Inventum HN1312V - Reviews

Specificaties
Geschikt voor
1 persoon
Type deken
onderdeken
Schakelaar afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 27 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick 06-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Heb deze deken (Invemtum HN1312V) gekocht op basis van de voorgaande reviews. Inderdaad doet de deken wat hij moet doen, in dat opzicht prima keuze. Een groot nadeel is het relatief dikke stopcontact op de deken zelf. Door het onbewust draaien in je slaap bestaat de kans dat je met je arm of schouder op het stopcontact gaat liggen wat een diepe afdruk of zelfs een blauwe plek in je arm of schouder kan opleveren. Jammer dat het stopcontact niet in de vorm van een liggende waterdruppel of mangopit is gemaakt zodat je geen afdruk of blauwe plek krijgt als je er per ongeluk op ligt. Hopelijk pakt Inventum deze tip ook op.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hans meij 30-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

mailadres kwijt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet uitstekend ! Lekker warm, gemakkelijk te bedienen. Ook het voetengedeelte is comfortabel. Kortom: een goede aankoop.

Pluspunten

  • prima warmte
  • gemakkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 28-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zo blij met deze nieuwe onderdeken. Dit i.v.m. reuma.
Vooral ook vanwege het voetendeel dat apart in te schakelen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Comfortabele deken door de 4 warmtezones.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze deken gekocht voor mijn moeder omdat zij klachten heeft aan haar onderbenen. De mogelijkheid om de onderbenen extra te verwarmen biedt het extra comfort wat daarvoor nodig is. Mooie deken, goede afwerking en eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • 4 warmtezones
  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ans 26-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Dit is mijn 2e Invetum elektrische deken. Van de 1e heb ik bijna 18!!! jaar plezier gehad! Deze nieuwe vind ik nog fijner, omdat je de voetenwarmer apart kan aanzetten, de schakelaar nog kleiner is en deze nieuwe in de wasmachine gewassen kan worden! Deze nieuwe is dus nog beter dan mijn 1e deken. Een tevreden gebruikster!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterdev62 26-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Mijn vrouw heeft dit elektrische deken nu een paar dagen en niet alleen zij is blij maar ook ik ben zeer tevreden.
Zelf hoef ik geen elektrische deken maar sinds zij deze heeft stapt ze zonder kou vrees in bed en door de apart instelbare voetenwarmte voel ik ook geen koude voeten meer tegen me aan.
Ook de XL uitvoering is een enorme plus want ze heeft geen last meer van koude plekken in bed als ze zich tijdens het slapen omdraait.
Dit alles is voor ons beide echt een win-win aankoop.
Met de makkelijke en grote knoppen om (gemakkelijk in stappen) in te stellen is erg prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Heijboer 27-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Waardeloos product voor ouderen

Algemene score

3,0
Slecht product gekocht voor mijn slechtziende bejaarde moeder. De bediening is met nauwelijks zichtbare pijltjes (wit pijltjes op witte achtergrond) en na het opsatrten staat het apparaat altijd op de llagste stand. Mijn moeder kan de pijltjes niet vinden en blijft klagen over een koud bed.
Typisch bedacht achter het bureau zonder inlevingsvermogen met ouderen

Minpunten

  • bediening
  • warmte
  • instellingen worden niet onthouden
  • geen kastje naast het bed

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

hanske71 06-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
zeer fijne deken die heel gelijkmatig warmte geeft.
je voelt ook de draden niet en het aparte voetendeel is ook erg handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean14 05-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mijn man is heel blij met de electrische onderdeken, heeft minder lst van koude benen en voeten en de pijnlijke tintelingen zijn ook wat minder s'nachts daardoor kan hij weer beter slapen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RondC 25-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Me oma is er erg blij mee. Haar oude was stuk gegaan en is erg blij, Ze kan er zeker nog vele jaren van genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wietske 28-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
super deken had ik al veel eerder moeten doen vooral de 4 standen en aparte voetverwarming. Ook handig de verlichte schakelaar in het donker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 01 23-01-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Een paar weken in bezit.
Nadat de oude inventum bovendeken die meer dan 25 jaar oud was bijna niet meer warm werd deze onderdeken aan geschaft.
Moest erg wennen aan de onderdeken, vond bovendeken comfortabeler.
Grootste nadeel is toch dat zoals een voorganger ook al zei dat de warmte stand niet blijft staan bij gebruik van een schakelklok.
Moet nu dus nog elke avond naar boven om het ding een tandje hoger te zetten. Heel jammer,een gemiste kans!!!!!!!!!!!!!
Verder tot nu toe een goed product maar dat verwacht ik ook van dit merk.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Ton vd M 03-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De mogelijkheden zijn allemaal aanwezig maar de keuze blijft niet staan. Iedere avond moet je dus je keuze opnieuw maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S. Wierstra 18-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik kan op Inventum vertrouwen door mijn jaren lange ervaring die ik heb van de eerdere aankopen van dit merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreteler 01-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk regelbaar en gelijkmatige warmteafgifte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door de goede kwaliteit na Inventum dekens was de keuze niet moeilijk. Ook de prijs-kwaliteit verhouding was daarbij mooi meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

ineke 17-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top deken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top deken lekker warm en warme voeten heb eindelijk eens 8 uur doorgetukt.Beveel het iedereen aan zelfs de aansluiting vindt ik top

Pluspunten

  • Heerlijke warme deken
  • Lekker warme voeten geen sokken meer aan
  • En uitwasbaar

Minpunten

  • Zijn er niet
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjanette van Donselaar 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is gauw warm. doet aan de beloften

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zo hee wat ben ik blij met deze aankoop! fijn dat je het kunt wassen. Geef mijn partner vaak massages en in de winter mnd lag mijn partner vaak te klappertanden tijdens de massages. nu opgelost door elektrisch (zeer fijne) super deken.
Ik kan op Inventum vertrouwen met deze aankoop. doet ECHT wat het belooft.

Pluspunten

  • gauw warm.
  • ideaal voor massages

Minpunten

  • geem
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Kuijken 23-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inventum electrische onderdeken met extra voetverwarming

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heerlijke snel warme deken. Bedekt de hele matras. Handzame bediening. Slaat automatisch af na 12 uur. Ziet er prachtig uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 22-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Prima deken, doet wat het moet doen.
De aparte voetverwarming is geweldig en de bediening is simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Jan 24-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Duurzaamheid kan ik nog niet goed beoordelen, heb de deken nog niet zo lang. Maar ziet er solide uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews