Russell Hobbs 24080-56 - Reviews

Specificaties
Kleuren
zilver
Vermogen
850 watt
Type/soort
broodrooster
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs 24080-56 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

10,0
Deze broodrooster werkt zeer snel en zorgt ervoor dat het brood lekkwr knapperig wordt. Ook de broodontdooi stand is ideaal en werkt zeer goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelina Mandl 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden met dit product, omdat het snel is en het ziet er ontzettend mooi uit. Er zijn genoeg mogelijkheden !

Pluspunten

  • super snel

Minpunten

  • laat vinger afdrukken achter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vincent 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Doet precies wat hij moet doen en voor een goede prijs. De twee gleuven zijn ideaal om 2 boterhammen tegelijkertijd te roosteren, waarbij je de roostergradatie zelf kan regelen. Prima product!

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • 2 gleuven

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ralf 19-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Een prima broodrooster voor een goede prijs. Daarnaast een mooi ontwerp en mooi zilveren design. Het rooster wat je er bovenop kunt zetten is ideaal om boterhammen te laten ontdooien, omdat ze hier alleen verwarmd worden maar niet geroosterd, en dat gaat veel sneller dan bijvoorbeeld in de oven. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Werkt snel
  • Rooster bovenop voor ontdooien boterhammen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Broodrooster 24080-56 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht, goede prijs kwaliteit.
Een goede koop.
Aangename verkoop met uitstekende uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie van Dijk 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

7,0
Mooie toaster, doet wat hij hoort te doen! Heerlijke goudbruine toast. Handige bunwarmer!! Zeer tevreden met de toaster. Raad hem zeker aan. Gemakkelijk schoon te houden door afneembare onderkant.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bep 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, werkt goed

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Ik heb deze broodrooster cadeau gedaan, deze gekocht om zijn leuke uiterlijk en de goede reviews, de ontvanger was er blij mee en het apparaat werkt naar alle tevredenheid. Hij heeft hem pas twee dagen in bezit en tot nu toe nog geen klachten

Pluspunten

  • Mooi design
  • Niet duur

Minpunten

  • Nog niet ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark de B 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster Adventure 2S

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Bijzonder eenvoudig gebruiksgemak, en wat vooral belangrijk is: bruiningsgraad traploos instelbaar, en zeer goed te regelen. Het rooster voor het ontdooien wordt los meegeleverd, maar had wellicht met een goede constructie onlosmakelijk met de broodrooster ontworpen kunnen worden. Het snoer is via klemmetjes aan alle kanten buiten het apparaat te brengen, zodat deze stabiel blijft staan (en niet door het snoer omhoog geduwd zou kunnen worden). Al met al een prima apparaat

Pluspunten

  • traploos instelbaar bruinigsgraad
  • goed regelbaar

Minpunten

  • ontdooirooster wordt los meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rolf 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker toast

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Goed broodrooster. Makkelijk in gebruik. Schoonmaken is gemakkelijk. Voor meerdere soorten brood te gebuiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Mooi ontwerp en compact in omvang. Werkt heel goed. Tevreden met mijn aankoop. Prijs kwaliteit zit goed. Was ook goed ingepakt en het leuke er zit een cashback van 10€ op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat 'ie moet doen

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

7,0
De eerste paar keren in gebruik rook de broodrooster naar elektrische producten die voor het eerst gebruikt werden. Wel een erg sterke geur die ook in het brood trok. Na ca. 5 keer was dit minder. Voor de rest tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

. 03-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Snel en goed geroosterd, mooi design. Brood past goed, makkelijk te bedienen. Niks mis mee, ook de prijs niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 16-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

moderne vormgeving

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
moderne vormgeving, duidelijke omschrijving. gemakkelijk in onderhoud, redelijke prijs en makkelijk te gebruiken. zelfs al geroosterd brood kan warm blijven. Dat hebben er niet veel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Suzanne 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster in roestvrijstaal uitvoering. Doet goed zijn werk, ook handig is het warmhoudelement bovenop. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi uuterlijk
  • Niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Willy 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en staat dus leuk op het aanrecht. Goed merk. Fijn dat er een extra broodrekje bijzit.

Pluspunten

  • design
  • je kan halverwege even kijken of het al goed is

Minpunten

  • langzaam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wil 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

10,0
wat een super toaster zeg blij dat m,n vorige kapot is anders had ik deze super hobbs niet gehad,hij toast heerlijk en hij is super mooi ik laat hem gewoon op het aanrecht staan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A van Mook 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je brood is zeer snel geroosterd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen door goede prijs kwaliteit verhouding.
En hij is helemaal in rvs uitgevoerd daar door is onderhoud lekker makkelijk

Pluspunten

  • Rvs
  • Snel klaar
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smeel 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat. Doet wat hij moet doen: lekker broodjes toasten. Zit een handig broodmandje bovenop.

Pluspunten

  • Mooi
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • De eerste keer stinkt het wel een beetje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

James 02-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Simpele broodrooster. Voor ook gewoon knipbrood dus niet alleen casino. Prijs/kwaliteit verhouding is super. Aanrader

Pluspunten

  • Diepe gleuven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spencer Toao 01-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster Adventure 2S Brushed Toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs 24080-56

Algemene score

9,0
Het broodrooster werkt zoals verwacht en ik ben dik tevreden. Ook de variabele instelling werkt perfect.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Cijfers op de stekker zijn klein.
  • Korte stekkerdraad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews