Comfortabele hondenmand
Wij hebben de Buddy Beds Orthopedische Hondenmand Large in grijs mogen testen voor onze Border Collie Buddy en we zijn er erg enthousiast over. Buddy nam de mand eigenlijk meteen in gebruik en sindsdien ligt hij er dagelijks meerdere keren in te slapen en te ontspannen. Je merkt dat de orthopedische vulling goede ondersteuning biedt, waardoor hij comfortabel ligt, ook na een lange wandeling of een actieve dag.
De mand voelt stevig en kwalitatief goed aan en blijft mooi in vorm, ook na veelvuldig gebruik. De hoes is een groot pluspunt: deze is eenvoudig af te ritsen en kan gewoon in de wasmachine. Dat is ideaal, zeker met een actieve hond die regelmatig met vieze poten en graag rolt door het gras/zand als we een goeie wandeling gemaakt hebben.Na het wassen blijft de hoes mooi en is hij weer snel klaar voor gebruik.
Ook het uiterlijk vinden we erg mooi. De grijze kleur past goed in ons interieur en de afwerking ziet er netjes uit. Al met al zijn wij en Buddy erg tevreden over deze hondenmand. Als je op zoek bent naar een comfortabele, stevige en onderhoudsvriendelijke orthopedische hondenmand, dan kunnen wij deze zeker aanbevelen.
Pluspunten
- Uitwasbare hoes
- Hond lijkt uitgeruster
Minpunten
- Geen
Fijn, groot kussen van mooi materiaal.
We hebben deze mand nu een paar weken. Onze hond is een wat grotere maat. En normale kussens zijn vaak te krap voor haar. Maar hierop kan ze gewoon languit liggen! Fijn dat het zo grote maat is.
Ze legt graag haar kopje op de rand, en volgens mij ligt ze er lekker in.
De mand voelt echt lekker aan. Onze hond heeft artrose, en we hebben het idee dat ze hierop goed ligt.
Het materiaal is stevig, maar zacht. En alles voelt heel degelijk.
Wat ik zelf fijn vind is dat ik hem makkelijk kan stofzuigen en de hoes kan in de wasmachine. Wat echt top is!
Dus voor ons een prima keuze!
Pluspunten
- Kwaliteit materiaal
- Zacht en stevig
- Makkelijk schoon te maken
- Mooie maat voor grote rassen
Een tevreden husky!
Dit othopedische hondenkussen een aantal weken in gebruik voor onze hond Qanik, een siberische husky op leeftijd. We zien dat ze wat krakkemikkig wordt en dachten dat dit kussen wel zou kunnen helpen.
Dag één was even wennen, het oude dekentje weggehaald en het kussen op de plek neergelegd. Ze besloot er eerst naast te gaan liggen. Vanaf dag twee is het een succes. Mevrouw bedacht toch het kussen een kans te geven en dat is haar goed bevallen. Door het formaat van het kussen past ze er fantastisch op en heeft nog ruimte over! Ik zie dat ze hele avonden op dit orthopedische kussen blijft liggen. Ik heb ook wel het idee dat ze wat soepeler van de plek kan komen omdat het kussen wat hoger is dan haar voorgaande dekentje.
Ze blijft op leeftijd, maar ik gun elke oude vierpotige heer of dame een lekker kussen op de oude dag waar ze de avonden op kunnen spenderen. Ik zie dat ze dit doet en wil daarom dit kussen ook aanraden!
Pluspunten
- Avonden worden gespendeerd op het kussen!
Wij zijn erg tevreden over deze orthopedische hondenmand. Het matras is lekker dik en voelt stevig aan, waardoor onze hond comfortabel ligt en goed ondersteund wordt. Ook de opstaande randen zijn stevig genoeg om het hoofd tegenaan te leggen zonder snel in te zakken.
De hoes is eenvoudig los te maken en kan gemakkelijk gewassen worden, wat erg prettig is. Na meerdere keren gebruiken en schoonmaken behoudt de mand mooi zijn vorm en ziet hij er nog steeds netjes uit.
Een fijne hondenmand die veel comfort biedt!
Mooi groot comfortabel bed voor mijn hond. Hij kan languit liggen maar ook z’n kop wat hoger op de rand laten steunen. Hij graaft graag om zijn bed op te schudden maar de stof blijft perfect. Enige wat ik zie is dat de stof een lichte kleurafwijking heeft op een rand. Bed blijft ook goed liggen op z’n plek als hij wat speelser op t bed duikt. Stevig maar zeer comfortabel
Mooi en compleet
Wij hebben de Large Buddy Bed getest en zijn erg tevreden over de kwaliteit en het comfort van dit hondenbed. De ingesloten instructies die erbij zaten hebben we gevolgd want het hondenbed is vacuüm gezogen en als een kleine rol in een doos verpakt, dus het is belangrijk dat deze 24 uur in zijn oorspronkelijke vorm moet komen.
Het orthopedische matras is heerlijk dik en biedt uitstekende ondersteuning. Onze hond lijkt er zichtbaar comfortabel op te liggen en staat na het rusten soepel op.
Ook de opstaande randen zijn een groot pluspunt. Ze zijn stevig genoeg om goede ondersteuning te bieden aan het hoofd en de nek, maar tegelijkertijd comfortabel om tegenaan te liggen. Dit geeft een veilig en geborgen gevoel.
De hoes is eenvoudig te verwijderen dankzij de handige ritssluiting. Na het wassen kwam de hoes netjes uit de wasmachine en was deze gemakkelijk weer om het kussen te plaatsen. Dat maakt het onderhoud erg praktisch.
Wat vooral opvalt, is dat de mand ook bij dagelijks en intensief gebruik zijn vorm behoudt. Zowel het matras als de randen blijven stevig en zakken niet in. De afwerking voelt duurzaam aan en de kwaliteit blijft behouden.
Al met al is de Large Buddy Bed een comfortabele, stevige en onderhoudsvriendelijke hondenmand die zijn kwaliteit bewijst. Een aanrader voor honden die graag comfortabel rusten en voor baasjes die waarde hechten aan duurzaamheid en gebruiksgemak.
Pluspunten
- Lekker groot
- Blijft goed in vorm
Minpunten
- Best zwaar
Onze oude Beer ligt nu veel vaker in zijn mand dan voorheen. De mand is stevig en biedt duidelijk goede ondersteuning.
Wat ons vooral opvalt, is dat hij er soepeler en wat flexibeler uit lijkt te komen na het liggen. Voor een oudere hond is dat natuurlijk erg fijn om te zien.
Daarnaast is de hoes makkelijk te wassen en daarna ook eenvoudig weer in elkaar te ritsen. Dat maakt het onderhoud erg prettig. Al met al zijn wij erg tevreden en vinden we het een uitstekende investering voor onze Berner Sennen Bonni.
Mooi stevig hondenbed
Enige tijd geleden het buddybed besteld en het nieuwe hondenkussen, is vlot gearriveerd. Goed verpakt. Na uitpakken snel in gebruik genomen. Onze witte herder ligt heerlijk op dit orthopedische hondenkussen. Het is een stevig kussen met opstaande rand waar ze heerlijke steun in krijgt. Het blijft goed in model. Door de stofkeuze zijn hondenharen gemakkelijk te verwijderen. De hoes gaat er gemakkelijk af door de rits. Ik heb het kussen nog niet gewassen. Met warme dagen ligt onze hond ook op het buddybed, ik denk omdat het kussen comfortabel ligt en niet heel warm aanvoelt. De kwaliteit van de stof en het kussen lijken heel stevig en ook de antislip onder het kussen is heel prettig zodat het kussen goed op zijn plek blijft liggen?
Pluspunten
- Stevig
- Mooie stof
Minpunten
- Geen
Ik heb deze hondenkussen onlangs in gebruik genomen voor onze witte herder van 8 .
Bij aankomst was het zeer goed verpakt en onze hond kon niet wachten , totdat hij kon gaan liggen, maar het bed moest eerst nog in model komen, wat vrij snel was
Het orthopedische matras voelt zeer zacht aan, heb er zelf met mijn voeten in gestaan om te proberen en het veert soepel terug, en ligt erg zacht. De rits zit aan de onderkant en de hoes is makkelijk te verwijderen om te wassen.
Er zit een goede anti sliplaag onder die voorkomt wegglijden over de vloer..
De overtrek is erg zacht en mooi van stof, en het verwijderen van de haren is erg makkelijk .
De opstaande randen die vind mijn hond heerlijk, hij legt er graag zijn kop op, de randen blijven mooi in model
Mijn hond ligt graag in zijn BuddyBed en ik merk dat het opstaan makkelijker gaat voor hem .
We hebben de hoes nog niet gewassen .
Onze hond en ik zijn erg blij met deze buddy bed
Koele mand van goede kwaliteit
Ik heb onlangs deze mand in gebruik genomen, althans, mijn hond natuurlijk. We zitten momenteel in een periode met extreem warme dagen waarin het lastig is om koeling te vinden. Onze labradoodle Appa (JipJip) ligt normaal gesproken onder de tafel op de koude laminaatvloer, maar ik merk dat hij nu vaker in deze mand gaat liggen omdat de stof heerlijk fris blijft. Het is bovendien erg stevig materiaal.
We hebben de mand nog niet hoeven wassen, maar ik heb hem wel al even uit elkaar gehaald om te kijken hoe het werkt en hoe de kwaliteit is. De hoes eraf halen en weer terugplaatsen gaat heel eenvoudig met een simpele rits (in tegenstelling tot onze vorige mand, waarbij de losse randkussens erg lastig terug te plaatsen waren). Voor onze huiskamer is hij misschien net iets te groot, maar volgens mij vindt Appa dat geen enkel probleem! :)
Pluspunten
- Koel
- Stevig en zacht