Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer - Reviews

Best Reviewed apr 2019 Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Ergometer
Nee
Aantal weerstanden
16
Maximaal gebruikersgewicht
120 kg
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ashley 16-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duurzame en soepel draaiende crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

8,0
Fijne crosstrainer en overtreft de verwachtingen. Het in elkaar zetten duurde ongeveer 2 uur en werkt daarna gelijk naar behoren. Is zeer stabiel (ook zonder beschermmat) en ook de draaiende beweging is zeer soepel. Voldoende uitdaging door de verschillende programma's en niveaus, waardoor er voor ieder wat tussen zal zitten. Het scherm is overzichtelijk en de bediening verloopt ook soepel. De hartslagmeter werkt ook naar behoren. Helaas zit er geen bidonhouder bij, maar deze is zelf apart makkelijk bij te bestellen. Bij langer gebruik (na 20min) kan de crosstrainer wat piepen, maar dit probleem is makkelijk opgelost met siliconenspray. Zeker een aanrader voor een prima prijs

Pluspunten

  • Draait soepel
  • Stabiel
  • Makkelijk in gebruik
  • Voldoende uitdaging

Minpunten

  • Geen bidonhouder
  • Af en toe wat gepiep

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SH 19-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

crosstrainer goed, iPlus een aanfluiting

Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

7,0
De Focus Fitness Fox 3 is echt een aanrader: absoluut hartstikke stil, stabiel en met veel verschillende programma's en mogelijkheden.
Bespaar jezelf echter €50 door niet de iPlus variant te kopen: de bluetooth werkt slecht en de app doet het niet. Bij Android apparaten klapt hij er steeds uit, bij IOS werkt hij niet op de nieuwere versies. Zie ook de appshop: run on earth scoor een 2.3. Alle overige apps worden niet aan je apparaat gekoppeld, daar heb je de bluetooth functie dus niet voor nodig.

Pluspunten

  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • apparaat is heel stil

Minpunten

  • iPlus: werkt niet
  • app werkt niet/slecht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar Faber 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Ik heb ervoor gekozen om 'em door Betersport.nl in elkaar te laten zetten en toen af te laten leveren. En gezien de handleiding was ik daar heel blij mee. Ik vind dat ik een goede keuze heb gedaan door voor deze crosstrainer te kiezen. Elke morgen en avond ga ik 15 minuten trainen. Het is niet makkelijk, zwaar werken, maar ik merk nu al dat het mijn conditie verbetert. Ik kreeg de eerste keer een F5 van dat apparaat (slecht), maar gelukkig geen F6 (zeer slecht). De programmering is behoorlijk uitgebreid en ik kan mijn i-pad erop aansluiten via bluetooth waardoor het trainen leuk is door de verschillende landschapsbeelden e.d.. Ook houdt ie mijn hartslag en zelfs de verbruikte calorieën bij. En er zal nog wel meer mogelijk zijn, maar dat moet ik nog allemaal uitzoeken. Ik heb 'em nog maar 2 weken. Maar ik vind het een goede aanschaf.

Pluspunten

  • ik zie eigenlijk alleen maar voordelen

Minpunten

  • heb ik nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martin 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede crosstrainer, voor de beginner.

Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

7,0
Ik heb voor de crosstrainer gekozen omdat ik als beginner niet teveel wilde betalen maar wel kwaliteit wilde. de Focus Fitness Fox 3 iPlus voldoet aan mijn verwachtingen. Trek voor het monteren 2 uurtjes uit, na een paar keer sporten moeten de bouten nog een keer goed nagetrokken worden. Ondanks dat op aan de achterkant 2 stelnokjes zitten lukt het mij niet om de trainer goed stabiel te krijgen, dat is een minpunt. verder goede en stevige kwaliteit.

Met het display en training programma's kan je direct aan de slag, alleen jammer dat er geen batterij in de unit kan. Als je de stekker eruit haalt is alle data weg.
Al met al is de Focus Fitness Fox 3 iPlus mijn inziens goede 'value for money'. De gevorderde sporter zal wellicht een duurder model willen.

Pluspunten

  • Bouwkwaliteit
  • Prijs
  • Afmeting

Minpunten

  • Geen batterij in display
  • Niet stabiel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

carine 26-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te sporten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

9,0
omdat ik nu niet buiten moet om nu te sporten en omdat het nu mijn 2de aankoop is
, juist wat werk om in een te steken (zeker als vrouw)

Pluspunten

  • super in gebruik met progamma's

Minpunten

  • in elkaar steken(voor vrouw)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gebruiker crosstrainer 26-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuust en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Recent crosstrainer aangeschaft. Apparaat is vrij compact en daardoor goed te plaatsen. Degelijke uitvoering en maakt vrijwel geen geluid. Wij gebruiken de crosstrainer bijna dagelijks met veel plezier!

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • degelijke uitvoering

Minpunten

  • abonnement nodig als je apps wilt gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 07-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden / echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Ik ben nog steeds super tevreden over de crosstrainer. Gebruik hem nu al enkele maanden en is ondertussen al veel gebruikt, zelfs door de kleinzoon. Héél gemakkelijk vind ik de mogelijkheid om de iPad op het scherm te leggen. Zou hem zeker aanraden ! Ik had in het verleden al veel fitnesstoestellen gekocht van een stop tot een trilplaat, maar dit is het eerste toestel waar ik zo tevreden over ben. Hij is tevens zéér stabiel en geruisloos wat twee enorme pluspunten zijn.

Pluspunten

  • Stabiliteit
  • Geluidarm
  • Gemakkelijk te verplaatsen

Minpunten

  • Draad naar het stopcontact iets tekort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 17-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fitnesstoestel, lost de verwachtingen volledig in !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Ik heb deze crosstrainer ongeveer een maand geleden gekocht. Op de afgesproken datum werd hij geleverd. Het monteren ging héél vlot dankzij de duidelijke, bijgevoegde beschrijving. De avond zelf kon ik zelfs nog een tiental minuten oefenen. Het ingeven van mijn gegevens ging ook vlot, evenals het aanmaken van een gebruiker. Wat ik zeer handig vind is de tablethouder, zo kan ik tijdens mijn training TV kijken of muziekvideo’s bekijken. Ik ben héél tevreden over het toestel en kan het zeker aanbevelen. Het enige, verwaarloosbare minpunt is dat de laagste weerstand in het begin toch nog tamelijk zwaar is. Ook het contact met de medewerkers, via de website, verliep heel vriendelijk en correct.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Stevig materiaal
  • Tablethouder
  • Gemakkelijk om te monteren

Minpunten

  • Laagste weerstand tamelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 16-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Crosstrainer Focuss Fox 3 iplus

Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

6,0
Ik ben tevreden met de crosstrainer maar niet tevreden dat ik geen connectie via bluetooth kan maken. (geen signaal en de aanbevolen apps "run to earth" en "pafers" zijn niet actueel)
Momenteel nog geen feedback van Betersport om dit op te lossen. Ben nog steeds wachtende op response van mijn klacht hierover.

Pluspunten

  • Voldoet deels aan de verwachting

Minpunten

  • connectie met ipad werkt niet
  • geen bluetooth signaal

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline 14-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stijl, overzichtelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

9,0
Top product! Goede afwisseling van programma's. Sporten op het moment dat ik het wil. Duidelijke instructie om apparaat zelf in elkaar te zetten.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Duidelijk scherm.
  • Prima zelf in elkaar te zetten.
  • Stabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eddypierre 07-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm verlicht en goed afleesbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden van deze crosstrainer, heb deze gekozen omdat ik last had van mijn knie bij hardlopen. En de focus fox 3 iplus mee viel van prijs heb ik voor deze gekozen.

Pluspunten

  • verschillende trainingsprogramma's
  • Pluspunt: Soepel, kraakt niet
  • Stil
  • Makkelijk te installeren
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 24-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Soepel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

8,0
Wij hebben de crosstrainer nu een aantal weken in gebruik. Hij werkt prima en is makkelijk in het gebruik. Ook de instellingsmogelijkheden van de gebruikers en trainingsmogelijkheden zijn goed. Het enige jammer zijn de apps die je zou kunnen gebruiken die zijn waardeloos.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • De app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mario 19-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

focus fitness fox 3 iplus crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

9,0
zeer goede crosstrainen uitermate stil en makelijk te programmeren. Diverse programma's en voor verschillende personen.

Pluspunten

  • stil
  • degelijk

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 13-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Super fijn apparaat. Mooie natuirljke beweging geruisloos en erg degelijk. Bluetooth funtie is ook erg leuk in combinatie met de App zodat je overal ter wereld kan sporten en bijvoorbeeld de alpe du huez op kan rennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rotterdam 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

8,0
Omdat ik meer wilde bewegen zonder telkens naar de sportschool te hoeven gaan, heb ik de Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer aangeschaft. Na een zoektocht via internet en het lezen van meerdere reviews ben ik vanwege de goede recensies voor de Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer gegaan. Het bestelproces via Betersport.nl verliep soepel en de crosstrainer werd snel en op het afgesproken moment bezorgd. Het in elkaar zetten was een behoorlijke klus, maar zodra je erop gaat staan ben je dat snel vergeten. De crosstrainer voldoet tot nu toe aan de verwachtingen, ideaal dat je kunt kiezen voor een programma of voor een handmatige training. Er zijn voldoende verschillende programma's, zodat je voldoende kunt afwisselen. De crosstrainer is stil in gebruik (ik heb er nog een vloermat onder gelegd, ook voor de hygiëne) en loopt soepel. Top apparaat, zeker voor deze prijs!

Pluspunten

  • PRIJS-KWALITEIT
  • VEEL VERSCHILLENDE PROGRAMMA'S
  • MOGELIJKHEDEN I-PLUS

Minpunten

  • HANDLEIDING
  • IN ELKAAR ZETTEN

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bushtucker 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

7,0
Heel aardige crosstrainer met prima prijs/kwaliteitsverhouding. De trainer voelt degelijk aan en is fluisterstil. De weerstand wordt mooi geleidelijk aangestuurd. De Bluetooth pikt de hartslag goed op. De voor jouw geschikte internet software is effe zoeken en kost bovendien zo'n 10 euro per maand extra. Althans wanneer je op film en in groepsverband wilt meetrainen..zelf geef ik de voorkeur aan Kinomap. Enige minpuntje; de crosstrainer had zijwaarts wat stabieler gekund. Al met al voor weinig geld zeer behoorlijke en praktische trainer

Pluspunten

  • Prihs/kwaliteitsverhouding
  • Internet opties en. Bluetooth

Minpunten

  • Beetje zijwaarts instabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiebe Wijma 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettige trainer om je conditie op te bouwen.

Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, goede prijs / kwaliteits verhouding. Goede handleiding en hierdoor makkelijk in elkaar te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie en Agnes 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

9,0
Uitstekend apparaat dat doet wat het moet doen. Je moet het natuurlijk wel zelf doen. In elkaar zetten duurt toch wel zo'n twee uur, maar de gebruiksaanwijzing loopt dit stap voor stap door en is goed te volgen. Wil je een IPad koppelen aan deze crosstrainer dient het een IPad 3 of een latere versie te zijn omdat het werkt via Bleutooth Smart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos van der Heide 04-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

fijne crosstrainer, makkelijk te plaatsen en te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

7,0
Deze crosstrainer voldoet aan alle eisen. Hij heeft vele mogelijkheden die het gebruik alleen maar stimuleren en verveling en eentonigheid die vaak optreden bij andere producten voorkomt.
Helaas moet ik constateren dat de wave washers erg kwetsbaar zijn en regelmatig vervangen dienen te worden. Gelukkig is de service erg goed en wordt het mankement weer verholpen.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • stabiel
  • onderhoud

Minpunten

  • wave washer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Aad 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Met de Crosstrainer de wereld rond.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Focus Fitness Fox 3 iPlus - Crosstrainer

Algemene score

10,0
Een maand geleden deze Crosstrainer gekocht.
De trainer is goed te monteren met de bijgeleverde beschrijving en de wijze waarop de materialen zijn verpakt, oa. schroeven, bouten en gereedschap op een kaart.
De kwaliteit en afwerking is prima in orde. Het is een stabiele Crosstrainer met veel programma’s die voor iedere sporter veel uitdagingen biedt! Op de sportschool was dit mijn favoriete toestel wat fijn dat ik dit nu thuis kan doen. De Crosstrainer is compact en zeer stil zodat niemand er last van heeft. Ik gebruik deze Crosstrainer om mijn conditie te verbeteren en op peil te houden waar hij voor mij zeker ideaal voor is.
De Crosstrainer biedt de mogelijkheid om via Bluetooth een verbinding te maken met de App Kinomap. Op deze wijze kan ik met de ipad op plaatsen komen die voor mij bekend zijn door vakanties die ik daar genoten heb, geweldig. In het begin had ik problemen om deze toepassing werkend te krijgen maar door de geweldige service van BeterSport die mij direct een nieuwe display opstuurde en daarna de begeleiding (de display was het niet) van de koppeling Crosstrainer-Bluetooth-App werkend te krijgen, alle lof! Een geweldige service!

Pluspunten

  • Stabiel
  • Stil
  • Compact
  • Kwaliteit
  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews