Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
27,1 kW
Type cv-ketel
combi HR
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Zomer 2005 06-04-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Lawaai maker.

Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

7,0
De Ketel heb ik 1 jaar, vanaf het begin maakt hij een hoop herrie, geluiden zijn: ping-ping-pang-pang.
Als je de warm water kraan snel dicht zet, hoor je een knal geluid in de Ketel, door een waterafslagdemper te plaatsen heb ik dit probleem opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
1010chris 16-04-2016

is de ketel door een monteur geïnstalleerd ?

Reageer

Jan 21-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Pracht ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Superstille ketel.
Niet veel onderhoud nodig, hoge warmwateropbrengst.
Gemakkelijk in onderhoud.
Ik heb de ketel nu bijna 3 jaar.
Zuinig in gebruik

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Zuinig
  • Betrouwbaar

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 24-10-2017

Hoe kun je de ketel bijna drie jaar in bezit hebben op 21 januari 2017 als de ketel in 2015 op de markt is gekomen? Was het mogelijk een voorganger?

Reageer

Frank van Mansvelt 30-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima cv.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Betrouwbaar mocht er iets met de verwarming zijn doet het warmwater tappen het nog. Bij andere merken ligt dat er dan ook uit. Snel zuinig. Voldoet aan al mijn eisen.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Aparte verwarming en warm water tappen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-03-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Super goede ketel van motage tot onderhoud is deze goed en gemakkelijk, storingen komen zelden voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Berkx 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede keus.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Geeft snel warm water en de radiatoren zijn snel warm. Je hoort hem bijna niet.
De installateur van CV-totaal voor Zuid-Limburg Boy Cox kan ik iedereen aanbevelen. Hij werkt snel en goed. Hij ruimt alles keurig op. Super.

Pluspunten

  • zuinig
  • stil
  • snel warm water
  • Snel warmte in huis.
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander 22-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stille ketel en veel warm water

Geschreven voor: Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30A

Algemene score

10,0
Erg stille ketel die van binnen erg degelijk oogt door alleen maar metalen onderdelen. Door de ingebouwde rf module te kopp

Pluspunten

  • geen driewegklep
  • veel warm water
  • stil

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer