De'Longhi ECAM46.860.B Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

De'Longhi ECAM46.860.B Volautomatische Espressomachine - Zwart
De'Longhi ECAM46.860.B Volautomatische Espressomachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 563,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM46.860.B Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JanssenF10-03-2021

DeLonghi Cappuccino machine

ik heb al verschillende koffie apparaten gehad we hadden een Dolce Gusto gekocht maar dat was ook niet alles toen zijn we op zoek gegaan naar een perfecte machine we kwamen uit op een Delonghi Cappuccino mijn vrouw vind de Cappuccino en de Latte Macchiato uit ik zelf vind de espresso lekker van daar dat we deze machine hebben gekocht we hebben ons eerst laten informeren bij verschillende winkels toen was de keuze gouw gemaakt we zijn er blij mee
Pluspunten
  • 999
Minpunten
  • 000
Rob08-03-2021

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Mooie machine. Sieraad voor de keuken. Gebruiksvriendelijk en eenvoudig in onderhoud. Veel mogelijkheden en heerlijke cappuccino's
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Veel mogelijkheden
Henk Hendriks06-03-2021

Enorm fijne bediening!

We hebben na veel rondkijken naar verschillende koffiemachines uiteindelijk voor deze machine gekozen omdat deze wel aan onze wensen leek te voldoen.. en dat is ook zeker zo! We hebben hem nog maar kort en moeten nog het 1 en ander ontdekken en finetunen, maar de gebruiksvriendelijkheid staat dit goed toe. Een mooi en degelijk apparaat welke hier nog lang zijn dienst zal bewijzen. Kortom; een aanrader wat ons betreft!
Pluspunten
  • Fijne bediening
  • Groot waterreservoir
  • Mooie vormgeving
Olaf17-02-2021

Perfect, onderhoudsvriendelijk, heerlijke koffie

Heerlijke koffie, gewoon top apparaat. Als je van echte koffie houdt zeker een aanrader. Onderhoudsvriendelijk
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Weinig geluid
Bouke16-02-2021

Super apparaat

Na een makkelijke installatie een heerlijke bak koffie. Echt blij mee. Had ik veel eerder moeten kopen
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooie vormgeving
  • Heerlijke koffie
Regina15-01-2021

Mooi design, lekkere koffie!

Heel blij met de eerste ervaringen. Makkelijk in gebruik, veel mogelijkheden en staat mooi op het aanrecht. Het is natuurlijk een flinke aankoop die je doet en de kwaliteit op langere termijn moet zich nog uitwijzen, maar voor nu zeker meer dan blij ermee.
Pluspunten
  • Design
  • Programma's
Rita van Driest-Ililova14-01-2021

Lekkere koffie en goede melkschuim

Deze machine maakt heerlijke cappuccino, cafe late en natuurlijk ook gewoon koffie. Handig dat de melkkan los is zodat hij snel in de koelkast kan.
Pluspunten
  • Losse melkkan
  • Snel klaar voor gebruik
Piotr13-12-2020

Goede koffie

Zeer goede koffie, perfect opgeschuimde melk. Makkelijk schoon te maken.Perfecte koffie- en melktemperatuur.
Eletta cappuccino evo05-12-2020

Goede koffie machine

Ik ben helemaal fan van delonghi had al een Magnifica S en heb nu deze maar hij doet het goed schuim is goed gewoon alles
Pluspunten
  • Goede schuim
  • Lekker warm
Nieuwe DeLonghi nog steeds geweldige koffie19-09-2020

Geweldig

Heerlijke cappuccino, prachtig schuim, geweldige service. Ik zou niet meer anders willen! Na 10 jaar mijn oude delonghi ingeruild voor het nieuwste model. Wat een geweldige koffie nog steeds, heerlijke cappuccino, latte macchiato, of gewoon een espresso. De machine is snel makkelijke ik gebruik en bovenal heel erg stil, naar wat ik gewend was. Fantastisch
Pluspunten
  • Cappuccino
  • Service
  • Geen herrie machine
  • Snel
  • Makkelijke in gebruik
Minpunten
  • Nog niet gevonden