Virtufit iConsole Total Fit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit iConsole Total Fit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John 25-02-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk product. Duidelijke bouwinstructie dus snel en makkelijk monteerbaar. Zeer gebruiksvriendelijke display met veel functies. Ook bruikbaar in combinatie met app.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gebruikt vriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**e@g**l.com 24-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk toestel, maakt beloftes waar. Het ineenzetten kost wat tijd, maar lukt vlot (2 pers nodig).

Pluspunten

  • stevig
  • genoeg mogelijkheden
  • verplaatsbaar

Minpunten

  • vraagt wat tijd voor montage
  • niet inklapbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J**6@g**l.com 24-12-2021
  • Product gekocht

Prima item voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben hem gekocht om thuis te kunnen sporten. Werkt prima voor mijn partner. Voor mij iets minder, ben rond de 184 cm en dan stoot je je knieën tegen de voorzijde, daarnaast is hij voor mij minder stabiel (90 kg). Oplossing is om de voetsteun naar achter te zetten echter werkt t dan niet goed meer voor m'n partner. Zij is er iig blij meen. Prijs kwaliteit is goed

Reageer

k**l@g**l.com 24-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Virtufit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed product, prima dienstverlening na verkoop van virtufit. Minpunten het mocht wat stabieler zijn en de weerstand wat zwaarder. Al bij al goede crosstrainer, zeker door de verhouding prijs kwaliteit en de drie jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

D**s@g**l.com 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product met een goeie prijs/kwaliteit verhoudingen. Product is redelijk makkelijk in elkaar gezet en direct in gebruik. Los daarvan is het een goed apparaat voor zowel groot als klein, daarom hebben we hem ook gekocht. Nu we vaak thuis moeten sporten maken we hier vaak gebruik van.

Overall: zeer tevreden en hoop dat hij nog lang mee kan gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

r**d@s**r.nl 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat, werk uitstekend, ook prima met een seperate hartslagband en ook via kinomaps werkt hij prima...aanrader..

Pluspunten

  • stevig
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**r@g**l.com 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede en betaalbare crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze cross trainer, zeker nu de sportscholen weer dicht zijn. Veel mogelijkheden met de verschillende programma’s en de blue tooth verbinding maakt het mogelijk ook externe apps te verbinden en te gebruiken.
Bij ons moest het apparaat naar boven toe en dat was met het gewicht wel een opgave.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M**5@g**l.com 23-12-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima crosstrainer, goed in elkaar te zetten. Als ik kritisch wil zijn: voeten staan misschien "ver" uit elkaar en de onderdelen aan de voorkant waar je handen aan trekken voelen beweeglijk. Maar dit zijn niet echt beperkingen of problemen

Reageer

a**n@l**e.nl 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zoek niet verder!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden met deze aankoop. Ja je zult even de tijd moeten nemen om het in elkaar te zetten, maar vervolgens kan je waar en wanneer je wilt heeeeeerlijk trainen. Dit apparaat is overigens makkelijk verplaatsbaar (ook voor de minder sterke medemens). Zoek je een crosstrainer voor thuis die niet al te prijzig is maar wel kwalitatief doet wat het moet doen, kijk niet verder; kies deze.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mobiliteit
  • Strakke looik

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima crosstrainer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gunstige prijs en voldoet naar mijn maatstaven. Apparaat is met bleutooth te koppelen aan bijvoorbeeld een iPad, waarmee je dan de crosstrainer kan bedienen. Of je koppelt met de Kinomap-app zodat je leuke trainingen kan uitvoeren met video.

Pluspunten

  • Bleutooth

Minpunten

  • Misschien iets onstabiel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

j**n@g**l.com 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed. Zeker een aanrader voor frequent gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn product om te sporten. Staat stevig op de pootjes en loopt erg soepel.

Pluspunten

  • Stevige greep en stabiele plaatsing
  • Weinig geluid tijdens gebruik
  • Prettig gebruikspaneel

Minpunten

  • Beschermkapjes slijten redelijk snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marit 23-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

fijne crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met mijn crosstrainer! Werkt prima! Prettig in gebruik en neemt niet teveel ruime in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roger C 16-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer solide crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer solide en kwalitatief uitstekende crosstrainer. Relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Doordat hij vrij zwaar is staat hij zeer stabiel mede ook door de dikke rubberen pootjes. Doet zijn werk vrijwel geruisloos. Had eerst een andere crosstrainer van een ander merk en goedkopere prijsklasse en dat merk je direct. Gelukkig deze nog terug kunnen sturen en gekozen voor de kwaliteit van Virtufit. Hij is geschikt voor intensief gebruik van zo’n vier uur per dag en voor een gewicht van 150kg. Dit geeft al aan dat je met een degelijk product te maken hebt. De crosstrainer geeft je een natuurlijk gevoel van stap bewegingen. Alles eenvoudig te bedienen met het mooie grote kleurenscherm. Werkt uitstekend samen met Iconsole+ en Kinomap waardoor je mogelijkheden oneindig zijn want je traint virtueel over de hele wereld. Zeer tevreden met dit product. In deze prijsklasse absoluut een van de beste.

Pluspunten

  • Solide
  • Afwerking
  • Gebruik
  • Iconsole
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boris 01-10-2020
  • Product gekocht

Virtufit iconsole total fit crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over deze cross trainer. Goed verpakt thuis afgeleverd. Het in elkaar zetten is wel even een werkje maar goed te doen met de bijgeleverde instructie. Crosstrainer biedt veel trainingsmogelijkheden die eenvoudig in te stellen zijn.

Pluspunten

  • Goed stabiel apparaat
  • Veel trainingsmogelijkheden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjorie 27-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede crosstrainer voor thuisgebruik

Algemene score

8,0
Fijne crosstrainer voor thuis. Even de tijd nemen om hem in elkaar te zetten, maar goed te doen. Wel wat wankel, nog op zoek naar juiste afstelling.
IConsole+ met geen mogelijkheid te verbinden. Op de site staat dat je contact op moet nemen met de maker van de app, maar deze reageren niet.

Pluspunten

  • formaat
  • programma's

Minpunten

  • I console+
  • wankel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arin 17-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Good Crosstrainer for home use

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I have the virtufit Total fit for a couple of weeks now. Assembly was easy. For most parts one person can assmeble the cross trainer. I chose this because I wanted a cross trainer with at least a 20kg fly wheel and the total fit was a match. So far happy with the purchase.

Pluspunten

  • 22kg flywheel

Minpunten

  • Only iConsole+ is free app
  • no connection to wear os smartwatch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Den ouden 16-09-2020
  • Product gekocht

Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Beetje lastig in elkaar te zetten. Crosstrainer voldoet echter prima met voldoende programma's. Onder harde ondergrond staat crosser redelijk stabiel maakt nauwelijks lawaai.

Pluspunten

  • Voor thuis gebruik betaalbare crosser.

Minpunten

  • Montage

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Milan 15-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit apparaat gekocht i.p.v met mijn slechte rug.
Elke dag ga ik erop en het is net als hardlopen een gezonde verslaving.
Mooi apparaat met een goed leesbaar scherm.
Ik ben er heel blij mee, en het gaat beter met mijn rug.

Dus top product met een mooi design

Pluspunten

  • Design
  • Goed zichtbaar scherm
  • Soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 14-09-2020
  • Product gekocht

Goede crosstrainer voor thuisgebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevige crosstrainer met zwaar vliegwiel. Neemt wel wat werk in beslag om te monteren maar gaat eenvoudig.
Stabiel toestel en makkelijk te bedienen.
Connectie met de app nog niet uitgetest.
Weerstand zou nog zwaarder ingesteld moeten kunnen worden, dus eerder voor thuisgebruik.
Wel goede verbinding met de apart aangekochte hartslagmeter.

Pluspunten

  • Stevig
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Weerstand mocht nog iets zwaarder zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide crosstrainer, voor een prima prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zijn tevreden over deze crosstrainer. Apparaat maakt een solide indruk en met alle opties (koppeling app) is het best leuk om te sporten ;-)

Eerste exemplaar werkte niet goed en deze is keurig door fitwinkel vervangen door een nieuw exemplaar.

Pluspunten

  • Solide
  • Service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews