Oral-B iO 7n wit - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 106 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B iO 7n wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marieke 24-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Algemene score

8,0
Prachtige en effectieve borstel maar vind vervelend dat er gaatjes in de borstelkop zitten waardoor het lekt als je poetst.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Twan 18-10-2020
  • Product getest

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

10,0
Dit is een erg fijne tandenborstel. De houder ligt goed in de hand en het beeldscherm is overzichtelijk. De batterij gaat ongeveer een week mee, als je het 2x per dag gebruikt. Het is sneller leeg dan ik gewend ben, maar het opladen gaat wel extreem snel. Je kunt ook de app gebruiken van Oral-B. Het voordeel daarvan is dat je ziet wanneer je voldoende in een bepaald gebied poetst, maar ook de druk tijdens het poetsen. Het is een dure tandenborstel, maar het is de investering zeker waard!

Pluspunten

  • Houder
  • App
  • Etui

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Silke 07-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Alsof je elke dag bij de tandarts bent

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Geweldige tandenborstel, ik kan niet anders zeggen! Ik ben positief verrast over de enorme kracht waarmee deze tandenborstel je tanden schoonmaakt. De eerste keren was het gevoelig (je kunt hiervoor ook de sensitive stand gebruiken) en moest ik wennen aan de hardheid van het ORALB borsteltje. Maar wauw, het is elke dag alsof ik van de tandarts kom. Mijn tandsteen is zichtbaar afgenomen. Ik kan niet anders zeggen dat mijn tandhygiëne enorm verbeterd is door deze borstel.

Pluspunten

  • Glad gevoel
  • Haalt tandsteen weg

Minpunten

  • Duur product
  • Dure borsteltjes

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

moniekdeoet 05-08-2020
  • Product getest

Fijne luxe tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
e technologie staat niet stil. Ook niet bij de electrische tandenborstels. Steeds weer wordt het verbeterd en als je denkt dat het niet luxer kan, dan kan het toch. Deze tandenborstel is daarvan het bewijs. De tandenborstel heeft zelfs een scherm waarmee hij met je comminiceerd. Je kunt zelf ook een kleur kiezen die bij jou als persoon, of je stemming past. Allemaal leuke extra's die het tanden poetsen weer wat leuker maken. Je kunt er ook een app voor downloaden waarmee je nog beter inzicht krijgt in het poetsen van je tanden. De borstel kijkt en poetst met je mee via de app, en zo kan je meekijken of je het goed doet en wat nog beter kan.

Tijdens het testen van de tandenborstel was ik verrast. Het geluid is zachter dan dat ik van een elektrische borstel gewend ben en hij ligt erg prettig in de hand. Ik heb steeds een erg lekker glad gebit na het poetsen door de snelle rotaties. Persoonlijk laat ik de borstel altijd op de oplader staan als ik hem niet gebruik, maar hij kan zeker een aantal dagen mee zonder hem op te laden.

Wat ik persoonlijk minder goed vind, en daarom ook de 4 sterren, is dat deze lijn een ander soort oplader heeft. Ook zijn er een nieuw type opzetborstels voor gemaakt. Ik vind de tandenborstel zelf en de opzetborstels vrij prijzig om te kopen. Deze moet toch elke 3 maanden vervangen worden. Ook poetsen er binnen mijn gezin meer mensen met een elektrische oral b tandenborstel met een andere oplader. Ik vind het niet praktisch dat er dan meerdere type opladers in de badkamer staan en mee moeten op vakantie.

Pluspunten

  • mooi design
  • luxe gevoel
  • glad gebit

Minpunten

  • Prijzige borstel en opzetstukjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisco 04-08-2020
  • Product gekocht

Het nieuwe ‘digitale poetsen’!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Heb je iets met apps dan wordt het saaie tandenpoetsen een waar feest! Tijdens het poetsen neemt de app, die je eerst download uit de AppStore, je mee in de eerste uitdaging. 100% dekking van je hele gebit tijdens het poetsen.
Eenmaal de nieuwe borstel opgeladen, wat overigens niet lang duurde(!), ben ik de app gaan downloaden, zo gevonden. De app en de functies op het digitale scherm op de borstel heb je zo onder de knie. Want dat doet Oral B leuk, tijdens t poetsen wordt op de app je gebit weergegeven en waar je wel en niet hebt gepoetst. Ook hoe lang je poetst. Bij 100% dekking ontvang je je eerste medaille! Daarna ook bij nog meer activiteiten. Verder kun je nog uitdagingen instellen zoals frisse adem, etc.
De accu gaat lang mee, ondanks dat de borstel trilt en licht weergeeft. Verder heeft de borstel een mooi design, staat mooi design en het led scherm geeft duidelijk de functies weer, ook tijdens gebruik van de app communiceert de borstel met good night, etc. :) Oplaadtijd is overigens kort.
De borstelkop die er standaard bij zit reinigt uitgebreid en komt op alle plekken. Een echte aanrader voor wie een keer anders wil (leren) poetsen!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • App werkt direct

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

DebbieKet 02-08-2020
  • Product getest

Super fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

10,0
Tandenpoetsen was nog nooit zo makkelijk! Met 5 verschillende smart modes is er altijd wel 1 die op dat moment het beste bij je aansluit. Ik heb dit product mogen testen en ben hier zeer tevreden over! Strak design, makkelijk in gebruik en een super gaaf display (welke ook laat zien hoelang je poetst!) zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Design
  • Gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mier3 28-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Innovatieve tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

8,0
Deze nieuwe Oral-B elektrische tandenborstel is zeer innovatief. De tandenborstel ligt fijn in de hand. De accuduur gaat, in vergelijking met zijn voorgangers, een stuk langer mee. Het vernieuwde laadstation staat fraai op je badkamer. Wat een handige toevoeging is, zijn de kleurindicatoren die groen of rood kleuren wanneer je goed of te hard poetst. De bijgeleverde reisetui is handig om de tandenborstel veilig en schoon op te bergen, wanneer je op vakantie gaat. Mijn tanden voelden nog nooit zo schoon en fris na het tanden poetsen. Ik zal de nieuwe Oral-B tandenborstel zeker aanreden.

Pluspunten

  • Handige accessoires
  • Gebruiksgemak
  • Fraai laadstation

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mariekeoss 28-07-2020
  • Product getest

Veel opties en toch makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Deze tandenborstel ziet eruit als een gewone tandenborstel maar dat is schijn. Er zitten allerlei verschillende poetsmogelijkheden in waartussen je heel makkelijk kunt switchen. Uiteraard heb ik ze allemaal getest! Zo vind ik het erg fijn om een keer per week de intense stand te gebruiken omdat je tanden dan eigenlijk licht gepolijst worden. De sensitieve stand is fijn om je tong voorzichtig een keer mee te nemen.
Het gebruik van de app is erg gemakkelijk en je krijgt feedback bij iedere poetsbeurt zonder dat je voor de camera hoeft te poetsen. De chique doos om je tandenborstel mee op reis te nemen is een leuke extra. Eenmaal opgeladen gaat de tandenborstel lang mee.

Pluspunten

  • Mooi en ligt fijn in de hand
  • Makkelijk aan te melden bij de app

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

RianneB1982 24-07-2020
  • Product gekocht

Deze tandenborstel helpt mij goed poetsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

8,0
Sinds ik de Oral-B 7N elektrische tandenborstel heb voelen mijn tanden heerlijk glad aan. Door de app houdt de tandenborstel bij hoe je poetst en begeleid de tandenborstel met een optimale poetsbeurt. Ik hoef niet meer na te denken of wel goed poets, het gaat nu helemaal vanzelf. De batterij is ook snel opgeladen. Al na 10 minuten is de tandenborstel voor meer dan 70% opgeladen. Ik neem de tandenborstel dus ook mee op tripjes in het mooie bijgeleverde reisetui. Ik ben helemaal happy met deze mooie design tandenborstel!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marjolijne 23-07-2020
  • Product getest

Handige app!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Na de eerste keer poetsen voelden mijn tanden al meteen gladder aan. Met de app krijg je duidelijk te zien waar je te hard poetst en of je overal bij komt. Ik vond het prettig dat deze nieuwe tandenborstel een minder hard geluid maakt dan mijn oude. De batterij gaat zeer lang mee, maar is ook zeker snel opgeladen. Verder is het een mooi design, in een een handig en compact reisdoosje.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Oral-b app

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 19-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne borstel voor een schoon en fris gebit

Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Ik gebruik deze OralB tandenborstel nu een week en ben wederom verrast over het feit dat mijn gebit nu nog schoner en frisser aanvoelt. Ondanks dat mijn oude OralB nog maar drie jaar oud is heb ik dit apparaat nu in gebruik en merk zeker verbeteringen.

De borstel zelf, maar zeker de app, geeft duidelijk aan hoe je je gebit hebt gereinigd.
Ik denk dat het reinigen van mijn gebit in combinatie met het gebruik van de app zeker zal verbeteren. Ik gebruik de app niet dagelijks maar merk wel dat ik op mijn poets-onvolkomenheden wordt gewezen. De volgende poetsbeurt let ik daardoor wel op dat ik de plekken van mijn gebit die ik te kort deed zeker beter ga verzorgen. Ik ben benieuwd wat mijn tandarts de volgende keer zal zeggen.

De borstel laadt zeer snel op een manier zoals je dit verwacht van een hoogwaardig product.
Het onderhouden en schoonmaken van de borstel is ook eenvoudiger dan mijn vorige borstel aangezien het een veel vlakkere oppervlak heeft. Ondanks dit ligt het apparaat zeer fijn en stabiel in de hand.

Ik kan deze borstel dus ook zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een nieuwe elektrische tandenborstel.

Pluspunten

  • goede accuduur
  • snell oplaadtijd
  • goed schoon te maken/houden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Cindy 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Stille stijlvolle borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

7,0
De Oral-B iO7N White elektrische tandenborstel is een mooi gestroomlijnde tandenborstel, die geleverd wordt met een reisetui en een bewaardoosje met matte plastic bolle dop, voor twee borstelopzetstukken.
De tandenborstel is erg glad, een iets meer antisliphandvat zou ik fijner vinden. Het magnetische oplaadstation zorgt voor snel opladen, maar is mijns inziens niet heel stabiel. De borstel valt na lichte aanraking al om. Het batterijpercentage is af te lezen in de display na gebruik als je de borstel terugzet op de houder, maar het duurt even voor het zichtbaar wordt. Iedere poetsbeurt kost ca 10% van het batterijpercentage.
Tijdens het poetsen maakt de tandenborstel weinig lawaai, maar het meegeleverde borsteltje zorgt wel voor een spattensproei, wat het standaard schoonmaken van de spiegel na een poetsbeurt noodzakelijk maakt. Ik ervaar wel een heel glad gebit na het poetsen en een echt schoon gevoel.
De kleur van de ring onder het borsteltje is zelf in te stellen via het menu, waarmee je ook het programma kiest. Dit is gemakkelijk te bedienen. Bovendien kun je de Oral-B app downloaden, voor nog beter inzicht hoe je gepoetst hebt en wanneer je te veel of te weinig druk gaf. De app deelt medailles uit voor bepaalde poetsroutines, wat met name voor kinderen stimulerend kan werken. Ook wordt hier aangegeven wanneer je borstel vervangen moet worden. De app is leuk, maar niet noodzakelijk.

Pluspunten

  • Stil
  • Prettig in gebruik
  • Laadt razendsnel op
  • Geeft zeer schoon gevoel

Minpunten

  • Glad handvat
  • Ietwat instabiel laadstation

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dootje 17-07-2020
  • Product getest

Een wereld van verschil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

10,0
Een hele fijne tandenborstel! De tandenborstel werd geleverd met een oplader en twee reisetuis (1 voor de tandenborstel met 2 kopjes en 1 etui voor voor 2 extra kopjes). Ik heb de tandenborstel gelijk getest icm de app. Ik kende de Oral-B app al van mijn andere tandenborstel en dit is een leuke toevoeging! Hierdoor kom je erachter of je je tanden wel echt zo goed poetst als dat je daadwerkelijk denkt ;-). Al moet ik zeggen dat de tandenborstel zonder app het al meer dan waard is. Door de 5 (!) verschillende poetsstanden komen jouw tanden niets tekort. Mijn tanden voelen heel schoon aan en lijken na een paar keer gebruik al iets witter. Tevens komt jouw badkamer ook niets tekort door het hele mooie design met oled scherm. De batterij gaat ook een lange tijd mee en is binnen 3 uur volledig opgeladen.

Ik ben erg tevreden met de tandenborstel en het is de prijs voor mij meer dan waard!

Pluspunten

  • 5 poetsstanden
  • Oplaaddtijd
  • Design

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 17-07-2020
  • Product getest

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Nog nooit eerder heb ik zo’n complete set die voldoet aan al m’n verwachtingen. Er zit reisaccessoires bij die ideaal zijn voor vakanties. Normaal ben ik niet zo van een app, maar de Oral-B app is erg makkelijk in gebruik en ideaal om te zien of je te hard of te kort op een plek hebt gepoetst. Er zit een digitale meter op en een menu waarop je verschillende programma’s kunt kiezen. Na gebruik voelen de tanden weer glad. De tandenborstel voelt degelijk in de hand en heeft een modern design.

Pluspunten

  • Ideale reisaccessoires
  • Snel opgeladen
  • Handige app

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 17-07-2020
  • Product getest

Wat een luxe tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Volgens mij is deze serie tandenborstels op dit moment echt top of the line als het om tandenborstels gaat. Zeker een vooruitgang tov van mijn vorige tandenborstel van de smart 4 serie; wat voelen mijn tanden schoon! Ik ben blij dat de functies zoals de druksensor en de timer ook op deze nieuwe tandenborstel zitten. Zonder moeite bereik je dan toch een betere kwaliteit van poetsen. De vormgeving is gestroomlijnd en in combinatie met de afwerking vh materiaal voelt het uiterst luxe. De batterij schijnt 4x zo snel opgeladen te zijn! De app is een leuke toevoeging, ik heb echter niet altijd mijn telefoon paraat bij het tandenpoetsen... Misschien moet dit een gewoonte worden... Misschien niet. XD
Tandenpoetsen zal nooit mijn favoriete bezigheid zijn, maar met dit extra luxe gevoel is het wel een mooi stukje selfcare.

Pluspunten

  • Timer
  • Druksensor
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • App vraagt om gebruikersgegevens
  • Standaard Oral-B opzetborstels passen niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 17-07-2020
  • Product getest

Een "tandartsschoon" gevoel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

8,0
Hoewel je een tandartsschoon gevoel vaak in reclames hoort over mondhygiëne producten, vind ik het bij dit product zeker tot zijn recht komen. De tandenborstel maakt een hoog toerental wat maakt dat hij alles goed en snel schoon krijgt (in tegenstelling tot mijn oude). Ook de toegevoegde smartfuncties vind ik erg handig. In combinatie met de app kon ik mijn poetsgedrag inzien waarna ik mijzelf vervolgens kon verbeteren. Ook het instellen/verbinden van de app met de tandenborstel was erg makkelijk en binnen een minuutje gedaan. Het enige nadeel vind ik dat de poetskop vrij groot is in tegenstelling tot oudere modellen. Verder vind ik het een topding en ga ik hem zeker voor een langere tijd gebruiken.

Pluspunten

  • Functies
  • Oplaadtijd
  • Ergonomisch design

Minpunten

  • Grote poetskop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gertje 16-07-2020
  • Product getest

Gladjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Sinds kort deze borstel in huis, de borstel poets heel erg goed en gebruikt microtrillingen icm met een draaiende borstel om alles perfect te reinigen.
De borstel is zeer stil en trilt haast niet door in de borstel zelf. De vormgeving ziet er strak uit.
Bij deze borstel is ook een app te gebruiken waarmee je de instellingen van de borstel kunt wijzigen. Ook kun je tijdens het poetsen een grafische weergave krijgen van hoe je aan het poetsen bent, als je dat goed doet wordt het gebit in de app wit. Tijdens het testen lukte dit prima.
De borstel is ook zelflerend en helpt je door middel van de app beter leren poetsen.
Het heeft ook een oled display waar allerlei info op weergegeven wordt.
De magnetische lader is ook ideaal. Je zet hem er gewoon op en hij blijft staan. Je kunt ongeveer 2 weken met de accu doen. De borstel is in 3 uur weer volledig opgeladen.
Ik ben zeer tevreden en merk dat mijn tanden gladder worden dan met mijn oude borstel.

Pluspunten

  • Super stil
  • Lange accuduur
  • Vormgeving
  • Mogelijkheden
  • Dsplay

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LeontienCM 16-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Net een beetje extra.....

Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
Fervent Oral-B gebruiker: al jaren. En deze overtreft zijn voorgangers op alle fronten toch net weer iets. Ligt goed/fijn in de hand, is stiller dan ik gewend ben, en het magnetische oplaadstation is natuurlijk best even gaaf (en, niet onbelangrijk, net even wat hygiënischer omdat het makkelijker schoon te maken is).
Te gebruiken met een app die bijhoudt welke plekken nog even wat aandacht nodig hebben. Als je te hard drukt dan licht er een lampje rondom op (rood). Gebruik je hem goed dan is deze groen.
Opladen ging. zoals beloofd, verbazingwekkend snel (iets sneller nog dan 3 uur).
De oude opzetborstels, waarvan ik er nog een hoop verpakt heb liggen, passen niet op deze: voor deze serie zijn opzetborstels met een schuin aflopende onderkant.
De poetservaring an sich is toch echt weer fijner geworden. Hij maakt minder herrie en ik heb echt het idee dat mijn tanden schoner zijn dan anders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep94 16-07-2020
  • Product getest

Het nieuwe poetsen met Oral B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

10,0
De nieuwe Oral B IO series. Wat hebben ze een fantastische tandenborstel op de markt gebracht. Ik heb de borstel nu twee weken in gebruik en ben erg tevreden over de performance. De intense whitening geeft je het echte tandarts gevoel. De accu heb ik nog niet op hoeven laden wat betekent dat hij al twee weken meegaat. De oplaadtijd is ook veel sneller dan andere modellen. De tandenborstel zorgt er echt voor dat elke tand goed wordt gepoetst. De app geeft een interessante feedback op de mondzones die wel of niet worden overgeslagen. Daarnaast heeft de tandenborstel een mooi design tov zijn voorgangers.

Pluspunten

  • Accu
  • Performance
  • Ports standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 16-07-2020
  • Product getest

Super fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO 7n wit

Algemene score

9,0
De oral B io 7 serie is een hele fijne tandenborstel die lekker in de hand ligt.
De tandenborstel is snel opgeladen.
Ik mocht de tandenborstel uitproberen en ik ben er zeer tevreden over.
De tandenborstel heb ik nu een aantal dagen in gebruik en hij maakt de tanden zichtbaar schoner

Pluspunten

  • Snel opgeladen
  • Maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews