Inventum HN5211L - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN5211L op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton van Hummel 01-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
In aansluiting op de eerdere review kan ik nogmaals bevestigen dat de deken echt fantastisch is.
Met name het snelle opwarmen is een uitkomst. Ik beveel deze deken warm aan, ook vanwege het gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dlop 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke elektrische deken.

Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

9,0
Product voldoet boven verwachtingen. Heerlijk snel warm.
Deken voelt als een echte kwaliteit product.
Totaal geen miskoop geweest en voor het geld kun je het niet laten.

Pluspunten

  • Makkelijk te plaatsen
  • Snel warm

Minpunten

  • Geen negatieve dingen kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hettie van Wingerden 27-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2persoons elektrische deken , Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
Door alle jaren heen het merk waarop ik kan bouwen, alle Inventum producten waar ik blindelings op kan vertrouwen. Door de koesterende warmte van mijn nieuw gekochte elektrische deken omgeven,kan ik hem zeker op alle punten een 10 plus meegeven........

Pluspunten

  • Goede werking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Hummel 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrische deken van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
Deze deken van Inventum ziet er solide uit en geeft een veilige indruk.
De ingebouwde ISS beveiliging die zorgt dat de deken bij mankementen automatisch wordt uitgeschakeld geeft een veilig gevoel. Dat de deken 3 standen heeft is ook heel erg fijn. Het netsnoer kan gemakkelijk worden losgekoppeld en indien nodig kan de deken worden gewassen.
Kortom een aanrader. Bij Blokker was de deken in de aanbieding, dus even onderzoeken waar die het voordeligst is loont de moeite.

Pluspunten

  • Drie standen
  • Veiligheidssysteem

Minpunten

  • Zou het niet weten
  • Zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijne deken 17-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne elektrische onderdeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
voor een goede prijs een heerlijke onderdeken. deze vind ik dermate goed dat ik er zelfs een review aan durf te wagen.

Pluspunten

  • prijs
  • comfort
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 28-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige elektrische deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
Warm, ontspannend, heerlijk dromen.
Laat de winterkou maar komen.
Zo’n warmtezoekend is beleven
Inventum: passie voor het leven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 03-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Electrische Deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
Gekocht n.a.v. van een kapotte single uitvoering(ander merk). Voldoet volledig aan onze verwachting. Goede kwaliteit/prijs verhouding. We zijn zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Harthoorn 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm, zachte stof

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

9,0
Prima kwaliteit. Goede prijs. Voldoet aan de verwachting. Je hebt geen koude nachten meer in bed. 3 warmte standen dus zelf instellen naar eigen behoefte. Werkt makkelijk. Ook voor ouderen makkelijk te installeren. Slaapt zacht door extra dikke stof.

Pluspunten

  • makkelijk instelbaar
  • prima warmte

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Hulst 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte warmhouder

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
Vanaf dag 1 dat we hem in huis hebben zijn we om. We wouden er niet aan beginnen, maar hebben hem Iedere avond een paar minuten aan en dan is hij al warm. De keuze uit 3 standen waarmee wij ruim voldoende opties hebben die aan onze wensen voldoen (2 afstandsbedieningen). We hebben een 2 persoons variant voor een bed van 180 bij 210 en die bedenkt hem zoals het hoort. Wij willen hem niet meer missen, een echte aanrader tegen een acceptabele prijs.

Pluspunten

  • veiliger dan andere varianten
  • goede afmeting en voldoende standen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grietje luik 31-10-2018
  • Product gekocht

elektriche deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN5211L

Algemene score

10,0
ik heb deze elektrische onderdeken 4 jaar geleden gekocht en heb er nog steeds plezier van, beide kanten afzonderlijk verwarmen en beide kanten doen het nog.ik vind het ook fijn dat het 3 standen heeft lekker simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

D. ter Schure 29-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Super blij met deze elektrische deken. Vind het ook fijn dat je hem kunt wassen. En dat hij lekker groot is. Onze vorige deken was smaller en het hele bed werd toen niet warm. Nu wel. Geweldig !!!. Hij word ook lekker snel warm. Wij zijn erg tevreden over deze deken. TOP !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine 12 07-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
eindelijk een deken wat aan de verwachting voldoet heerlijk warm goed regelbaar en betaalbaar
na div. andere dekens nu de echte gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

IrisLars 10-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De deken wordt heerlijk en snel warm, is gemakkelijk in gebruik en als mijn man een iets minder warm bed wil dan zet hij hem gewoon lager.
Kortom een super elektrische 2 persoonsdeken....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanina 10-02-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Een fantastische en comfortabele elektrische deken.
Vandaag een nieuwe gekocht. Ik gebruik deze deken al jaren.ik ben zeer tevreden met dit product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cath64 04-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De elektrische deken is snel warm. Het fijne van deze 2-persoons deken is dat het afzonderlijk instelbaar is. Een aanrader voor iedereen die het niet erg vindt om in een koude slaapkamer te slapen maar wel in een te koud bed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imke Teerink 11-01-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
De verschillende temperaturen vind ik erg fijn, wanneer het kouder is, kan je hem warmer zetten. Ook heb ik een veilig gevoel wanneer ik de deken op stand 1 zet, durf ik rustig even de deur uit te gaan.
Een groot voordeel vind ik dat je alle twee kanten op verschillende temperaturen kunt instellen.
De duurzaamheid heb ik geen antwoord op, heb het nog niet vergeleken bij de vorige.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tommetjee1992 04-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Echt een geweldige aankoop vooral als je last hebt van je rug en niet in een koud bed wilt stappen! wel op stand 2 of hoger zetten, stand 1 merk je vrijwel niks van :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doeterniettoe 03-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De deken had in het midden een scherpe vouw die er niet uit wilde. Een tweede exemplaar had dat ook. Waarschijnlijk het gevolg van de manier van opvouwen en in doos drukken. Ligt niet prettig en daarom teruggebracht.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Dylona 12-02-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

1,8
Binnen een jaar 1 deed 1 kant het niet meer en van de andere kant was na 1 maand de schakelaar al stuk. Dan voel je de bedrading van de deken erg goed, niet echt comfortabel en de deken stroop op. Absoluut geen aan rader.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Elly2011 14-02-2011
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Doet precies wat ik er van verwacht had. Is lekker warm en goed te regelen (3 standen).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews