Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer - Reviews

Best Reviewed okt 2019 Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Ergometer
Ja
Aantal weerstanden
32
Maximaal gebruikersgewicht
150 kg
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nick 29-10-2019
  • Product gekocht

Total Fit Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze crosstrainer. Naast dat je er heel fijn op kan staan en bewegen heeft die ook nog veel verschillende opties.

Reageer

Colakid 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke crosstrainer , enkel bleutooth doet het niet

Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

6,0
Deze crosstrainer aangekocht bij coolblue en in elkaar laten zetten door hen. Helaas doet de bluetooth het niet en kan ik dus geen apps gebruiken wat eigenlijk heel jammer is. Helaas bij coolblue geen gehoor gekregen van mijn opmerking ivm de bleutooth. Dus nu heb ik een nieuwe crosstrainer zonder app mogelijkheden 😢😢😢

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Stabiel

Minpunten

  • Bluetooth werkt niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Team VirtuFit 04-11-2019

Beste colakid,

Hartelijk dank voor uw review over de Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over dat het toestel stabiel is, over de goede kwaliteit en de mogelijkheden. Tevens hebben we gekeken naar uw opmerking over de niet werkende bluetooth functie.

Wij hebben service en kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel staan en komen dan ook graag met u in contact om het op te lossen en u naar alle tevredenheid te helpen. Zou u contact met ons op willen nemen via info@virtufit.nl?

We zien uw reactie graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,
Team VirtuFit

Reageer

Denzel 23-10-2019
  • Product gekocht

Total Fit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
Erg tevreden met crosstrainer. Beschikt over legio programma's en is stil tijdens gebruik. Met de tablethouder kijk ik Netflix ideaal. Het nadeel is dan wel dat je geen overzicht hebt van de training gegevens. Met de bijgekochte hartslagband had ik in het begin eerst wat problemen, maar dit is netjes opgelost door nieuwe op te sturen. Al met al zeker tevreden en echt een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Tablethouder

Minpunten

  • Tablet valt over scherm

Reageer

Yvonne Schaap-Heus 07-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en makkelijk in elkaar te zetten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Deze Crostrainer is voorzien van een Groot scherm. Heeft vele trainingsmogelijkheden. Je kan een tablet erop aansluiten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen VA 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloze kwalitatieve crosstrainer

Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Wij zijn beide groot (1m80) en hebben voor de totalfit gekozen van Virtufit. We zijn heel tevreden over het toestel. Het toestel is quasi geruisloos en biedt vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • stevig toestel
  • geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien 18-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige en gebruiksvriendelijke crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Stevige en zeer gebruiksvriendelijke crosstrainer. Middels app te bedienen (verschillende trainingsprogramma's). Training verloopt soepel en de tablethouder is ideaal. Snel en zeer professioneel geadviseerd door de medewerkers van Fitwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Deze crosstrainer is echt een aanrader. Zachte prijs voor veel kwaliteit. We hebben het toestel zelf in elkaar gestoken, dat was wel even werk maar niet moeilijk. Het scherm is duidelijk leesbaar en zelf vind ik de afwerking mooi. Het computertje is makkelijk in gebruik als je het begrijpt, heb er zelf wel even over gedaan voor ik het computertje begreep.

Pluspunten

  • Design
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Truus 26-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg blij mee...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

10,0
Super blij met deze crosstrainer. Vriendelijke jongeman die dit toestel in elkaar heeft gezet. Ook nog eens duidelijke instructies gekregen hoe het computer werkt.

Pluspunten

  • Prettige looppas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

HulK1990 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote stabiele en stevige crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit iConsole Total Fit Ergometer Crosstrainer

Algemene score

9,0
Wij hebben deze crosstrainer gekocht omdat we op internet een uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding zagen. Eenmaal aangekomen in de winkel werd dit bevestigd door de kwalitatieve uitstraling en de beweging die voor ons beide zeer prettig voelde. De pedalen zijn instelbaar waardoor we beide er goed op kunnen trainen. Het LCD display is ook fijn te bedienen en verlicht en met handige ipadhouder.

Pluspunten

  • Prijs en kwaliteit
  • verschillende weerstanden
  • drinkfles houdertje
  • vele programma's
  • (gratis) App mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer