Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit - Elektrische tandenborstel

Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit
Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 263 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Robert765625-01-2012
Prima apparaat. Echt super. Als je oral gewend bent en nu dit, wil je niet meer anders. Stijlvol vorm gegeven. Geen seconde spijt van en de batterij gaat lang mee. Gewoon kopen zou ik zeggen!
GJ van den Toorn10-12-2011
Dit apparaat bevalt uitstekend. Het is inderdaad even wennen maar het resultaat is goed. Opladen via het glas was voor mij nieuw en bijzonder. Daarna gaat hij veel poetsbeurten mee zonder opnieuw op te laden. Philips heeft goed zijn best gedaan(in China).
Corinebo08-12-2011
2.0
2.0
Tandenborstel nog geen maand in bezit en heb hem al op moeten sturen naar repair centrum.Tandenborstel gaat niet meer aan, is me gemailt dat ik een nieuwe krijg binnen 3 weken.(merkwaardig dat dit zo lang moet duren). Heb veel geld uitgegeven voor deze tandenborstel maar heb er geen plezier van nu weer 3 weken wachten voordat ik een nieuwe krijg.Conclusie ik poets weer met de hand en wacht tot dat ik mijn nieuw exemplaar krijg.
Capilitan22-11-2011
met deze electrische tandenborstel ben ik helemaal over. heeft even geduurd, maar goed dan heb je ook wat. Als je een gewone tandenborstel gewend bent is het wel effe wennen aan het kriebelig gevoel. na een paar dagen is dat wel over. de tandenborstel zit in een handig reisdoosje en opladen dat hoef je maar eens in de 10 dagen, dus voor mij een hoop plussen..
Bart4322-11-2011
5.0
5.0
Sinds een week gebruiken we de Sonicare HX 9332/04 . Dit apparaat heeft 5 poetsmodussen. In de handleiding staat nergens hoe je van poetsmodus kunt wisselen. Het kan alleen met de aan/uit knop. Als je al tandpasta op de borstel hebt gedaan vliegt die door de badkamer. Met elke druk op de aan/uit knop wissel je met draaiende motor van poetsmodus. Als je de poetsmodus hebt bereikt die je wilt hebben en je drukt opnieuw gaat het apparaat naar de volgende modus. Je moet het apparaat op die modus ongeveer 10 seconden laten draaien en dan kun je het programma onderbreken, tandpasta op de borstel doen en het apparaat weer aanzetten. Het programma wordt dan vervolgd. Wil je het volledige programma volgen moet je het apparaat minstens een halve minuut stoppen. De klantenservice van Philips erkent dit probleem en krijgt hier veel klachten over. In de reviews op Kieskeurig staat hier niets over: allemaal tienen voor het gebruiksgemak! Merkwaardig. Ik kan mijn apparaat binnen twee maanden na de aankoopdatum naar Philips terugsturen en krijg dan mijn geld terug. De klantenservice raadde aan de HX6932 te kopen. Maar volgens de reviews in Kieskeurig geen erg degelijk product.
ChristaV21-11-2011
Mijn eerste elektrische tandenborstel. Vanwege tandvleesproblemen besloten dat ik hier niet op wilde bezuinigen. Ik ben laaiend enthousiast. Nu een maand of twee in bezit. Aanslag die ik nooit wegkreeg met een gewone borstel poetste ik zo weg. En mijn mondhygieniste was zo mogelijk nog enthousiaster. Ze noemde de Sonicare 'de Rolls Royce' onder de elektrische tandenborstels. En ze bevestigde dat mijn tanden kraakhelder schoon en duidelijker witter waren. Tandvleesproblemen zijn ook merkbaar verminderd. Wat ik ook erg fijn vind is dat de borstel maar heel weinig opgeladen hoeft te worden, iets van 1 x in de week denk ik. Hij staat dus bijna altijd gewoon zonder houder en zonder veel ruimte in te nemen op de wastafel. Het is echt mijn beste aankoop in tijden die z'n pittige prijs dubbel en dwars terugverdient in besparing op tandartskosten.
Jan Poppinga06-10-2011
Ik heb voorheen een Philips Sonicare gehad die mij goed voldeed. Echter deze ging helaas kapot en toen heb ik een Braun gekocht. Maar ik ben blij dat ik nu beschik over deze Philips Sonicare. Allereerst natuurlijk een top design om te zien. Maar ook het poetsen gaat voortreffelijk en beter resultaat nu al naar mijn mening in verhouding tot de Braun en mijn eerdere (standaard) Sonicare. Zeer stil geluid, poetst zeer fijn, Ook het polijsten en de whiteningfunctie zijn erg handig en goed. Ook kom je mooi aan de 2 minuten poetsen toe door de diverse programma's. Dit bleef er bij mij nog wel eens bij. Ik raad deze Philips Sonicare dan ook zeker aan bij mensen die hun gebeit goed en fris op orde willen hebben!
Thpmas van A.02-10-2011
Ik gebruik deze samen met de Philips Airfloss, ideale combi! Ik had hiervoor een Oral-b en het eerste wat me opviel is dat de Philips Diamond Clean veel stiller is en het geluid veel minder storend! Gebruik m nu paar weken en bevalt me zeer goed. Opladen in een mooi glas, gewoon erin leggen zonder dat het er uitziet als een oplader. Etuitje voor op reis met usb oplader is ook handig.
Erwin Warmerdam30-09-2011
Ik heb deze nu een paar weken. In het begin was het "poetsen" erg wennen maar hij start langzaam en per beurt gaat hij sneller. Hierdoor kan het gebit er snel aan wennen. Gebruik is simpel. Veel (misschien teveel) mogelijkheden. Opladen is simpel, via inductie met bijgeleverde glas en op vakantie via usb opberg hoes. Sinds gebruik voelen en zien tanden er schoner uit. Erg tevreden met het product!!
Paula Krol18-09-2011
Na het uitpakken van de Diamond Clean was ik al verrast door de mooie vormgeving. Opladen is simpel, thuis in het bijbehorende glas en op reis via usb. Nog verrassender is het poetsresultaat, gemakkelijk en schoon. Zeker ook een aanrader voor mensen met een slotjes beugel.
ankekuipers03-09-2011
Ik gebruik deze tandenborstel nu een aantal weken en ben er erg tevreden over. Hiervoor gebruikte ik de 'gewone' sonicare maar ben nu overgestapt naar de diamond care. Naar mijn mening maakt deze tandenborstel iets meer lawaai in je mond, maar deze maakt wel beter schoon. Je laadt de tandenborstel op in de reisetui (en daarin kun je ook borsteltjes opbergen). Hierdoor hoef je op vakantie niet nog eens een extra lader mee te nemen. Voor thuis kun je de lader met het glas gebruiken en dat staat natuurlijk erg mooi in de badkamer. De tandenborstel is mooi vormgegeven en doet qua uiterlijk zijn naam eer aan. De tandenborstel zorgt voor een glad gevoel na het poetsen, nog beter dan de vorige sonicare. De programma's zijn goed. Ook het polijsten en de whiteningfunctie zijn erg handig en goed. Door de programma's poets je altijd minimaal 2 minuten en dat komt je gebit uiteraard ten goede. Al met al is deze tandenborstel een aanrader!!
Jeroen Vink197731-08-2011
Alle elektrische tandenborstels zijn toch gelijk? Na gebruik van deze philips sonicare diamond clean tandenborstel merk je echt wel een verschil. De kleine borstel komt makkelijk in de kleine ruimtes achterin. Je tanden voelen schoner. Het apparaat trilt ook minder hard tegen de tanden. Even een snelle opfrisbeurt kan ook heel makkelijk. Het stopt automatisch na 2 minuten en na elke 30 sec. even een stop in de sonische beweging zodat je weet dat je een ander deel kunt gaan poetsen. Het opladen in een glas heel bizar, leuke gadget. Kortom een ideale tanden borstel.