Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit CTR 3.0i op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**9@g**l.com 06-06-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

8,0
Makkelijk in te stellen en in het dagelijks gebruik. Fijne crosstrainer als je niet naar de sportschool wil.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ANDRE 14-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

8,0
Een hele fijne crosstrainer maak er elke dag gebruik van
Ge woon top zou zeker iemand anders aanbevelen
Fijne workout om te doen verschillende programma's en hartslagmeter ook super gewoon

Pluspunten

  • Zwaar vliegwiel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 14-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

9,0
Zeer tevreden met deze crosstrainer. Neem vooral de tijd om het apparaat in elkaar te zetten. Alles loopt heel soepel. Na een week begon er wat te kraken, een van de bouten zat te vast, dus dat was snel opgelost. De bediening is erg eenvoudig. Zeker met een TV in de ruimte vergeet je snel dat je aan het trainen bent en is de tijd snel voorbij. Ik raad dit apparaat aan.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Stil
  • Werkt soepel

Minpunten

  • Kost veel tijd om de assembleren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**k@m**n.com 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Crosstrainer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

9,0
Prima product. Werkt zeer fijn en voelt robuust aan. Als ik kritisch ben is er maar 1 verbeter punt. Je moet wel veel zelf in elkaar zetten. Veel losse onderdelen.

Pluspunten

  • Robuust
  • Prettig in gebruik

Minpunten

  • Veel onderdelen te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Oebele 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

9,0
Wij hebben de Crossfit nu 3 maanden en nog steeds zijn wij er zeer tevreden over, hij staat stabiel en voelt stevig aan. Diverse standaard programma's om je uit te leven. Puntje dat wel jammer is, is dat de hardslagmeter van Virtufit wel werkt met de crosstrainer maar niet werkt met de hardloopband van virtufit. De leverancier (Fitwinkel) heeft dit echter naar 100% tevredenheid opgelost door ons een polar hardslagband te leveren.

Pluspunten

  • degelijk
  • stabiel

Minpunten

  • hardslagband virutfit niet voor alle apparaten
  • locatie stroomaansluiting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b**k@g**l.com 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima crosstrainer voor thuis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

9,0
We hebben de VirtuFit CTR 3.0i aangeschaft voor het thuissporten. Deze crosstrainer werkt prima en handig met verschillende trainingsprogramma's voor beginner tot gevorderden.

De bluetooth heb ik nog niet getest. Het standaard display zorgt voor voldoende informatie over hartslag(mits je de handels vastpakt), snelheid en wattage.

- Stroomkabel aansluiting mag wat robuuster
- Plastic kappen van body (zijn fragiel)
- Montage handleiding (opzoeken van de goede schroeven, nummer op het uitdrukfolie)

+ Product staat als een huis (zwaar), kan ook makkelijk verplaatst worden door de wieltjes (vooraan de buis)
+ Veel trainingsprogramma's te kiezen
+ Hartslagmeter
+ Bluetooth koppeling
+ Voetplaten(waar je voeten staan met trainen) zijn de verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastian 27-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VirtuFit CTR 3.0i

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

10,0
De nieuwe crosstrainer VirtuFit CTR 3.0i wordt sinds twee weken dagelijks gebruikt. Na het opnieuw aandraaien van enkele schroeven werkt het apparaat bijzonder stil en zonder gepiep. Het apparaat heeft een goede stabiliteit en het trainen, zelfs op het hoogste weerstandsniveau, geeft een rustig en prettig gevoel. Geweldig voor thuissporters!

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Roy 26-03-2021
  • Product gekocht

Crosstraimer ctr 3.0 met kinomap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

9,0
Ivm lock down cross trainer voor thuis gekocht. Na vele vergelijkingen deze gekocht, voelt stabiel aan en wat mij betreft prima apparaat met leuke functies

Pluspunten

  • Stevige materialen
  • Koppeling met apps
  • Ook zonder telefoon/ipad te gebruiken
  • Meerdere weerstand niveaus

Minpunten

  • Kabel voor stroom toevoer mag wat robuuster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lieven D. 19-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige crosstrainer, kwaliteitsvol materiaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit CTR 3.0i

Algemene score

8,0
Een crosstrainer waar het ganse gezin (5 leden) van geniet, en dit vanaf de eerste dag na installatie (die trouwens vlot in elkaar werd gestoken met een goede bijgeleverde handleiding). Fluisterstil. De bijgeleverde iConsole biedt heel wat trainingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer