Russell Hobbs 24080-56 - Reviews

Specificaties
Kleuren
zilver
Vermogen
850 watt
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne vormgeving

Algemene score

8,0
moderne vormgeving, duidelijke omschrijving. gemakkelijk in onderhoud, redelijke prijs en makkelijk te gebruiken. zelfs al geroosterd brood kan warm blijven. Dat hebben er niet veel
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Suzanne 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster in roestvrijstaal uitvoering. Doet goed zijn werk, ook handig is het warmhoudelement bovenop. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi uuterlijk
  • Niet duur
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willy 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en staat dus leuk op het aanrecht. Goed merk. Fijn dat er een extra broodrekje bijzit.

Pluspunten

  • design
  • je kan halverwege even kijken of het al goed is

Minpunten

  • langzaam
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
wat een super toaster zeg blij dat m,n vorige kapot is anders had ik deze super hobbs niet gehad,hij toast heerlijk en hij is super mooi ik laat hem gewoon op het aanrecht staan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A van Mook 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je brood is zeer snel geroosterd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen door goede prijs kwaliteit verhouding.
En hij is helemaal in rvs uitgevoerd daar door is onderhoud lekker makkelijk

Pluspunten

  • Rvs
  • Snel klaar
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smeel 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat. Doet wat hij moet doen: lekker broodjes toasten. Zit een handig broodmandje bovenop.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De eerste keer stinkt het wel een beetje
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

James 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpele broodrooster. Voor ook gewoon knipbrood dus niet alleen casino. Prijs/kwaliteit verhouding is super. Aanrader

Pluspunten

  • Diepe gleuven
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spencer Toao 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster Adventure 2S Brushed Toaster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het broodrooster werkt zoals verwacht en ik ben dik tevreden. Ook de variabele instelling werkt perfect.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Cijfers op de stekker zijn klein.
  • Korte stekkerdraad
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JJH 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er goed uit

Algemene score

9,0
Ziet er goed uit en is niet duur! Doet wat het moet doen. Met cashbackactie al helemaal goed te betalen!
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer