Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
27,1 kW
Type cv-ketel
combi HR
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zomer 2005 06-04-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Lawaai maker.

Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

7,0
De Ketel heb ik 1 jaar, vanaf het begin maakt hij een hoop herrie, geluiden zijn: ping-ping-pang-pang.
Als je de warm water kraan snel dicht zet, hoor je een knal geluid in de Ketel, door een waterafslagdemper te plaatsen heb ik dit probleem opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
1010chris 16-04-2016

is de ketel door een monteur geïnstalleerd ?

Reageer

Jan 21-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Pracht ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Superstille ketel.
Niet veel onderhoud nodig, hoge warmwateropbrengst.
Gemakkelijk in onderhoud.
Ik heb de ketel nu bijna 3 jaar.
Zuinig in gebruik

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 24-10-2017

Hoe kun je de ketel bijna drie jaar in bezit hebben op 21 januari 2017 als de ketel in 2015 op de markt is gekomen? Was het mogelijk een voorganger?

Reageer

Tom 06-03-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Super goede ketel van motage tot onderhoud is deze goed en gemakkelijk, storingen komen zelden voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Mansvelt 30-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima cv.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Betrouwbaar mocht er iets met de verwarming zijn doet het warmwater tappen het nog. Bij andere merken ligt dat er dan ook uit. Snel zuinig. Voldoet aan al mijn eisen.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Aparte verwarming en warm water tappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Berkx 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede keus.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Geeft snel warm water en de radiatoren zijn snel warm. Je hoort hem bijna niet.
De installateur van CV-totaal voor Zuid-Limburg Boy Cox kan ik iedereen aanbevelen. Hij werkt snel en goed. Hij ruimt alles keurig op. Super.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • snel warm water
  • Snel warmte in huis.
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vriens 26-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aanbeveling van vakmensen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

9,0
aanbevolen bij warmteservice Eindhoven. Capaciteit voldoende en aansluiting op warmtepomp mogelijk. Energetisch ook goed.

Pluspunten

  • prijs
  • kompakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco 30-05-2020
  • Product gekocht

Super ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Super fijne ketel. Vervangen voor mijn Intergas HR van 2001 CW3. Deze ketel heeft duidelijk meer warm water opbrengst. Douchen en de warm water kraan in de keuken aan is nu zeer goed te doen. De snelheid waarmee het warme water komt is hetzelfde als bij mijn vorige ketel (eco stand) en dat is redelijk snel. Stiller is hij zeker hoewel de vorige mij ook niet stoorde. ( Hij staat bij ons op zolder). Ik heb de intergas thermostaat en gateway erbij genomen. De thermostaat wilde ik vervangen zodat ik hem in de modulerende stand kon zetten en de gateway is niet goedkoop maar verrekte handig. Niet alleen om hem op afstand aan of juist uit te zetten maar ook om alle instellingen en statistieken en gegevens na te zien. Ik ga er vanuit dat Intergas mij qua duurzaamheid net zo positief gaat verrassen als mijn vorige ketel.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Moderne snufjes (icm gateway)
  • Stil
  • Betrouwbaar
  • Onderhoud makkelijk (kan je best zelf, youtube)

Minpunten

  • Het vervangen van je ketel is een dure grap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.J. Steenbergen 16-01-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De geiser was aan vervanging toe.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
De geiser was na dik 25 jaar aan het einde van zijn leven dus moest een vervangende ketel komen.
Na goed onderzoek hebben wij voor deze gekozen en daar hebben we beslist geen spijt van!
De ketel is geruisloos. Alleen bij het aanzetten van de warmwaterkraan hoor je een heel zacht geluid, maar dat is absoluut niet noemenswaardig. Sterker: dan weet je dat hij het doet!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 22-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stille ketel en veel warm water

Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Erg stille ketel die van binnen erg degelijk oogt door alleen maar metalen onderdelen. Door de ingebouwde rf module te kopp

Pluspunten

  • geen driewegklep
  • veel warm water
  • stil

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer