Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shar 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

BrAun Silk-épil5 fijne epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
De Silk-épil 5 epilator word geleverd in een mooie doos. De Silk-épil5 is wit met roze en word geleverd met verschillende opzet stukken, een oplader en een super leuk en handig roze opbergtasje. Daarnaast word deze Silk épil 5 ook geleverd met een Face Spa. Een heerlijk pakket wat ik gratis mocht uittesten.De prijs vind ik redelijk ten opzichte van de kwaliteit. Het product werkt zoals het beschreven word. Ik ben nu een aantal weken mijn benen aan het scheren met de Silk- épil5 en vond het in het begin best pijnlijk. Voor een aangenamer gevoel maakte ik gebruik van de opzet stukken. De Silk- épil is zowel nat als droog te gebruiken.In de beschrijving stond als tip om de epilator onder de douche te gebruiken zodat het warme water de pijn verlicht. Ik vond het persoonlijk zelf ook het fijnst om deze onder de douche te gebruiken.

De Face Spa is heerlijk voor het reinigen van de huid en kan zowel met of zonder reinigings product gebruikt worden. Wel vind ik dat de haartjes erg zacht zijn waardoor ze door gebruik van een reinigende melk iets naar binnengaan staan. Ik zou dus adviseren om de Face Spa gewoon met water te gebruiken.

Ik zou de Silk épil5 en Face Spa zeker aanraden en blijf deze zelf ook zeker gebruiken.

Pluspunten

  • Zowel nat als droog te gebruiken
  • Verschillende opzet stukken
  • De Face Spa reinigt het gezicht goed

Minpunten

  • In het begin best pijnlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline K 17-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine epilator maar effectief en handig in gebruik

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

7,0
Een epilator welke doet wat hij moet doen. Eerst scrubben, 2 dagen wachten en dan mag je pijn lijden. De haartjes worden echt goed opgepakt en is zeker een paar weken effectief. Een minpunt is dat de epilatorkop best wel klein is voor een groot oppervlak. Ook jammer dat er geen lampje op zit. Dit is wel handig in een minder goed verlichte badkamer. Ook kreeg ik er een handige gezichtsborstel bij die prettig in gebruik is. Deze epilator mocht ik testen maar is geen miskoop!

Pluspunten

  • Effectief
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Kleine epileerkop
  • geen lampje

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CheRob 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Pijnloos

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

10,0
Wat een geweldig fantastisch apparaat. Alleen de doos ziet er al prachtig uit! De inhoud is als volgt: een scheerapparaat en opzetstuk voor de wat langere haartjes. Het apparaat zelf pakt zelfs de meest kleine haartjes. Een zogenoemde Gezicht Spa (met 3 verschillende borstels, zo is er gedacht aan meerdere huidtypen. De borstels maken grondig schoon en scrubben de huid. Ook zit er een soort makeup borstel bij, deze kan je gebruiken om je makeup natuurlijker te vermengen met je huid. Je kunt het apparaat zowel nat als droog gebruiken (wat echt fijn is denk aan even snel weghalen als je wat gespot hebt onder de douch), Ik vind dit echt erg fijn. Het apparaat werkt draadloos tot wel 30 minuten lang. Om alle attributen op te bergen zit er een mooie etui bij. Ik ben al eerder bekend epileren en het doet in het begin altijd even pijn maar na vaker gebruik wordt dit steeds minder. Wat ook echt top is dat de Micro Grip-pincettechnologie verwijdert haar vier keer korter dan waar wax bij kan komen. Er is ook een optie waarin je wordtbegeleidt om minder druk te zetten, zo bereik je het beste resultaat. Alles wat ik heb opgenomen maakt mij echt razend enthousiast!!! Dit apparaat heb ik gratis mogen uittesten. Ik ben verkocht en vind het zeker een aanrader!!!

Pluspunten

  • Wet en dry
  • Pijnloos
  • Mooi etui

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debb 10-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
De Braun Beauty Set 5 zit er op de verpakking uit als een compleet pakket. Er wordt een Senso Smart silk-épil 5 epilator geleverd. Senso Smart houdt in dat de druk die je zet wordt gecontroleerd, dit zodat je het meest uit je ontharingsritueel kan halen. Ook zit er een shaver & trimmer bij. Deze kun je eenvoudig op de Silk-épil klikken. Het leuke van deze zet is dat er ook een FaceSpa brush bij zit. Je kunt hiermee je gezicht goed schoonmaken, scrubben en zelfs je make up nauwkeurig mee blenden. De Face behandeling voelt heerlijk! De apparaten zijn zowel Wet & Dry te gebruiken, dus ook onder de douche of in bad, tot wel 30 minuten lang. Naarmate je vaker epileert wordt de pijn steeds minder toch is de pijn goed te doen hoor! Het apparaat is erg nauwkeurig, de meest kleine haartjes worden aangepakt. Het duurt tot wel vier weken voordat deze haartjes weer terug groeien. Dit alles draagt bij aan een fris en schoon gevoel. Ik vind dit een zeer veelzijdig apparaat en ben erg tevreden met de bijgeleverde opties. Om het mooie plaatje compleet te maken; er zit een handige opbergetui bij. Ik mocht het apparaat gratis testen en kan ‘m aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Compleet
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • In het begin niet pijn-vrij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leoni W 03-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne epilator en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

9,0
Inmiddels mijn derde epilator en dus al de nodige jaren ervaring met epileren. Ik ben erg te spreken over deze epilator. Ik moet zeggen dat de epilators van Braun steeds beter worden, omdat haren steeds dichter op de huid kan worden verwijdert. Hierdoor blijft de huid langer glad. De haren blijven bij mij tot wel vier weken weg. Epileren is en blijft een pijnlijke ervaring, maar hoe vaker je het doet, hoe minder je ervan voelt. Daarnaast is het gebruik onder de douche aangenamer bij gevoelige lichaamsdelen. Het trim en scheerstuk werkt goed. De korte oplaadtijd (1uur) is ideaal en het lampje helpt om te weten wanneer je opnieuw moet opladen.

De handige facespa die erbij zit is prettig in gebruik en fijn voor het gezicht. Al met al een echte aanrader! Een epilator waar ik weer jaren lang gebruik van kan maken.
Ik heb het product gratis ontvangen om te testen.

Pluspunten

  • Pakt haren dichte op de huid
  • Draadloos
  • Gebruik onder de douche/bad

Minpunten

  • Epilator glijdt snel uit handen bij gebruik
  • Haartjes gaan in het apparaat zetten
  • Elke 3mnd nieuw opzetstuk gebruiken voor facespa

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim3100 29-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrassend minder pijnlijk dan verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

9,0
Hoi hoi,

Vandaag neem ik nog eens een elektrisch apparaat onder de loep. Meer zelfs, het is eigenlijk een uitgebreide set. Deze werd gelanceerd door Braun en voegt -in mijn ogen dan toch - hun twee sterproducten samen. De set bevat een gezichtsborstel en een epilater/scheerapparaat combi. Ik werd geselecteerd om deze te testen. De voorbije weken heb ik deze uitgebreid geprobeerd en vandaag kan ik jullie er iets meer over vertellen.

Braun noemt dit een 6 in 1 set. De set is geschikt voor het ontharen van gezicht en lichaam, maar er kan ook mee gereinigd en gescrubd worden. Daarenboven kun je de gezichtsborstel ook gebruiken om crèmes en make-up aan te brengen.

Met dit epilatieapparaat kun je haartjes dichter op de huid verwijderen dan hars. Hierdoor blijft deze langer glad, tot wel 4 weken.

Daarenboven heeft dit apparaat SensoSmart technologie. Hierdoor zorgt het apparaat voor optimale druk, waardoor je het beste resultaat kunt bereiken. SensoSmart technologie zorgt ervoor dat er minder druk op de huid toegepast wordt.

Voor de gevoelige plaatsen kan het scheer/trimopzet in combinatie met de epilator gebruikt worden.

Deze epilator kun je tot 30 minuten gebruiken bij een volledige oplading. Daarenboven kun je deze zowel droog gebruiken als onder de douche of in bad. Hierdoor zal het epileren in het begin minder pijn doen. Daarenboven wordt epileren bij regelmatig gebruik nagenoeg pijnloos.

In de set zitten 4 (gezichts)borsteltjes. Deze kunnen gebruikt worden om het gelaat te reinigen en scrubben.

Zoals hierboven al vermeld is de verpakking goed gevuld. In de doos zit een epilator die via een opzetstukje omgetoverd kan worden tot een scheerapparaat of trimmer. Hierbij is ook een oplaadkabem voorzien en het opladen gaat er vrij snel mee.

Daarnaast zit er ook een gezichtsborstel in de doos. Deze komt met 4 kopjes, waarvan er een voor het make-up is en 3 voor het gezicht, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid - denk ik. Dat is niet helemaal duidelijk.

Ik heb het normaal nooit zo op epilators. Het altijd veel pijn vind ik. Daarom stelde ik het testen van deze epilator eerder uit. Dit bleek echter helemaal niet nodig. Het epileren was verrassend doenbaar. Het deed niet echt pijn, maar was eerder een vervelend gevoel.

Je ziet er wat rode puntjes, maar dit trok heel snel weg. Daarenboven voelt mijn been heel erg zacht en glad, wat ik een verslavend gevoel vind 😉.

Het zelfde apparaatje kun je ook gebruiken om te scheren. Hiervoor verander je het kopje van de epilator. Op dit kopje zit ook een trimstukje, maar dat heb ik niet onmiddellijk nodig. Op mijn andere been heb ik het scheerapparaat gebruikt. Ook dit been werd goed geschoren, maar zoals het een scheerapparaat betaamd, is het effect van dit apparaat anders. Het voelt minder glad aan. Dat is omdat de haartjes hierbij afgesneden worden en niet uitgetrokken.

Ik gebruik sinds ik dit pakket ontving dagelijks de gezichtsborstel. Eerst breng ik mijn dagelijkse scrub aan met deze borstel. Daarna gebruik ik een cleanser op deze borstel. Nadien ziet mijn huid er zacht, schoon en egaal uit. Dat had ik voorheen nooit. Daarna dep ik mijn gezicht nog met wat rozenwater of miscellaire water. Het resultaat is een intens gereinigde huid, wat ik super vind.

Pluspunten

  • Minder pijnlijk
  • Efficient

Minpunten

  • De vervangingsborsteltjes zijn niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantalvl 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijn in gebruik wel een kleine epilatorkop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
Een paar jaar geleden moest ik niet aan epeleren

Deze epilator is secuur, zelfs de kleinste haartjes pakt hij op. Hij ligt erg prettig in de hand. De aan/uit knop is de enige knop, 1x is standje 1. 2x drukken standje 2 en nogmaals drukken en hij is weer uit.
Ontzettend fijn dat deze onder de douche (of bad) te gebruiken is. Opladen gaat snel. En met een half uur "werk" tijd, voldoende tijd om te gebruiken. Wel na elk gebruik dus opladen voor een volgende keer.

Een nadeel vind ik de kleine epilator kop. Als je geen vergelijking materiaal hebt, zal dit waarschijnlijk geeb storend element zijn, echter ben ik een grotere kop gewend.

Ik heb de epilator gekregen om te testen. Leuke bijkomstigheden zijn het scheeropzetstuk en de gezichtsborstel. Beide werken ook prettig. En fijn dat ook deze wet&dry te gebruiken zijn.

Pluspunten

  • Werkt fijn
  • Eenvoudig in gebruik
  • Is snel opgeladen

Minpunten

  • Kleine epilatorkop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellen H 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Prettige epilator inclusief FaceSpa

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
Erg blij was ik toen deze Braun Beauty Set 5 binnen kwam! Ik heb deze dan ook direct in gebruik genomen. Ik heb dezs set gratis ontvangen om deze te testen. Als eerste valt het design van deze set mij op. Erg mooi vormgegeven. De epilator heeft meerdere opzetstukken en valt ook te gebruiken als shaver en trimmer. Het epileren doet pijn, maar ik vind het goed vol te houden. Ik ben erg tevreden over het resultaat. De epilator pakt ook de kortste haartjes mee, wat zorgt voor een gladde huid. Ook zit er bij deze set een FaceSpa. Een borstel om je gezicht mee te reinigen. Dit voelt als een soort massage. Na afloop voelt de huid erg schoon. Een nadeel is wel dat je elke 3 maanden een nieuw opzetstuk voor deze borstel moet aanschaffen. Samenvattend zou ik het product zeker aanraden!

Pluspunten

  • Pakt de kortste haartjes
  • Mooi design
  • Kan tegen water

Minpunten

  • Dure opzet stukjes FaceSpa

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllenC 28-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een handig te gebruiken apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
Deze epilator is klein, mooi en handig in gebruik. Het verwijdert effectief de haartjes en deze blijven ook lang weg. Een nadeel is wel dat je vaak meerdere keren over hetzelfde stuk van je lichaam moet gaan, vooraleer de haartjes effectief weg zijn.
Pijnloos (zeker bij gevoeligere delen van het lichaam) is het jammer genoeg niet, maar dit is onmogelijk. Dit heb je ook bij andere epilators. Je kan dit apparaat wel onder de douche gebruiken, waardoor de pijn wat minder is. Het gaat onder de douche ook vlotter en ik vind persoonlijk dat je minder irritatie hebt bij een douche.
Het schoonmaken van de epilator vind ik wat onhygiënisch. Er blijven steeds wat haartjes achter in het toestel en dit vind ik niet zo fijn.
Het apparaat is na gebruik ook weer snel opgeladen.
De meegeleverde gezichtsborstel is een leuk extra, alhoewel ik de link niet echt zie met een epilator. Het is wel aangenaam om te gebruiken. Het enige nadeel is dat dit met batterijen moet gebruikt worden. Het zou leuk geweest zijn moest dit ook kunnen opgeladen worden met een snoer.
Ik heb dit product gratis gekregen om te testen en ik ben hier nog steeds super blij mee. Ik gebruik dit nu ongeveer een grote maand.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Doeltreffend

Minpunten

  • Moeilijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

liesdpt 28-04-2019
  • Product getest

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

9,0
Deze set bevat een epileerapparaat en gezichtsreiniger.
Er zijn verschillende opzetstukken meegeleverd voor het epileerapparaat.
Bij te veel druk, wordt het ledlampje rood.
Dit apparaat laad in 1 uur op, en kan dus ook draadloos gebruikt worden.
Dit is niet de eerste keer dat ik een epileertoestel gebruik en ik ben hier zeer tevreden over.
De gezichtsreiniger heeft ook verschillende meegeleverde opzetstukken en zorgt voor een aangename gezichtsmassage. Dit toestel werkt op batterij en er is een extra batterij meegeleverd.
Het epileerapparaat en de gezichtsreiniger kunnen allebei onder de douche en in bad gebruikt worden.
Ik heb deze toestellen gratis mogen uittesten

Reageer

Sabrina106 23-04-2019
  • Product getest

Product voor de beginnende en ervaren gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
Ik was niet onbekend met een Epilator. Hierdoor had ik al enkele belangrijke zaken in m'n hoofd waaraan een Epilator moet voldoen. Deze Epilator voldoet aan praktisch alle criteria en overtrof soms zelfs mijn verwachtingen. Zo is het draadloos gebruik een absolute plus. Dat dit apparaat ook nog onder water te gebruiken is een extra plus. Bovendien is er nog een lampje dat rood wordt indien je teveel druk uitoefent. Dit samen met een handleiding vol tips hoe je het best start met epileren maakt van dit product een echte goede keuze voor een beginnend of meer ervaren gebruiker. Het is bovendien niet alleen een Epilator maar je kan het ook als een scheermachine gebruiken. Ik ben blij dat ik dit product gratis heb mogen gebruiken en testen. Ik ben helemaal overtuigd. De extras in de doos, het opbergzakje, gezichtborstel met verschillende opzetstukjes voor alle huidtypes zorgt voor een leuke extra.

Pluspunten

  • Draadloos
  • 2 in 1 Epilator en scheermachine

Reageer

SilvieP 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super epilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

9,0
Een eerste pluspunt bij deze epilator is de mogelijkheid tot draadloos gebruik. Gedaan met zoeken naar het dichtsbijzijnde stopcontact. Het gebruik onder de douche is zalig. Het zorgt voor pijnloos epileren en na gebruik kan alles afgespoeld worden. Even drogen op een handdoek en alles is weer netjes! Ook kan het apparaat erg korte haartjes zonder problemen uittrekken.
Het trim en scheerstuk werkt goed. Ik mis enkel een kleiner opzetstuk om te trimmen. Geeft het gewenste resultaat.

De gezichtsborstels waren nieuw voor mij. Gemakkelijk om make up af te doen met gezichtslotion en de ronddraaiende borsteltjes. Even afspoelen en klaar voor de volgende keer. Super!
Ik ben grote fan van dit epileerapparaat dat ik gratis heb mogen testen. Het epileren is pijnloos, trimmen geeft een net resultaat en de gezichtsborstels zijn een fijne extra.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Onder de douche
  • Trekt erg korte haartjes uit

Minpunten

  • Mis een kleiner trimstuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Krikri 13-04-2019
  • Product getest

Allereerste keer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil Beauty Set 5 5-895 Epileerapparaat, Scheerapparaat, Reiniging En Scrubben

Algemene score

8,0
Deze aankoop bevat een aantal verschillende toestellen: razer, gezichtsborstel en epilator. De gezichtsborstel is ontzettend aangenaam en n echte verwennerij. Ik gebruikte deze in combinatie met mijn reinigingsmelk. Er zitten vier verschillende koppen in de doos dus keuze genoeg voor elke huid. De razer gebuikte ik zonder trimkop en was erg eenvoudig in gebruik. Het toestel krijgt een andere kop waardoor het een epilator wordt. Het was mijn allereerste keer dat ik een epilator gebruikte. Is was best sceptisch. Droog gebruik vond ik niet aangenaam. Gelukkig heeft het toestel ook een mogelijkheid om nat te gebruiken. Dit was veeeel aangenamer. Ik testte dit toestel maar was tevreden over alle toestellen in de doos. Er zit ook een opbergzakje in om alles netjes op te bergen.

Reageer