Inventum HN135 - Reviews

Specificaties
Geschikt voor
1 persoon
Type deken
onderdeken
Schakelaar afneembaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN135 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bertito 16-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
In 2006 kwamen wij te wonen in een arteliergebouw zonder centrale verwarming. Alleen de woonkamer was te verwarmen met een electrische luchtverwarmer. U kunt zich voorstellen hoe koud de slaapkamer was. Zo koud dat zelfs het beddegoed klam was. Ik heb toen meteen een electrische deken besteld van Inventum. 6 jaar lang heeft de electrische onderdeken ononderbroken in de winter aangestaan, overdag op stand 1 en 's-nachts meestal op stand 2. We sliepen heerlijk comfortabel, en de kat lag ook altijd op bed. Inmiddels woon ik weer op mezelf. Gisteren ging mijn eigen electrische deken stuk, van een onbekend merk, en vandaag heb ik weer een Inventum aangeschaft. Ik lig nu te typen in bed met fijne warme voeten, zo vertrouwd! Inventum is een Nederlands bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van alles wat met verwarming heeft te maken, en dat al honderd jaar! Inventum is een merk waar Nederland trots op kan zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Korte levensduur

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

3,0
Deze deken hebben we 3 jaar gebruikt tussen november en maart. Mijn vriendin die elders woont heeft deze alleen in het weekend gebruikt. Afgelopen weekend werkte de deken niet meer en bleek deze stuk te zijn. Van inventum begrepen dat garantie is verstreken en we 25% korting krijgen bij aanschaf van een nieuwe deken. Aanbod van niks aangezien deze korting over de adviesprijs gaat en je dus netto meer betaald dan bij een andere aanbieder. Kwalitatief een zwak product als deze al zo snel stukgaat.

Minpunten

  • Levensduur
  • Kwaliteit
  • Service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

reinatouw 17-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Valt erg tegen

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

2,0
Door de vele positieve revieuws op Kieskeurig gekozen voor de Inventum HN135. Maar wat een tegenvaller. De deken warmt zelfs na een uur nauwelijks op. Het bed is net van de kou af maar is zeker geen behaaglijk warm voorverwarmd bed, zoals ik gewend was van mijn vorige deken. Gevolg van slecht opwarmen is dus ook dat na het uitzetten m'n bed in notime weer helemaal afgekoeld is. Deze deken is echt een miskoop.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Warmt zeer slecht op en geeft erg weinig warmte af
  • Harde deken

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Gemma 09-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Ik heb deze deken gekocht vanwege de goede recensies. Het klopt. De deken is binnen een half uur op stand 3 op de voor mij juiste temperatuur. Heerlijk wanneer je zoals ik, last hebt van artrose. De deken bedekt voldoende het matras tot en met het voeteneinde. De deken is niet echt zacht, maar voelt toch aangenaam. Fijn dat hij te wassen is. De prijs is in verhouding tot de kwaliteit prima. Bovendien twee jaar garantie. Voor mij tot nu toe een prima koop.

Pluspunten

  • in korte tijd warm
  • zelf wasbaar
  • groot genoeg voor matras
  • betaalbaar

Minpunten

  • kan hem niet vastbinden aan matras

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.Schot 22-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het is een fijne deken, maar het is lastig beoordelen want ik heb er niet eerder een gehad. Deze is eenvoudig maar doet wat ie moet doen. De duurzaamheid kan ik niet aangeven omdat ik de deken pas enkele dagen gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hanky Panky 31-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
De HN 135 E-deken is voor mij dé comfortabele en meest gebruiks- vriendelijkste deken. Geen poespas, makkelijk bedien -en wasbaar. Voor deze deken heb ik geen duurzaamheid ingevuld, maar mijn 2 vorige dekens van Inventum gingen zo'n 25 jaar mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelly 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale elektrische deken

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Ik heb deze elektrische deken een paar dagen in bezit,kan niet meer zonder,ideaal met de 3 standen en juiste maat en betaalbaar,een aanrader!

Pluspunten

  • 3 standen
  • formaat precies goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 27-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top deken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Super fijne elektrische deken! Lekker warm en heel fijn dat er een extra warme voetenzone op zit! Ontzettende aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zeer tevreden gebruiker 04-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verwarmt perfekt en is wasbaar in de machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Na 16 jaar trouwe dienst begaf mijn oude Inventum elektrische deken het. Ik bestelde eerst een goedkopere van een ander merk. Stom! Verwarmde slecht en de schakelaar begaf het al gauw. Terug naar Inventum dus. Wat een verschil en deze nieuwe deken kan in de machine worden gewassen.
Een geweldig goed produkt!

Pluspunten

  • wasbaar in de machine
  • drie standen
  • comfortabel om op te liggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. 26-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

elektrische onderdeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Heerlijke deken! Haalt de kou uit je bed en de warmte in je lijf waardoor je ontspannen kunt slapen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 03-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventie onderdeken HN135

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Fantastische onderdeken,geeft genoeg warmte af,blijft op de plaats liggen en
niet onbelangrijk,hij ligt zacht en makkelijk te bedienen,
Mooie prijs voor een mooie deken,ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lilly Nys 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Afmetingen zijn heel goed en het behaaglijk warme gevoel om in je bedje te stappen is : SUPER ! Heel tevreden met mijn aankoop

Pluspunten

  • Afmeting

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Wilde 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte warme onderdeken

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Lekker snel warm en goed te regelen in drie standen. Veilig door kema goedgekeurd en twee jaar garantie

Pluspunten

  • Drie standen regelbaar
  • Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veilge elektrische Inventum deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

8,0
Een deken met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een handzaam bedieningsgemak. En bovendien een ingebouwd veiligheidssysteem v.w.b. de elektriciteit !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam 02-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige electrische deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
gewoon een goede degelijke kwaliteit , warmte instelling is heel gemakkelijk naar wens in te stellen , en met mijn reumatische klachten voor mij een onmisbaar apparaat , zeker in de winter kan echt niet meer zonder . ook fijn dat je de deken kunt uitwassen !

Pluspunten

  • gemakkelijk in te stellen
  • uitwasbaar
  • mooie prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vrouwtje Brouwer 23-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Prima elektrische deken. Simpel te bedienen schakelaar met drie standen. Lekker warm bedje, nooit meer koud instappen en niet in slaap kunnen vallen vanwege koude voeten.

Pluspunten

  • simpel te bedienen

Minpunten

  • het punt waar het snoer ingaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Oma Toos 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne zachte deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
voldoet prima! Is lekker zacht en de breedte is ideaal ook bij een 2-persoonsbed waar er maar 1 van de partners een electrische deken wil.

Pluspunten

  • zach
  • breedte
  • goed verlichtte schakelaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michel 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima deken. Wordt snel warm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

8,0
Deken wordt snel warm en is heel makkelijk te bedienen. De prijs is prima voor wat je ervoor krijgt. Deken is wel iets wat hard, had iets zachter gemogen.

Pluspunten

  • Wordt snel warm
  • Goede prijs

Minpunten

  • Had wat zachter gemogen. Ligt best hard.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

J.Stuifzand-Jonker 23-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote maat past helemaal over het bed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Fijne deken past perfect (lekker lang) op het bed.
Zachte deken dus voelt super acht aan.
Ik raad hem aan iedereen aan

Pluspunten

  • Heerlijk warm
  • Lengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van den Eijnden 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Elektrische Deken die goed blijft liggen

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Een ONDER deken vind ik praktischer dan een elektrische boven deken.
Voor een 1-persoons is 150 x 80 cm ruim vanaf voeten tot en met schouders.
3 Warmtestanden zijn genoeg. Bij koud weer zet ik hem een half uur voor naar bed gaan op 3, en dan uit wanneer ik erin kruip. Moet ik er uit, dan op 3, en uit wanneer er terug in.
Hij blijft heel goed op zijn plaats liggen; in dik materiaal uitgevoerd wat prettig ligt.
Wasmachine wasbaar.
GARANTIE van 2 jaar.

Pluspunten

  • praktischer dan een BOVEN deken
  • 150 x 80 cm voor 1-persoons is ruim
  • 3 warmtestanden zijn genoeg
  • blijft goed op zijn plaats liggen
  • van dik materiaal, ligt prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews