Philips Avance Collection HR2752 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 40 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Avance Collection HR2752 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Japie Krekel 01-10-2021

Product is goed, behalve

Algemene score

6,0
De cotruspers is snel en stil. Alleen de voetjes zijn slecht. Door de rotatiekracht van de machine draait het apparaat mee met het persen op een gladde ondergrond zoals een aanrecht. Het vorige ontwerp had dit probleem niet want die had een concentrische rubber strip ipv een paar kleine dopjes. Dat is echt een achteruit en verlaagd enorm het gebruiksgenot. Jammer. Verder goede machine!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Degans 22-08-2021

Perst slecht

Algemene score

2,0
Makkelijk schoon te maken en goede bouwkwaliteit, doet echter niet waar het voor gemaakt is; persen. Bij stevige sinaasappels moet je stevig drukken; de motor veranderd dan continu van richting zonder te draaien. Met minder druk krijgt hij de sinaasappel niet leeg. Het geld voor de "fuzzylogic" was beter besteed geweest aan simpelweg een zwaardere elektromotor. Inmiddels pers ik weer op de hand.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

patricier 25-07-2021

Viva Collection Citrupers

Algemene score

10,0
Dit was een vervanging van hetzelfde apparaat dat we al jaren in gebruik hadden.
Geweldig apparaat, kunnen we iedereen aanbevelen. Naast het gemakkelijke gebruik ook prima schoon te maken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

jolkume 24-04-2021

Lekker sinaasappelsapje is zo geperst

Algemene score

8,0
Prima pers voor sap met of zonder vruchtvlees door de stand even te verdraaien.
Wel even ontdekken hoe je hem snel in elkaar zet. Snoer is vrij kort.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

GTIMPE 19-04-2021

Produkt met irritaties

Algemene score

4,0
Ik heb het produkt nu een paar weken in gebruik. Wat opvalt is dat het een vrij licht apparaat is wat inhoudt dat je precies recht in het midden moet drukken anders wordt het apparaat wiebelig. Wat mij meer stoort, en ik vraag me af of dit wel normaal is, is dat er totaal geen regelmaat in het afwisselend van links naar rechts draaien zit. Soms draait de kop wel 10 keer per 5 seconden van links naar rechts. Het lijkt wel of ie op hol slaat. Heel irritant.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Luc F 15-04-2021

Perfectie bestaat niet

Algemene score

8,0
Ik kocht deze citruspers een 4-tal weken geleden, maar heb even gewacht met mijn review om een paar minpunten goed te kunnen evalueren.
Laat ik eerst beginnen met de pluspunten:
* Veel stiller dan om het even welke citruspers ik tot nu toe gebruikt heb
* Heel krachtige motor, die vlotjes alle soorten citrusvruchten perst. Draait niet in twee richtingen, maar lijkt volledig te stoppen bij blokkering, dus motor schiet niet door zoals bij de meeste andere toestellen

Maar het heeft me toch wel wat tijd gekost om ook voor een aantal minpunten een oplossing te vinden
* De kabel is slechts 90 cm en dat is echt wel heel kort, maar niet onoverkomelijk
* De uitloop is relatief laag. Wij persen een mengeling van citrusvruchten (sinaas, pompelmoes, citroen, mandarijn, wijnsinaas, mandora, ...) voor het ganse gezin. Dus per glas persen is geen optie. Maar ik had geen enkel recipient dat lager was dan 12,5 cm. Dus nog een extra maatbeker met inhoud van 1L en hoogte van 12cm moeten kopen, wat de kost van deze citruspers nog met €9 verhoogde
* Het grootste probleem voor mij (waar ik pas recent een bevredigende oplossing voor gevonden heb), was echter dat de pers (lichtjes) draaide tijdens het persen, vooral met grotere vruchten (zoals pompelmoes en grote sinaasappels). De pootjes vonden onvoldoende grip op mijn werkblad en al helemaal niet op het aanrecht. Maar uiteindelijk bleek een silicone onderzetter voor pannen hier soelaas te brengen. Nu beweegt de citruspers geen centimeter meer.

Dus uiteindelijk ben ik nu wel een heel tevreden man met deze citruspers, al was ik in het begin toch wel wat teleurgesteld over de minpuntjes.

@Philips: gaan jullie de challenge naar perfectie aan? Wat extra informatie over mogelijke problemen en bijhorende oplossingen (misschien onder de vorm van accessoires) zou echt wel een plus kunnen zijn.
Maar in elk geval wel mijn felicitaties voor de stille kracht van deze fruitpers. Ik pers al bijna twintig jaar dagelijks een lekker glaasje en deze pers is op dat vlak absoluut top.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Pinhal Novo 08-03-2021

Zeer tevreden.

Algemene score

10,0
Eindelijk een citruspers die voldoet aan onze verwachtingen. Geen oorverdovend geluid ‘s ochtends, de vruchten worden volledig uitgeperst en bovenal, het apparaat is gemakkelijk en hygiënisch te reinigen. Top product!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Linda 28-12-2020
  • Product gekocht

Mooi maar onhandig

Algemene score

2,0
De citruspers ziet er mooi uit. Echter hij is niet stabiel en danst onder je handen tijdens het persen. De vaatwasser bestendige onderdelen zijn zo groot dat ze teveel plek in de vaatwasser innemen.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Niet stabiel
  • Groot
  • teveel plek in de vaatwasser

Reageer

Omadina 20-12-2020

Perfect product - heerlijk rustig

Algemene score

10,0
Ik ben een groot liefhebber van vers sinaasappelsap. Verder vries ik citroensap in voor het 'opfrissen van mijn dagelijkse waterinname. Mijn nieuwe citruspers werkt fantastisch en zonder lawaai. De vruchten worden compleet leeg geperst, dus er gaat niets verloren. Ik ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Alexsc 08-09-2020

Citruspers mooi design en gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
De strakke moderne vormgeving. De gebruiksvriendelijk werking en de éénvoud van het schoonmaken, maakt deze citruspers tot een echte aanwinst in je keuken.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Arnie59 01-08-2020

Fluisterstil en eenvoudig schoon te maken!

Algemene score

10,0
Een fluisterstil apparaat! Een ontbijtje op bed wordt echt een verrassing! Stevige constructie eenvoudig schoon te maken!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

DeniseL 11-07-2020

Kort snoer

Algemene score

4,0
Prima produkt, maar waarom bezuinigt Philips op de lengte van het electriciteitssnoer? Erg lastig, graag in de volgende serie een snoer van 100 cm i.p.v. de zuinige 70 cm die het nu is.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Briefje 07-06-2020

Lekker compact

Algemene score

10,0
Na jaren een philips keukenmachine te hebben gebruikt om sinaasappels uit te persen, deze gekocht werkt op dezelfde manier alleen veel gemakkelijk schoon te maken. Doet erg goed zijn werk, ideaal de vruchtvlees schuif voor veel if bijna geen vruchtvlees
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

RIM C 24-05-2020

Veel onderhoud om schoon te maken

Algemene score

6,0
Kost veel tijd om machine schoon te maken, blijft veel vruchtvlees in verschillende onderdelen achter, zonde.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Jan H 05-05-2020

Stille krachtige motor

Algemene score

10,0
Vergeleken met onze vorige persen is deze veel stiller en krachtiger, wat iets minder is is de stabiliteit omdat de onderkant smaller is dan de bovenkant, maar dat komt de vormgeving weer ten goede
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Ferdin 05-05-2020

Prima citruspers die zijn werk uitstekend doet.

Algemene score

10,0
Citruspers werkt uitstekend. Klaart het klusje snel zonder veel geluid. Mijn meest vriendelijke citruspers tot nu toe. Een aanrader. Bovendien een mooie vormgeving.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Homburg 16-12-2019

Een goede goedkope citruspers

Algemene score

8,0
Deze citruspers is makkelijk in gebruik, goed resultaat en makkelijk schoon te houden. Service van Philips is heel goed (eigen ervaring).
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dungelmann 19-11-2019

Ik gebruik hem al jaren

Algemene score

10,0
heerlijk fijn apparaat dat ik al jaren gebruik voor onze dagelijkse smoothies. Makkelijk schoon te maken als je het direct even onder de kraan houdt, na gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

René K 19-11-2019

Prima product van Philips

Algemene score

10,0
De pers werkt perfect en met de vruchtvleesselector kan je de juiste gradatie instellen die je wenst. Het schoonmaken is eenvoudig doordat alle onderdelen losgekoppeld kunnen worden. Ook de opvangbak van het sap is ruim bemeten en schenkt goed. Het product is goed geprijst en heb deze zelfs met extra korting kunnen kopen. Gewoon een kwalitatief goed product van Philips.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Miranda007 13-10-2019

Mooi oogende en praktische citruspers

Algemene score

10,0
De citruspes ziet er niet alleen mooi uit hij is ook praktisch .
Gemakkelijk te demonteren om schoon te maken ook geschikt voor kleine maar ook voor grootere gelazen omdat de uitloopmond verstelbaar is
En heel stil maakt amper lawaai
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews