Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timo 11-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Een echte aanrader

Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

8,0
Als product tester voor The Insiders heb ik de Krups EA872B Intuition Preference mogen testen. Hieronder vind je mijn bevindingen van deze koffie vol automaat.

Bij het unboxen van het apparaat kreeg ik een goede eerste indruk. Het is een solide en stevig apparaat maar niet heel erg groot. Wat perfect is, omdat hij bij ons in een keukenkast staat. Het design vind ik mooi, maar dat is natuurlijk persoonlijk, mede omdat er aandacht is besteed aan verlichting in het apparaat en een mooie touch-display.

De machine heeft een prima keuze menu, maar dat zou nog wel wat intuïtiever kunnen. Gelukkig kan je wel het een en ander eraan instellen. Wat ik briljant vind, is de mogelijkheid om de op maat gemaakt instellingen voor specifieke koffie's als favorieten op te slaan. Je kan dan een kleur en een "tag" kiezen. Ik zou hier graag ook vrije tekst willen kunnen invoeren want worden als "weekend", "sterk", "ochtend" etcetera dekken niet altijd de lading.

Het is altijd even zoeken om de juiste afstelling te vinden zodat je de koffie het lekkerst vind maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de koffie's en espresso's. De temperatuur had nog wel iets hoger gemogen van mij. Vooral de kleinere koffie's zijn bijna direct drinkbaar.

Een groot pluspunt is het enorme waterreservoir, omdat hij bij ons in een kastje staat is het bijvullen niet het meest makkelijke. Doordat het reservoir zo groot is, hoeft dat gelukkig niet zo vaak. De opvangbak is daarentegen verbazingwekkend klein waardoor je die regelmatig moet legen. Gelukkig zit deze aan de voorkant.

Alles bij elkaar genomen zou ik dit volautomatische koffie apparaat zeker aanraden.

Pluspunten

  • Grootte waterreservoir
  • Veelzijdigheid apparaat
  • Design

Minpunten

  • Temperatuur koffie
  • Groote lekbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

SamMif 06-01-2021
  • Product gekocht

Compact design en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
Wij hebben dit apparaat nu al een ruime maand en zijn erg tevreden. Mooi klein compact formaat met mooi design. Handig in gebruik. Vergt weinig onderhoud. Ook zuinig in gebruik, wij kunnen ongeveer 120 kopjes zetten op 1 kilo zak en dan hebben wij de sterkte op het hoogst staan. Makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Klein compact
  • Mooi design
  • Touchscreen
  • Grote waterreservoir

Minpunten

  • Moet voor elk kopje opnieuw opwarmen
  • Kan niet gelijk 2 kopjes zetten (2cyvlus nodig)
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelanieG88 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lekker koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

8,0
Wat een mooi apparaat, hij is wat groot maar dat zijn zulke automaten altijd. Hij heeft een mooi plekje op ons aanrecht gekregen.
De installatie was super simpel en zo klaar, alles wijzigt zichzelf en in mum van tijd stond hij op mijn aanrecht de gebruiksaanwijzing is helder, al had ik hem maar voor een aantal kleine dingen nodig. Er zit zelfs een setje om de PH van je kraanwater te meten en dit in te stellen zodat het apparaat weet wanneer je moet ontkalken. Dit wordt aangegeven op het scherm. Je hoeft nooit zelf na te denken over wanneer je iets aan onderhoud moet doen. Er komt zelfs een melding dat je de opvangbak van het vuile water moet legen. Nooit meer een aanrecht met een plas water omdat je vergeten bent om de bak te legen,
De temperatuur van de koffie maar ook de melkschuim is allemaal in te stellen. En het belangrijkste: de koffie die ik zet is echt heel lekker! Het opschuimen van melk voor bijvoorbeeld een latte of cappuccino is een fluitje van een cent. Het menu wijst allemaal vanzelf. Jammer dat de kan voor melk er niet bij zit.
Ik vind het menu sowieso echt heel fijn, een mooi touchscreen in het Nederlands, alles staat er in. Wanneer je schoon moet maken, welke stappen je moet ondernemen om dat te doen, alle soorten koffie kan je aanklikken en daarbij ook nog aangeven hoeveel ml je kopje moet zijn en welke sterkte. En echt, de koffie is beter dan in menig restaurant of café! En je favoriet kan je gewoon opslaan, nooit meer na hoeven denken welke koffie ook alweer je favoriet was.
Ook de koffieprut die achterblijft is echt goed droog, dat zie ik wel eens anders.
Als je koffie zet en de bonen zijn tussendoor op, dan stopt apparaat en geeft melding dat de bonen op zijn. Na deze aan te vullen gaat hij automatisch verder waar je gebleven was. Nooit meer slappe koffie!
Een nadeel vind ik het onderhoud. Nu vind ik die hier nog redelijk simpel, vooral het onderdeel van de melkopschuimer en slangetjes die erbij horen schoonmaken kost even wat tijd maar het is eigenlijk alsnog simpel. Het is nooit meer dan een paar minuten werk en er staat duidelijk uitgelegd hoe je het moet doen. Maar soms heb ik er gewoon even geen zin in en bedenk ik me dat ik dat later wel even doe maar dan schuimt hij heel slecht de melk op. Aanrader dus om dit wel na ieder gebruik te doen. De zetgroep is er niet uit te halen voor reiniging. Dat lijkt ideaal want ook dat is altijd een flinke klus, ik vraag me echter wel af hoe lang dat goed gaat? Blijft hij het goed doen als de zetgroep niet te reinigen is? Als dat zo is dan is dat een pluspunt, het scheelt echt veel in onderhoud.
Waterreservoir is erg groot, dat is een pluspunt. Hij sluit bij mij allemaal niet helemaal mooi aan, dat is jammer. Hij voelt ook gammel, ik weet niet hoe lang hij heel blijft. Het plastic is een beetje jammer voor een apparaat van deze prijsklasse.
Jammer vind ik ook de houder voor de slang van het melkschuim. Dit is een plastic dingetje dat je zelf met tape op de zijkant van het apparaat moet plakken. En er dus de hele tijd afvalt hier. Dat oogt een beetje goedkoop.
Ik vind er dus wel wat verbeterpuntjes aanzitten maar de kwaliteit van de koffie wint het uiteindelijk en die vind ik echt heel goed!

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Simpel menu
  • Veel variatie aan koffie

Minpunten

  • Plastic voelt gammel
  • Onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JulieH 30-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

koffie gemak

Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

10,0
Bij het uitpakken van het toestel wist ik al dat deze gemakkelijk zou worden in onderhoud. Alles wijst zichzelf uit en via het handige scherm wist ik precies wat ik moest doen. Alle instructies volgen, even spoelen en een mooi plaatsje vinden. Ook al is het toestel relatief groot, toch past hij door zijn strakke design in ieders interieur. Het scherm bevat duidelijke foto's van allerhande warme dranken. Je hoeft er maar door te scrollen en een keuze te maken. Per soort heb je dan ook nog de keuze van formaat en sterkte van je koffie. Neem je vaak hetzelfde, dan kan ook een profiel aanmaken met je favoriete keuzes. Als echte koffiedrinker is voor mij het ruime waterreservoir het allergrootste pluspunt aan dit toestel. Ook geeft hij alles mooi aan als je het reservoir moet aanvullen, bonen dient aan te vullen of de opvangbakjes dient te legen. Voor dranken met melk heb je dan het melkslangetje. Ik heb gekozen voor een variant zonder melkkan, want het pijpje hang ik gewoon in de melkbus. Super handig en bijna geen opkuiswerk. Melkpijpje even afspoelen onder de kraan en het toestel spoelt zelf ook nog even na.
Gebruiksvriendelijk kan je deze dus echt wel noemen. Kort samengevat: ik geniet elke dag.

Pluspunten

  • Ruim waterreservoir
  • Veel keuze
  • Gebruiksvriendelijk
  • Personalisatie mogelijkheid
  • Strak design

Minpunten

  • Slechte bevestiging melkpijpje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en heerlijk stil

Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken viel het gelijk op dat het een compacte machine is met een mooi strak design. Grote watertank, goed leesbaar display en een simpel melksysteem. De melk delen zijn makkelijk te reinigen met ingebouwde instructies op het display waar goed over nagedacht is. Zelfs een stukje gereedschap zit er ingebouwd waardoor je het niet kwijt raakt. Tijdens de eerste keer koffie zetten verrast de stilte, hij is erg stil vergeleken met veel andere machines. Melkschuim is lekker stevig mits je hem netjes iedere keer reinigt. Helaas hebben ze het doorspoelen van de melkslang niet meegenomen in het spoelproces maar misschien is hier een reden voor. Zelf gebruik ik het melkschuim recept hiervoor met water ipv melk. Het klemmetje om het melkslangetje in op te hangen laat steeds los en is niet praktisch. Er zijn veel mogelijkheden met sterktes, grootte van de kopjes en je kan je favorieten vastleggen met een kleurtje welke tijdens het zetten op schijnt. De Koffie temperatuur is lekker heet echter vallen de melk gerelateerde recepten wat tegen in temperatuur. Wanneer de bonen op zijn tijdens een recept stopt hij netjes de procedure, vraagt om meer bonen en gaat verder waar hij gebleven was. Geen laf bakje omdat de bonen op zijn. Als je de lekbak en residu bak dan eruit haalt om te legen valt het op dat het kunststof dun en fragiel aan voelt. Dit is wel erg jammer bij een machine in deze prijsklasse. Op het oog gaan er niet veel koffiebonen in maar in de praktijk valt dit reuze mee. Het grotere onderhoud heb ik nog niet meegemaakt maar het valt wel op dat de zetgroep niet toegankelijk is voor reiniging. De inschatting van de kwaliteit van deze onderdelen is dan ook lastig. Het ideale plaatje is dat dit niet open hoeft maar is dit technisch ook haalbaar? We gaan het op termijn meemaken. Voorlopig kan deze techneut de schroevendraaier nog laten liggen maar is wel erg nieuwsgierig. Wat wel jammer is is dat er geen melk reservoir bij zit die past bij de machine. De ene giet iets in een kopje, de ander steekt het buisje in het melkpak, allemaal niet geweldig. Een machine in deze prijsklasse moet hier gewoon een nette oplossing voor hebben, desnoods met een meerprijs. Beetje jammer dat je van de concurrent een melkbeker moet aanschaffen. Gemiste kans. Ondanks de enkele negatieve puntjes is het nog steeds een machine die er goed bevalt, een mooie uitstraling heeft en lekker stil is.

Pluspunten

  • stil
  • snel
  • compact

Minpunten

  • geen melkkan
  • melkslang hangertje laat los
  • lekbak voelt goedkoop aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Badlands 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
Mocht deze machine testen. Ziet er mooi uit. Duidelijk aanraakscherm. 9 voorgeprogrammeerde soorten koffie waarbij de sterkte zelf is bij te stellen ook apart melkopschuimen en heet water is mogelijk. Als je favorieten heb kun je die in favorieten opslaan, zo hoef je de sterkte niet steeds in te stellen.
Gaat 250 gram bonen is en 3 liter water.
Als de bonen of het water tijdens de bereiding op is, stopt het proces kun je het bijvullen en gaat het proces verder. Geen verspilling van bonen dus.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ArjanN 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een chique apparaat die heerlijke koffie zet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

8,0
Na jaren gebruik te hebben gemaakt van een Nespresso apparaat met capsules overgestapt op deze machine. Wat is dit ideaal! Groot water en koffie reservoir, dus eigenlijk altijd slechts het apparaat aanzetten, een kopje er onder en je favoriete drank op het kleurenscherm kiezen. En vervolgens zoals het apparaat zelf al aangeeft, GENIET! Ik wil niet meer terug naar een andere manier van koffie zetten thuis. Het geheel oogt chique en premium, ik ben zelf niet zo van de melk bevattende koffie drankjes, maar mijn moeder en schoonmoeder hebben al meermaals genoten van een heerlijke cappuccino en latte machiato respectievelijk. Op een gegeven moment hadden we geen opgeschuimde melk meer, maar toen bleek dat hij dat deel niet automatisch zelf schoonmaakt. Er worden duidelijke instructies op het apparaat gegeven hoe je het moet disassembleren en schoonmaken. Toen ik dit had gedaan kwam er weer gewoon opgeschuimde melk uit. Het enige wat ik wat minder premium vind ogen is het haakje waarin je de melkslang kunt hangen, deze zit gewoon met een stukje dubbelzijdig tape vast aan het apparaat. Deze viel er bij mij al snel af en dit oogt dan ook wel een beetje goedkoop aan een dergelijk premium apparaat. Het apparaat heeft mij in de afgelopen drie maanden nog nooit in de steek gelaten en mij altijd voorzien van heerlijke koffie. Ik heb al diverse merken koffiebonen geprobeerd en kan iedereen aanraden om over te stappen op een bonenmachine en deze Krups is wat mij betreft wel een topper.

Pluspunten

  • oogt chique
  • lekkere koffie
  • personaliseerbaar

Minpunten

  • los melkpijpje
  • schoonmaken melksysteem
  • haakje melkpijpje laat los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marloes 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie uit een zeer gebruiksvriendelijke machine!

Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat nu een aantal weken in gebruik en ben erg tevreden. Het apparaat is snel geïnstalleerd dankzij de duidelijke instructies. Het is even zoeken naar de juiste bonen, in combinatie met de juiste instellingen: maar dat is smaak gebonden! Melkschuim bij een cappuccino is goed en de geur van versgemalen koffie komt je tegemoet: heerlijk! Het was nóg makkelijker geweest als er een automatische spoelfunctie op de machine zat: het melkslangetje dient nu onder de kraan schoongemaakt te worden. Al met al ben ik zeker tevreden over de machine!

Pluspunten

  • Veel koffierecepten
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Heerlijke cappuccino

Minpunten

  • Geen automatische spoelfunctie melkslang
  • Lange opwarmtijd melkrecepten
  • Spettert

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

123731 26-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie, stijlvol apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
Dit stijlvolle apparaat staat heel mooi in de keuken. Het is heel erg makkelijk bedienbaar, is makkelijk aan te passen dmv de instellingen en heeft voor elk wat wils. De maling van de bonen is door een draaiknop in te stellen in grover en fijner. Elke koffie in de machine staat op een standaard ingesteld, maar je kan meer of minder water erbij doen, en de koffie sterker of minder sterk instellen, zodat elk zijn eigen smaak kan krijgen. Favorieten zijn ook makkelijk in te stellen en nog makkelijker in gebruik. De melk koffies geven stevige schuim En zijn ook lekker warm. Wij halen zelfs de thee uit de machine en hebben de waterkoker weggedaan.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel variatie
  • Makkelijk te bedienen.
  • Mooi apparaat
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Meerdere kopjes zetten duurt lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sanderbbb 24-12-2020
  • Product getest

Wat een heerlijke alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
De Krups EA872B is een prachtig vormgegeven apparaat en de functionaliteit en mogelijkheden van deze alleskunner zorgden voor een grote glimlach op de gezichten van mijn vriendin en ik en mijn ouders. De koffie variaties zijn eenvoudig te kiezen en de koffie is goed heet en smaakt mooi uitgebalanceerd. Je kunt een profiel aangeven waarbij je per gebruiker doormiddel van het mooie lcd schermpje je favoriete koffie type (ristretto, espresso, cafe crema, doppio, americano, lungo, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato, flat white en verschillende thee soorten), sterkte en temperatuur in kunt stellen. Ideaal als je huishouden uit meerdere koffieliefhebbers bestaat. Wat een heerlijke alleskunner!

Pluspunten

  • Design
  • Veelzijdigheid
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Iets lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik de Krups EA872B alweer een tijdje in gebruik. Mijn indruk is tot zover positief. Allereerst ziet het apparaat er stijlvol en voor een espressomachine zeer compact uit. Ondanks dat het een stijlvol apparaat is, vind ik het plastic materiaal gebruik jammer voor een apparaat in deze prijsklasse. De bediening van het apparaat is eenvoudig dankzij het grote touchscreen. Het apparaat kan populaire drankjes maken zoals een espresso, koffie, cappuccino en latte macchiato. Elk drankje kan gepersonaliseerd worden o.b.v. sterkte en het aantal milliliters. De koffie uit het apparaat smaakt heerlijk, al is dit natuurlijk wel afhankelijk van de gekozen koffiebonen. Het apparaat wordt geleverd met een melkslangetje, welke eenvoudig aan het apparaat bevestigd kan worden m.b.v. een houder die op het apparaat geplakt kan worden. De melk kan direct vanuit het melkpak worden opgeschuimd. Het apparaat wordt dan ook zonder melkkan geleverd. Onderhoud van het apparaat is gemakkelijk. Het apparaat kan ingesteld worden op automatisch spoelen, waarna het apparaat na elk gebruik gaat doorspoelen. Daarnaast geeft het apparaat regelmatig een geheugensteuntje om de beide bakken te legen. Al met al ben ik tevreden over dit apparaat!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Plastic materiaal gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maartjetencate 22-12-2020
  • Product gekocht

Goed apparaat lekkere koffievarriaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

9,0
We zijn nu zo’n 7 weken eigenaar van dit apparaat. Voorheen hadden we een apparaat voor cupjes en een doorloopkoffiezetapparaat. Ik was daar ook heel tevreden over. Maar gezien het thuis werken zijn verschillende koffievarriaties wel heel lekker. We hebben inmiddels bijna alle varriaties geprobeerd en de melkproducten zijn echt heel lekker. Met een dikke laag schuim.
De gewone koffie is lekker heet, en de espresso sterk. En wanneer je het sterker wil kan dat door het aanpassen van het water of de hoeveelheid koffie.
Schoonmaken geeft het apparaat zelf aan. Je wordt er doorheen geholpen, lekker makkelijk.
Wij zijn erg enthousiast en zouden niet meer terug willen naar onze oude apparaten.

Pluspunten

  • Lekkere koffievarriaties
  • Dikke melkschuimlaag
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Meerder kopjes achter elkaar kost wat meer tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michelle 22-12-2020
  • Product getest

Mooi en compact design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

8,0
We gebruiken de KRUPS nu een paar weken en we zijn echt groot fan van dit apparaat. Koffie drinken is echt een feestje! Waar ik voorheen 1 kopje dronk per dag, zijn dat er nu een stuk meer. Het apparaat heeft veel opties en het opslaan van je persoonlijke voorkeuren is ook super handig. Vooraf was ik bang dat ik het apparaat te groot zou vinden maar hij past mooi op mijn aanrecht, daarnaast oogt het apparaat ook niet groot en lomp. We gebruiken ‘m elke dag en mijn ouders komen zelfs regelmatig ‘even hoi zeggen’, alleen maar om even een heerlijk kopje te drinken. Alles spreekt voor zich, het apparaat laat je stap voor stap zien wat het doet of wat jij moet doen, ook met de installatie! Super handig, zo hoef je niet met gebruiksaanwijzingen te hannesen. Het enige minpuntje is dat het apparaat regelmatig aangeeft dat de lekbak en de ‘afvalbak’ vol zit terwijl dat niet zo het geval is.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Persoonlijke voorkeuren opslaan

Minpunten

  • Lekbak snel vol
  • Maakt behoorlijk wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sille81 22-12-2020
  • Product gekocht

Beste cadeautje voor mezelf ooit!

Geschreven voor: Krups Intuition Preference EA872B Volautomatische Espressomachine zwart

Algemene score

10,0
Het apparaat is heel makkelijk te bedienen. De koffie smaakt heel erg goed! Je kunt allerlei instellingen aanpassen naar je eigen voorkeur. Zo zet je koffie voor ieder zijn eigen voorkeuren. De koffie is mooi van kleur, is goed op temperatuur en heeft een perfecte schuimlaag. Ook de schuimlaag op de melkdrankjes is mooi stevig.
Het apparaat is goed schoon te maken en geeft ook zelf aan als er iets vol is, bijgevuld moet worden of schoongemaakt dient te worden.
Het design vind ik ook erg mooi, de kleur is mooi en het apparaat ziet er luxe uit.
Prijs- kwaliteitverhouding is erg goed naar mijn mening. Ik heb het apparaat nu enkele weken en ik vind het nog steeds iedere dag een cadeautje om thuis goede koffie te kunnen drinken.
Ik heb serieus nog geen minpunten ontdekt.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Lekkere koffie
  • Naar eigen voorkeur in te stellen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Ziet er luxe uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer