Krups Evidence One EA895N Volautomatische espressomachine zwart

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 3 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Evidence One EA895E Volautomatische espressomachine grijs op Kieskeurig.nl.
Pluspunten
Minpunten
Ik heb de machine onderhand 1 jaar. Cappuccino maken blijft problematisch. Ondanks regelmatig schoonmaken en doorblazen (met luchtcompressor) van de onderdeeltjes krijg je regelmatig een mislukte onsmakelijk ogende bak melk met koffie die de naam cappuccino niet waardig is.
Mijn advies is als je cappuccino wil neem dan geen KRUPS. Het melksysteem werkt zeer matig. Als de machine wel een cappuccino maakt is het schuim ook nog eens van zeeeer matige kwaliteit. Voor mij in ieder geval geen KRUPS koffiemachine meer!!!
Na ongeveer 4 maanden krijg ik regelmatig koude cappuccino. De melk warmt niet op en schuimt niet. Gewoon een kouwe zeikbak..
Ter reparatie aangeboden bij BCC. Na 4 weken terug gekregen met de mededeling dat er geen afwijkingen gevonden zijn.
Daar moet je het dan mee doen. Inmiddels krijg ik steeds vaker die koude cappuccino s'morgens. Op ongeveer 10 koppen zijn er 4-5 niet warm..
Nu een noodoproep naar Krups gestuurd in de hoop dat zij me kunnen helpen. Het apparaat kosten me € 599,=. Als dit het resultaat is van deze koop dan voel ik me behoorlijk belazerd.