De'Longhi PrimaDonna Soul Volledig Automatische Espressomachine - Zwart/RVS - Espressomachines

De'Longhi PrimaDonna Soul Volledig Automatische Espressomachine - Zwart/RVS
De'Longhi PrimaDonna Soul Volledig Automatische Espressomachine - Zwart/RVS
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Soul Volledig Automatische Espressomachine - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

rkarst@gmail.com21-03-2022

Wat een mooi apparaat en wat een mogelijkheden!

Na lang zoeken en heel veel reviews en talloze youtube filmpjes uiteindelijk gekozen voor deze De'Longhi. Wat een geweldig apparaat en wat een enorme mogelijkheden. Eerste indruk is erg goed!
Pluspunten
  • veel mogelijkheden
  • prachtig schuim
  • koffie is echt heet; heerlijk!
  • app werkt prima
Eolos13-03-2022

Geweldige koffie en waardeloze app.

Het is een dure machine, maar je krijgt waar je voor betaalt. Heerlijke koffie, met veel variaties en makkelijke melkopzet. Echt slechte app, verliest voortdurend de verbinding met de machine.
Pluspunten
  • Geweldige koffee
  • Variaties
Minpunten
  • App
  • App
  • App
cmbkoning11-03-2022

Alles is mogelijk.

Prachtig apparaat om te zien. Simpele bediening. Zeer veel koffie recepten.
Pluspunten
  • Bediening
  • Mogelijkheden
Minpunten
  • Nog niet
m********@v****************18-02-2022

Eenmaal DeLonghi, altijd DeLonghi

Onze 2e DeLonghi. Heerlijke koffie, veel varianten, en ook goed heet. Degelijke kast, geen plastic rommel. Kortom: de volgende wordt weer een DeLonghi.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Heerlijke koffie
  • Goed heet
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
Vicie31-12-2021

Makkelijk Lekkere koffie

De machine zet lekkere koffie zonder moeite .alleen de app werkt heel langzaam.
Pluspunten
  • Simpel
  • Lekker
Minpunten
  • De app is langzaam
s***********@k*********16-12-2021

Bevalt erg goed, zeker een aanrader !

Na het ruim 13 jarig gebruik van de nog werkende De "Longhi Magnifica S, drinken we nu heerlijke koffie enz van de De Longhi Prima Donna Soul !! Het is genieten van nieuwe smaken zoals je die graag wilt ! Met dank aan de duidelijke bijgevoegde gebruiksaanwijzing! Onze favoriete smaken zijn: Cappuccino en Latte Macchiato ! Al met al een dijk van een koffiemachine!
Pluspunten
  • Bediening
  • Vele mogelijkheden
  • Mooie uitvoering
Miriam16-12-2021

Geweldig apparaat, waaardeloze app

Koffieautomaat PRIMA DONNA SOUL is geweldig. Bediening super, neerzetten en aanzetten, 0 problemen, maar dan komt de app en dan beginnen de problemen, ik heb de app nodig voor de bean adapt, maar daar ben ik na een dag nog niet uit, wordt er erg wanhopig van
Pluspunten
  • Bedieningspaneel
  • Uiterlijke mooi
Minpunten
  • App
Joop en Joyce13-12-2021

Prima Donna !!

Na het lezen en bekijken van de reviews, het apparaat gekocht. De verwachtingen tot nu toe zijn volledig uitgekomen. De installatie/bediening gaat super eenvoudig. We zijn nog aan het experimenteren welke koffiebonen te gebruiken maar zijn tot nu erg tevreden met de verschillende soorten koffie. Het apparaat geeft aan welke stappen te doorlopen per koffie variatie of je kiest voor de automatische instelling van het apparaat. Bijvullen van water, melk en koffie is eenvoudig en het schoonmaken van de diverse onderdelen is, mede door de ondersteuning van het apparaat, net zo eenvoudig. Een heerlijk kopje koffie is de uiteindelijke wens geweest en die is volledig uitgekomen.
Pluspunten
  • Eenvoud installatie/bediening
  • Variaties, voor ieder wat wils
  • Mooi apparaat
  • Eenvoud schoonmaak
  • Juiste schuimlaag in diverse varianten
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
John02-12-2021

Ruime keuze aan recepten en minimaal onderhoud

Na ruim 10 jaar te hebben genoten van onze De Longhi Magnifica hebben we weer gekozen voor een nieuwe De Longhi machine (De longhi ECAM 610.75.MB Primadonna). De uitgebreide koffiemogelijkheden en minimale onderhoudt hebben de doorslag gegeven voor de keuze. Ook ziet de machine er nog eens goed uit.
Pluspunten
  • Ruime keuze koffieproducten
  • Minimaal onderhoudt
  • Instelbare koffietemperatuur
Minpunten
  • Nog geen geconstateerd
KenRoWa01-12-2021

Geweldig apparaat.

Als vervend koffiedrinker kom ik heel goed aan mijn trekken. Kan heel makkelijk zelf de sterkte, hoeveelheid en ook via de "Bean Adapt Technology de smaak bepalen. Het apparaat is via de delonghi App makkelijk te bedienen.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Apparaat aan de zware kant
j*************@g********25-11-2021

Mooi apparaat met een zeer ruime keuze aan dranken.

Super apparaat. Het menu is overzichtelijk en diverse instellingen zijn makkelijk te vinden. Let op met het zetten van je eerste kop koffie, de hoeveelheid water is wat aan de hoge kant, klein kopje loopt dan over. De app laten koppelen met het apparaat lukte in 2 pogingen. Dat zou iets verbetert kunnen worden. De app werkt verder prima, Het is makkelijk om je koffiewensen in de app aan te passen. Bean adapt helpt zeker mee. Zeer handig die kleurenkaart voor de bonenbranding. De keuzes in dranken is zelfs ruimer dan dan de iets duurdere modellen.
r*****************@h**********11-11-2021

Miskoop!

Na slechte ervaringen met een andere koffiemachine besloten om voor de kwaliteit voor delonghi te kiezen. Helaas heeft deze tot op heden weinig plezier gebracht. Inmiddels 1,5 maand in het bezit van deze machine. In deze periode moest de monteur 3x langs komen. Onder andere het touch screen, de motor lift en de transmissie zijn vervangen. Tijdens de laatste reparatie is een fout gemaakt en is de machine onbruikbaar geworden. De klantenservice van delonghi is onpersoonlijk en langdradig. Een snelle reparatie is uit den boze en ik zit meermaals een week zonder koffiemachine. Een vervangende machine staat niet in delonghi's woordenboek. In mij optiek een miskoop! De koffie is heerlijk en de machine is op het ontkalken na fijn in gebruik. Echter kies ik nooit meer voor delonghi!
Pluspunten
  • Fantastische koffie
  • Heerlijke cuppuchino
Minpunten
  • Veel onderhoud
  • Slechte service
  • Slechte kwaliteit
  • Machine gaat snel kapot
h********@o**********11-10-2021

PrimadonnaSoul

Geweldige koffiemachine, die ook nog eens goede koffie zet met 1 druk op het scherm of via App. Echt een aanbeveling!
Pluspunten
  • snelle opwarming
  • warme en heerlijke koffie
Minpunten
  • Duur in aanschaf.
J.18-09-2021

Bevalt erg goed, zeker een aanrader.

Mooie automaat die heerlijke koffie maakt. Makkelijk in gebruik en zeker aan te bevelen.
c*******@z*******04-09-2021

Absoluut een aanrader

Het is even een uitgave, maar dan heb je ook wat! Mooi apparaat met de lcd schermweergave, van espresso tot latte machiatto en zelfs thee. Alles op de goeie temperatuur in te stellen, alles is aan te passen en op je eigen profiel in te stellen. Een dikke maand in gebruik en tot nu toe super tevreden
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik via mooi lcd-scherm
  • Makkelijk in onderhoud
  • Alles aan te passen naar wens
Chantal07-08-2021

Absoluut een aanrader

Super machine, koffie is heet, makkelijk in gebruik. Nog niet lang genoeg in bezit om goed te testen maar tot nu toe...PrimaDonna. 👍
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik via mooi lcd-scherm
  • Prijs / kwaliteitverhouding
  • Temperatuur van de koffie instelbaar
  • Tal van koffievariaties mogelijk
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
k*************@g********29-07-2021

Ik zeg doen!

Super koffie, heerlijk. Alles zelf in te stellen, je voelt je een echte barista die alles automatisch doet. Echt een super apparaat.
Pluspunten
  • alles automatisch
  • diverse profielen in te stellen naar eigen smaak
Minpunten
  • geen minpunten te vinden
Jeroen197827-07-2021

Je heb je eigen barista in huis

Mooie vormgeving, gemakkelijk in gebruik en bovenal heerlijke koffie, latte macchiato, cappuccino, doppio, etc. Voor de koffieliefhebber misschien een hoge uitgave maar gegarandeerd jaren genot van
Pluspunten
  • Stijlvol
  • Intense smaak
  • Overzichtelijk
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Onderhoudsvriendelijk
Mark8417-06-2021

Prima apparaat!

Na jaren een Siemens te hebben gehad, uiteindelijk de overstap gemaakt naar een DeLonghi, nog steeds geen spijt. Wat een top apparaat, werkt zoveel fijner. Heb zeker nog niet alles ontdekt, wacht ook met smart op de workshop. BeanAdapt werkt top en is zeker een aanvulling, de melkfunctie is ook top. Kan gewoon in de koelkast en klik je er vervolgens gewoon weer aan. Nadeel of voordeel is, dat na elke bereiding met melk het apparaat eerst even de melkuitgang schoonmaakt. Kortom wil je iets meer geld uitgeven, dan is dit zeker een aanrader! Niet twijfelen gewoon doen.
B.J.27-05-2021

Zeer goede en mooie machine.

Italiaanse degelijkheid, Bediening via touchscreen en app. 19 bar pompdruk. Volledig instelbaar. Makkelijk onderhoud. Haalt het maximale uit de bonen. Pracht van een machine.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening.
  • Haalt het maximale uit de bonen.
  • Melkrecervoir makkelijk.
Sonja22-05-2021

Geweldig apparaat

Zet heerlijke koffie en cappuccino en makkelijk in gebruik. Veel koffie mogelijkheden en ook alles via de app in te stellen
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • op afstand te bedienen
Bart02-05-2021

Perfecte melkbereiding

Na een slechte ervaring met de Miele automaat kozen wij toch weer voor een delonghi (hiervoor hadden we een delonghi voor cups maar we wilde over op bonen). Perfect melkschuim en hete cappuccino waren de twee belangrijkste eisen. Melkschuim wat het apparaat maakt is simpelweg perfect. Het schuim kan aangepast worden van grof tot heel fijn en komt er mooi lobbig uit, zeker als je volle melk gebruikt. Dit maakt een cappuccino waarbij de melk niet in je kopje blijft plakken, maar je juist mee opdrinkt zoals het hoort. Daarnaast zeer hete melk is mogelijk, dus geen lauwe cappuccino meer! Na melkbereiding moet je deze reinigen, dit gaat handig door het hendeltje van de melkkan op clean te zetten. De melk leiding word doorgespoeld met heet water en stoom. Wij laten dit in een kopje lopen dan heb je dus ook niet je lekbak vol met melk zitten, en dan kan de melkkan weer in de koelkast. Super snel en handig systeem. Zonder rare slangetjes die lelijk naast het apparaat zitten. Bereidingssnelheid is daarnaast erg goed. Warmt snel op en via het scherm kan je heel gemakkelijk opties en keuzes maken. Machine is iets luidruchtig maar zeker niet overdreven. De beanadaptfunctie is marketing voor een elektronische instelbare maalgraad. Wat jammer is is dat delonghi dan weer niet vermeld dat er gebruik gemaakt wordt van een zeer hoogwaardig schijvenmaalwerk zoals in veel professionele apparaten. Het voordeel van een schijvenmaalwerk is dat de bonen zeer gelijkmatig en consistent maalt. Dit zie je ook als je de koffiepuks uit elkaar haalt. Stukje techniek wat de meeste mensen niet zal opvallen, maar de bonenmaler is echt heel erg goed. Wat jammer is is dat de Beanadapt techniek werkt via een app en dat juist deze app niet goed werkt. Wij hadden twee soorten bonen ingesteld (afhankelijk van het soort boon pas de automaat dan de maalgraad automatisch aan) echter toen we een derde soort bonen wilde toevoegen werkte dit niet (je kan er 5 in zetten maximaal volgens mij). Bij de derde bonensoort loopt de app helemaal vast. Dat is jammer, want juist deze functie van de bonenmaler (het automatisch kunnen aanpassen van de maalgraad) is de paradefunctie van het apparaat. Hopelijk word dit opgelost met een softwareupdate. Apparaat ziet er mooi uit, groot scherm wat de bediening zeer handig maakt. Wat ook handig is, als het apparaat uit staat en je trekt vervolgens de lekbak eruit om deze te legen evenals het bakje met de koffiepuks het apparaat dit wel merkt dat je deze hebt geleegd. Hiermee voorkom je dus dat het apparaat zegt dat je het koffiebakje moet legen terwijl je dit net gedaan hebt. Kortom erg handig! Conclusie: Koffie, die smaakt perfect en is zeer heet (wij hebben hem zelf een tikje lager gezet, maar echt zeer heet is dus mogelijk). Mooi crema (afhankelijk natuurlijk ook van je bonen). Perfecte machine voor koffie en melkdranken met erg fijn gebruiksgemak. Groot bonen en waterreservoir, apparaat voor iemand die van goede koffie houd en gebruiksgemak. Daarnaast geeft delonghi 3 jaar volledige gerantie (aan huis!) op het apparaat.
Pluspunten
  • Hete melk!
  • Zeer goed lobbig melkschuim
  • Erg handige bediening
  • Schijvenmaalwerk
  • Snel
Minpunten
  • Beanadapt beperkt bruikbaar door matige app
  • Klein beetje luidruchtige
Kemal15-04-2021

Good quality and taste

This is my second Delonghi coffee machine. (btw the first one is still working fine. I just wanted to upgrade it.) This machine offers many different coffee types with perfect taste. I think the coffee adapt feature definitely makes difference. The machine adapts itself to different type of coffee beans which helps you to find the perfect aroma/heat combination. It's relative quite. Especially when I compare it with the previous machine (Magnifica).
Pluspunten
  • touch screen
  • coffee adapt technology
  • many coffee options
  • easy to use and descale
  • easy to clean
Minpunten
  • not silent as its concurrents
  • App could be more consistent
Rob06-04-2021

Maximaal genieten bij minimale handelingen

Ik was al een tijdje op zoek naar een volautomaat en had de volgende eisen: - Moest er strak uitzien - Een modern display hebben - Melkcontainer zonder extra werk in/uit apparaat (Dus geen slangetje in pak/beker hangen!) - Automatisch spoelen (melkproducten: Geen bacterie groei!) - Makkelijk te reinigen is - Royale inhoud qua water en bonen (Niet steeds moeten bijvullen) - Instelbaar qua volume, sterkte en temperatuur (Ook eigen recepten kunnen maken) - Een lekker bakje koffie kunnen zetten De PrimaDonna Soul voldoet hier helemaal aan! Wat werkt dit apparaat toch fijn en de koffie is heerlijk! De Bean adapt technologie spreekt mij enorm aan, maar moet hier nog ervaring mee opbouwen. De app ziet er ook gelikt uit. Enige is wel dat de connectie niet altijd goed is. Dat moet ik nog verder uitzoeken maar voor de rest niets dan lof! Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Pluspunten
  • Ziet er strak uit, modern display
  • Melkcontainer (geen los slangetje in pak/beker)
  • Automatisch spoelen. Makkelijk reinigen.
  • Royale hoeveelheid koffie en water voorraad
  • Instelbaar volume/sterkte/temperatuur. Lekker!
Minpunten
  • App stabieler?!
Ton04-04-2021

Prachtige koffiemachine !!!!

Pas 1 dag in huis, maar al heel veel koffie mee gezet. Helemaal top. Deze heeft zoveel mogelijkheden.
Pluspunten
  • Hele mooie schuimlaag met havermelk
  • Goede temperatuur koffie
  • Schitterend apparaat
  • Met app. en touchscreen
  • Hele makkelijke bediening
Minpunten
  • Kan ik nu nog niet vinden