De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 35 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM46.860.B Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
ik heb al verschillende koffie apparaten gehad we hadden een Dolce Gusto gekocht maar dat was ook niet alles toen zijn we op zoek gegaan naar een perfecte machine we kwamen uit op een Delonghi
Cappuccino mijn vrouw vind de Cappuccino en de Latte Macchiato uit ik zelf vind de espresso lekker
van daar dat we deze machine hebben gekocht we hebben ons eerst laten informeren bij verschillende winkels toen was de keuze gouw gemaakt we zijn er blij mee
We hebben na veel rondkijken naar verschillende koffiemachines uiteindelijk voor deze machine gekozen omdat deze wel aan onze wensen leek te voldoen.. en dat is ook zeker zo! We hebben hem nog maar kort en moeten nog het 1 en ander ontdekken en finetunen, maar de gebruiksvriendelijkheid staat dit goed toe. Een mooi en degelijk apparaat welke hier nog lang zijn dienst zal bewijzen. Kortom; een aanrader wat ons betreft!
Heel blij met de eerste ervaringen. Makkelijk in gebruik, veel mogelijkheden en staat mooi op het aanrecht. Het is natuurlijk een flinke aankoop die je doet en de kwaliteit op langere termijn moet zich nog uitwijzen, maar voor nu zeker meer dan blij ermee.
Nieuwe DeLonghi nog steeds geweldige koffie19-09-2020
Product Gekocht
Geweldig
Heerlijke cappuccino, prachtig schuim, geweldige service. Ik zou niet meer anders willen! Na 10 jaar mijn oude delonghi ingeruild voor het nieuwste model. Wat een geweldige koffie nog steeds, heerlijke cappuccino, latte macchiato, of gewoon een espresso. De machine is snel makkelijke ik gebruik en bovenal heel erg stil, naar wat ik gewend was. Fantastisch