Focus Fitness Fox 3 - Crosstrainer - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Focus Fitness Fox 3 - Crosstrainer
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Ergometer
Nee
Aantal weerstanden
16
Maximaal gebruikersgewicht
120 kg
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

piensport 06-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

1,7
De laagste weerstand van dit apparaat is al zo zwaar dat het moeite kost om een programma op te bouwen. Daarbij zijn de afgelegde kilometers hoger dan geloofwaardig en de verbrandde calorieen minder dan als je op de bank zit. De hartslagmeting komt nooit boven de 100 en geeft daarmee zelfs geen indicatie. Is er iemand die dit herkent van dit apparaat of heb ik een slecht exemplaar?

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Charles 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Algemene score

8,0
Na het bekijken van verschillende modellen, gekozen voor de focus fitness fox 3, ik had meerdere malen gelezen dat het het beste toestel van de goedkopere modellen was, met een prima prijs/kwaliteitsverhouding, wat ik na enkele dagen zeker kan bevestigen. Afgeleverd in bouwpakket was het snel in elkaar geknutseld, voldoet zeker aan de verwachtingen

Pluspunten

  • prijs
  • vele programma's
  • meerdere gebruikers mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ursula 16-07-2017 Product paar dagen in bezit

crosstrainer

Algemene score

7,0
ikeb deze aangeschaafd ik bij de fysio ook op crosstrainer sport daar werd ik sterker van en verbranden veel calorieën . ik moest wel opletten van hun geen goedkope nam ivm licht waren en dan zou kunnen vallen. deze staat stabiel maar is op de lichtste stand iets zwaarder als bij de fysio daar moet ik even door heen. want ik mag nog niet met zwaarte trainen me knieën dat niet kunnen door de slijtage ik vind hem fijn makkelijk in gebruik duurt wel even voor je hem in elkaar heb geknutseld .als je er opstaat zie je hem wel lichtjes heen en weer bewegen hij is geruisloos en soepel in gebruik. alleen de calorieën die je verbrand met 10 min op deze en sportfysio is de helft lager misschien klopt niet. maar gaat er om me benen sterker worden van 1 min naar elf min gegaan ik ben blij nu thuis ook kan trainen.

Pluspunten

  • geen lawaai
  • stabiel
  • grote display

Minpunten

  • lichtste stand best zwaar is

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marco Mink 12-07-2017 Product paar weken in bezit

erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk in elkaar te zetten, erg stil, ben er erg blij mee. ook de trainingsschema's die er in staan zijn erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie vdb 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloos,vlotte bewegingen,variatie van programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze crosstrainer voldoet aan mijn verwachtingen,als beginnende sporter heb ik niet meer nodig.Op het scherm kan je alles aflezen van calorieverbruik tot het aantal km dat je doet.Er is zeker voldoende variatie in programma's waar ik even zoet mee ben.Bovendien is het apparaat vlot in omgang en met een vliegwiel van 18kg geruisloos.ook kan dit apparaat gebruikt worden met een bluetooth hartslagmeter van polar.prijs/kwaliteit zit je hier zeer goed.

Pluspunten

  • Vlotte beweging
  • Groot scherm
  • Variatie programma's

Minpunten

  • Iets meer uitleg over de programma's en instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D.Thomson 03-07-2017 Product paar dagen in bezit

Van een Citroën C1 naar een Volvo V40!

Algemene score

9,0
Super fijne crosstrainer! Na jaren een oude Orbitrek nu deze. Wat een verschil! Soepele wentelingen en heel stil. Ik merk ook dat de plek waarop je de bars vasthoudt, invloed heeft op welke spiergroepen in je armen/schouders je gebruikt. Echt een total body workout!!
Moet me nog wel even in alle opties van het display verdiepen, deze vind ik zo op het eerste gezicht wat onoverzichtelijk. Maar zal wel wennen als je eenmaal snapt wat wat is. De gebruiksaanwijzing van dit gedeelte vind ik een beetje summier...

Pluspunten

  • soepele wentelingen
  • stil
  • stevig en solide apparaat

Minpunten

  • onoverzichtelijk display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hlvane 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

stil en soepel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
is zeker zijn geld waard, zeer stil en staat ook zeer stevig. ik heb deze bij betersport besteld en dat is zeker een aanrader, zeer goede service en zeer snelle levering.

Pluspunten

  • stil
  • steving
  • veel programma's

Minpunten

  • onduidelijke handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 23-06-2017 Product paar weken in bezit

crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede crosstrainer, staat stabiel, verschillende programma's.
Gebruikshandleiding mocht uitgebreider.

Reageer

L.Harmsen 23-05-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk bedienbaar display crosstrainer staat ook stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vindt het een prima product snel geleverd en goede beschrijving in gebruik geruisloos en stabiel veel variatie mogelijkheden. De crosstrainer heeft ook niet veel ruimte nodig.
Ik zocht een goede crosstrainer met veel mogelijkheden zoals verschillende programma s digitaal instelbare zwaarte maar wel betaalbaar en die heb ik gevonden.

Pluspunten

  • Duidelijk bedienbaar display
  • Stabiel en veel mogelijkheden
  • Makkelijk en snel in elkaar te zetten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.S 19-05-2017 Product paar dagen in bezit

geruisloos

Algemene score

9,0
De crosstrainer voldoet aan alle punten.
Zeker ook voor de prijsklasse gezien wat je er voor terug krijgt.
Alleen een slechte ervaring met het bestellen bij betersport,geen montagehandleiding van
de crosstrainer en nog een bestelde produkt niet ontvangen.Tevens word het bezorgd met van
Spreeuwen maar als je niet op de begane grond woont dan word het niet boven gebracht.
Crosstrainer een uitstekend produkt maar om te bestellen bij betersport een echte afrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gemma 19-05-2017 Product paar weken in bezit

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima crosstrainer voor thuis.
Loopt lekker en maakt vrijwel geen geluid.
In elkaar zetten was met de instructies geen probleem.
Het pakket is wel zwaar, dus houdt hier rekening mee als de crosstrainer naar zolder moet.
Levering is tot aan de deur.
Bestelling geplaatst via de leverancier, bezorger belde nog van tevoren dat hij in de buurt was.

Pluspunten

  • Hartslagmeter
  • Weerstand electronisch instelbaar
  • Verschillende programma's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JacqA 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

Overtreft mijn verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, netjes verpakt. Bij het uitpakken viel me al snel op dat de onderdelen van een goede, degelijke kwaliteit waren. Voor de montage heb ik even rustig de tijd genomen maar ik vond het goed te doen (en ik ben een complete amateur hierin!).
Natuurlijk direct uitgeprobeerd en ook nu was ik verrast hoe soepel en stil de crosstrainer liep.
Mijn conclusie: ik ga ik met veel plezier aan de slag met deze prima aankoop!
Omdat ik de crosstrainer nog maar net in mijn bezit heb kan ik nog niets zeggen over de duurzaamheid maar door de degelijkheid van de constructie en materialen heb ik hier alle vertrouwen in.

Pluspunten

  • Degelijke materialen, nette afwerking
  • Loopt soepel en stil
  • Snelle, correcte levering
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verpoot - Vandenbroucke 14-05-2017 Product paar weken in bezit

Stevige stabiele crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De focus fitness fox 3 is een fantastisch fitnesstoestel. Wij maken er met 3 personen dagelijks gebruik van. Het is bijzonder stabiel en 100% geruisloos. Het is een echte aanrader voor iedereen die zijn conditie op peil wil houden. Indien we nog een fitnesstoestel zouden aanschaffen zal dit zeker van hetzelfde merk zijn.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Geruisloos
  • Ondanks zijn gewicht gemakkelijk verplaatsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henkens 28-04-2017 Product paar dagen in bezit

fijn bedieningspaneel

Algemene score

8,0
Trainen in je eigen omgeving heerlijk iedereen in ons gezin maakt er dagelijks gebruik van . De een om conditie op te bouwen de ander om extra calorieën te verbranden of om heerlijk te bewegen . Super goed .voor en door verschillende leeftijden te gebruiken . Een echte aanrader dus het apparaat verdiend zich van zelf terug .

Pluspunten

  • Voor meerdere leeftijden te gebruiken
  • Bespaart je veel geld ( abonnement sportschool)

Minpunten

  • Moeilijk alleen in elkaar te zetten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johanna 25-04-2017 Product paar dagen in bezit

Focus fitness 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang wachten is de crosstrainer binnen binnen( Was een pre order) in elk we hebben hem in elkaar gezet (met de nodige woorden heen en weer wij zijn niet zo handig) en het is ons gelukt !!
Dit is onze 2e crosstrainer en wat een geweldig apparaat hij is geruisloos loopt soepel en het is een aanrader helemaal voor die prijs en de service van BETER SPORT wil ik ook niet onbenoemd laten chapeau !! we genieten er nu dagelijks van.

Pluspunten

  • geruisloos
  • soepel

Minpunten

  • het in elkaar zetten
  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessandra 24-02-2017 Product paar weken in bezit

Prima prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de crosstrainer een aantal weken geleden aangekocht en ben er zeer tevreden over. Qua prijs/kwaliteit is dit een uitstekende keuze. De crosstrainer staat goed stabiel en maakt geen lawaai. De voorgeprogrameerde trainings zijn een fijne afwisseling. Het apparaat doet zeker wat het moet. Het in elkaar zetten is ook tamelijk vlot verlopen, in een paar uurtjes stond de crosstrainer. De service en levering is ook zeer prima verlopen. Dus zeer tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • stabiel
  • geluidloos
  • verschillende trainingsprogramma's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerry 16-02-2017 Product paar weken in bezit

Stabiele, soepele, en makkelijk te gebruiken crosstrainer

Algemene score

9,0
Na redelijk wat crosstrainers te hebben vergeleken op punten als gewicht van het vliegwiel, aandrijf- en weerstand-mechanisme e.d. gekozen voor deze Focus Fitness Fox 3. Deze crosstrainer kost een paar uurtjes om in elkaar te zetten, maar dan staat er een perfecte crosstrainer voor een zeer scherpe prijs.
Hij staat stabiel (enige zijwaartse beweging is er wel maar minimaal), het onderstel maakt geen krassen op de vloer, hij maakt geen geluid bij het trainen en loopt super-soepel. De stapgrootte is meer dan voldoende voor iemand tot zeg 1m90 als je de voetpedalen in de verste stand monteert. De weerstand is in te stellen van heel licht tot erg zwaar, en hij is makkelijk te bedienen met het bedieningspaneel met LED scherm. Er zijn 12 programma's beschikbaar, en je persoonlijke gegevens (gewicht, leeftijd, etc.) zijn op te slaan onder een user nummer. Je kan natuurlijk ook gewoon zonder instellingen handmatig meteen aan het trainen slaan.
Absolute aanrader!

Pluspunten

  • Geluidloos
  • Soepel
  • Robuust
  • Bediening
  • Programma's

Minpunten

  • Enige zijwaartse beweging bij trainen
  • Montage kon misschien iets eenvoudiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Csilla 16-02-2017 Product paar weken in bezit

Zeer handig crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Beste keus om de zwangerschap kilo's eraf te werken. Stil maar toch stevig. Veel keuzes tussen programma's.
Hij neemt niet groot beslag van de ruimte waar die staat.
Thuis trainen ideaal.
Kortom mooi, krachtig, handig apparaat.

Pluspunten

  • Handig
  • Mooi
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 12-02-2017 Product paar weken in bezit

voldoet niet aan onze verwachtingen

Algemene score

3,0
Maakt enorm veel lawaai.De kinderen die een verdieping hoger sliepen werden er zelfs van wakker wanneer ik beneden aan het trainen was.
Nog een zeer groot minpunt was dat deze crosstrainer helemaal niet stabiel staat. Ikzelf weeg 88kg en als ik train gaat deze crosstrainer van links naar rechts. Je hebt voortdurend het gevoel dat deze continue kan kantelen.

Pluspunten

  • handig te bedienen
  • groot scherm

Minpunten

  • onstabiel
  • ongelooflijk irriterend lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reitsma 03-02-2017 Product paar weken in bezit

Stille crosstrainer

Algemene score

8,0
Crosstrainer werkt goed, groot beeldscherm met mogelijkheden voor persoonlijke instellingen.
Makkelijk te monteren met duidelijke omschrijving. Het digitaal instellen van de weerstand is ideaal.

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Mail met bezorgdag entijdschema
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews
>