook duidelijk te volgen in stappen. Vormgeving is uitstekend, al zou ik ook de zijkant in 'zilver' hebben uitgerust, als je dan toch al voor een zilveren kiest en niet voor een zwarte. Dat staat mooier als het vrijstaand staat.
Over duurzaamheid kan ik met dit korte gebruiksgeschiedenis nog niet veel zeggen, maar alles zit logisch in elkaar, de gebruikte materialen zijn van een deugdelijk niveau en zijn makkelijk te verwijderen en schoon te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mariasam 20-07-2015

Hoi ben je nog steeds tevreden? Hoe is het geluid tijdens het malen?
Verder geen onderhoud?
Alvast bedankt.
groet Maria

Reageer

DeePee 23-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Fijn apparaat, behalve de melkopschuimer

Algemene score

7,0
De koffie is goed, bedieningsgemak is goed, maar na ongeveer een jaar hield de cappuccinatore er mee op. Ik kreeg van Melitta keurig een nieuwe, helemaal gratis, maar die werkt ook niet. Zit de fout dan in de machine? Geen idee, ik gebruik maar gewoon een losse melkopschuimer, maar jammer is het wel. Daar koop je geen Solo & Perfect Milk voor. 1 1/2 Jaar in bezit.

Pluspunten

  • Slanke machine, die weinig ruimte kost
  • Goede koffie

Minpunten

  • cappuccinatore werkt al vrij snel niet meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Melitta 24-08-2017

Beste DeePee, dank voor je review. Jammer dat het melk opschuimen niet goed lijkt te gaan. Misschien dat het beter gaat met een ander soort melk. Het doorprikken van het gaatje in het bovenste pijpje geeft ook in de meeste gevallen een beter resultaat. Neem gerust opnieuw contact met onze aftersales service afdeling op als je meer informatie nodig hebt. Vriendelijke groeten, Brenda, Melitta Team

Reageer

Rob 19-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Schoonmaken veel vaker dan aangegeven

Algemene score

6,8
Apparaat is al 3 keer terug geweest naar Melitta. Intern raakt het apparaat verstopt, zelfs al voer je elke 2 weken het reinigingsprogramma uit. Ik heb het apparaat nu anderhalf jaar in bezit. Voor dit geld had ik echt iets beters verwacht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

bert777 27-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Prima koffie en de melk schuimt prima op.
Alleen de rvs metalen afdekplaat krijg ik niet meer schoon.
Hij gaat krassen, kringen en er blijven witte vlekken op zitten door de water of melkdruppels.
En krijg en nergens mee schoon.
Dus ff de reactie van Melitta afwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Melitta 20-08-2015

Beste Bert,
Dank voor de positieve review.
Er kunnen op de afdekplaat inderdaad krassen en kringen komen door gebruik van de koffiekopjes. Dit is helaas niet te voorkomen.
U kunt desgewenst een nieuwe afdekplaat (druprooster) bestellen.

Heeft u hier verdere vragen over, neemt u dan via mail met ons contact op.

Met vriendelijke groeten,
Brenda Broekmaat
info@melitta.nl
telefoon 0183- 642 642

bert777 14-11-2015

Inmiddels een nieuwe plaat ontvangen.
De nieuwe kan helaas ook niet tegen de melkdruppels.

Reageer