Een erg fijne tandenborstel. Ik heb de tandenborstel thuis gestuurd gekregen om te testen. Het voordeel aan de tandenborstel vind ik dat hij verschillende standen heeft, zo heeft hij ‘normale’ stand, een stand voor gevoelige tanden/tandvlees en een stand voor wittere tanden. Wat erg grappig is, is dat je deze tandenborstel middels bluetooth kunt verbinden met een app op je telefoon. Op deze app staan verschillende poetstips, maar je kunt bijvoorbeeld ook de aanschafdatum van je opzetborstel invullen. Zo krijg je een reminder wanneer je toe bent aan een nieuwe opzetborstel.
Ook kun je op de app een doel instellen. Bijvoorbeeld wittere tanden. Je krijgt dan advies welke opzetborstel je moet gebruiken, welke tandpasta en welk mondwater. Ik heb de wittere tanden geprobeerd en ik moet eerlijk bekennen dat mijn tanden inderdaad een tint witter werden.
Zelf vind ik het een beetje vervelend om mijn telefoon mee te moeten nemen naar de badkamer. Zelf had ik het prettiger gevonden als er een aparte module bij had gezeten met deze mogelijkheden.
Kortom, een fijne en krachtige tandenborstel. Goede batterij, gaat ongeveer 10 dagen mee op één oplaadbeurt (ik poets redelijk lang) en een grappige bijkomstigheid is de app. Ik zou deze tandenborstel aanraden.
Pluspunten
- leuke app
- goede accu
- krachtige motor
- druksensor