Inventum BM125 - Reviews

Best Reviewed dec 2020 Inventum BM125
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
Max. broodgewicht
1200 gram
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Timer
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum BM125 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mart 29-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik. Zowel broden als cake zijn heerlijk. Het dubbele bakblik is fijn om 2 verschillende kleine broodjes of tegelijkertijd 2x verschillende cake met andere toevoegingen te bakken. Kinderlijk eenvoudig in gebruik. Ingrediënten erin, apparaat aanzetten en de rest doet het apparaat. Echt super.
Bij het brood krijg je een piepsignaal als de evt extra ingrediënten kunnen worden toegevoegd. Dat vraagt dus wel even opletten en dit in je "schema aanpassen" zodat je rond die tijd ook in de buurt van de machine bent. Wat mij betreft is dit het enige "min" puntje....
Ook het schoonmaken gaat erg gemakkelijk. Ik ben erg tevreden over deze machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Thea wijgers 18-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie uitstraling en heerlijk groot brood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

10,0
Super mooie uitstraling en zoveel mogelijkheden maar t aller belangsrijkste t glutenvrije programma ben super blij met dit machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en makkelijk te bedienen apparaat met goede bakresulta

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Voor een redelijke prijs een goed apparaat. Eenvoudig in de bediening en goede bak-resultaten.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 21-03-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Top produkt. Doet precies wat het moet doen. Je maakt alle producten precies zoals jij ze wilt hebben. Vullen en wachten tot de machine aangeeft dat het klaar is.
Gemakkelijk schoon te maken. Doekje er door en klaar is kees. Een geweldig product voor weinig geld.

Pluspunten

  • gemakkelijk schoon te maken
  • gemakkelijk in gebruik
  • veel waar voor weinig geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Twee halve broden tegelijk bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

10,0
Prima bakmachine super makkelijk in te stellen voor heel of half brood
kleur van de korst is ook naar wens in te stellen .
super goede aankoop zeker aan te bevelen.
prima prijs en kwaliteit

Pluspunten

  • heel of half brood bakken
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Jegerings 26-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum Broodbakmachine BM 125.

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Een zeer goed apparaat na vele jaren met een Inventum BM120 gebakken te hebben nu deze gekocht.
Is gemakkelijk te bedienen en ieder 2 dagen een lekker vers gebakken brood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke63 21-12-2020
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

8,0
Niet verwacht maar wat een machine. Geweldig gewoon. Heerlijk brood, nog geen een keer mislukt. Variatie met brood soorten is ook goed gelukt. Ben erg blij met de machine, brood wordt niet meer gekocht in de super markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bee 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodmachine die Bakker Bart doet verbleken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Mooi design en heel veel mogelijkheden inclusief jam maken!
Gemakkelijk in gebruik en mooi ruim raampje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede bakmachine. Ik het doet wat het moet doen. Ik Je kan er heerlijk brood mee bakken. Ik eerst goed kijken welke programma er bij jezelf past.

Pluspunten

  • 2 Kleine bakblikken
  • 1 grote bakblik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan standaert 19-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

spijtig van onze centen en ingrediënten

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

1,0
al een 60-tal broden gebakken, steeds de juiste ingrediënten gebruikt zoals in het boekje, juist afgesteld, het resultaat is verbijsterend ! Geen enkel brood gelukt! Of het is 'deeg binnenin of het is zo hard, dat het niet te eten is. reeds 5 soorten kwaliteitsmeel gebruikt maar het resultaat is nihil. Reeds 10 jaar bakken we 3 tot 4 keer in de week brood. Het is inmiddels onze 3de machine...bij de vorige (unold) nooit problemen gekend. deze hebben we in coronatijd gekocht, omdat het de enige machine was die geleverd kon worden. Spijtig!

Pluspunten

  • oogt mooi, maar daarmee is alles ook gezegd

Minpunten

  • resultaat 0 wat we ook geprobeerd hebben

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer