Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 23 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum BM125 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@h**l.com 31-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Van korte levensduur helaas.

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

5,0
Helaas na een slechte aankoop start, wel goede service, is dit apparaat al na 2 jaar gebruik stuk.
Jammer, hij is mooi, prettig te gebruiken, bakt perfecte brede broden maar heeft een zeer korte levensduur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

b**s@g**l.com 27-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Idee is goed, uitwerking slecht!

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

3,0
Het apparaat ziet er mooi uit, het heeft voldoende programma's maar het absolute plus vond ik dat er naast een groot bakblik ook een gedeeld bakblik bij zit waarmee je 2 kleine broden bakt.
De handvaten van het grote bakblik zijn dramatisch, komen heel makkelijk los en het is een hele puzzel om ze er weer in te krijgen. De constructie zoals bij het gedeelde bakblik is, zou hier ook moeten zijn. Helaas zegt Inventum het probleem niet te kennen en adviseert om een nieuw (zelfde!) bakblik te bestellen. Idee is goed maar voor mij geen Inventum meer!

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Voldoende programma's

Minpunten

  • Handvaten onpraktisch
  • Schoepjes lastig uit brood te halen
  • Te duur voor deze matige uitvoering

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

Bakker 02-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Hebbe ding om een enkele keer te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

8,0
Heb hem nu 4 maanden en 120 broden verder en heb gisteren een nieuwe besteld en de 'oude' gaat retour voor reparatie of geld terug (BOL).
Een gedeelte van het mengmechanisme slipt en in de emmer loopt ook niet alles soepel.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

l**t@g**l.com 18-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gewoon niet aan beginnen.

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

1,0
Na 6 maanden al versleten deeghaken met advies 'gewoon nieuwe deeghaken kopen, want het is is slijtage' na 50 broden ? kost me 4 deeghaken en een bakblik per jaar (volgens Inventum). Deeghaken raken los en verminken het brood, waarbij je de broden moet ontleden, om de deeghaken terug te vinden. Aziatisch prullaria .

Pluspunten

  • ook bakblik voor 2 kleinere broodjes

Minpunten

  • extreme slijtage, lijkt wel plastic
  • knullige bakblikbevestiging

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

m**s@g**l.com 11-05-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
De eerste broodbakmachine die ik heb gekocht. Makkelijk in gebruik, wordt geleverd met een boekje waar in stappen alles wordt toegelicht met enkele recepten ter gebruik. Zeer tevreden. Niet te veel poespas aan menukeuzes die je niet of nauwelijks gebruikt, dus dit is een goede aanrader!

Reageer

A van Bekkum 16-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige en gebruiksvriendelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
na vergelijking op verschillende websites over kwaliteit en inhoud daarbij de mogelijkheden niet vergeten kwam deze voor ons gevoel als beste uit de bus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

b**b@g**l.com 15-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor grote broden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is dit een zeer goede machine met veel functies voor grote broden.

Pluspunten

  • grote broden
  • compact design
  • veel functies
  • extra bakblik voor kleine broden

Minpunten

  • soms blijven de kneedhaken in het brood zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christiaan 08-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat, slechte service

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

1,0
Het is een schitterend apparaat, helaas zijn onderdelen voor deze machine al een lange tijd niet leverbaar en is het advies geen Inventum apparaat te kopen. De service-afdeling zal telkens melden dat het onderdeel spoedig binnen komt, echter na meer dan een half jaar heb ik nog steeds geen vervangende kneedhaak kunnen aanschaffen.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Goede machine

Minpunten

  • Vervangende onderdelen zijn niet leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Do 29-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Omdat deze 2 bakblikken heeft zijn we hiervoor gegaan. Hij werkt goed. Wij kiezen voor het volkorenprogramma terwijl er 2 soorten in gaan. Ook dit gaat prima. Ik las brood is klef, geen probleem mee. Komt waarschijnlijk omdat je het brood dan na t bakken te lang in de machine laat zitten.

Pluspunten

  • 2 bakblikken 1 voor 1 brood 1 voor 2 kleintjed
  • Gebruiksgemak
  • 2 verschillende deeghaken
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bianca 04-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijker bediening, goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

10,0
Goed en makkelijk te bedienen en schoon te maken. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Bakt heerlijk brood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.de Jong 05-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bakblikken lekken.

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

8,0
Het is een fantastische machine en heeft ook een mooie uitstraling. Programmeren is ook eenvoudig.
Heeft alleen 1 groot probleem met de afdichting van de assen van het bakblik. Dit hebben trouwens alle bakblikken van welk merk ook. Jammer dat hier niets aan wordt gedaan door de fabrikanten. Als het blik nu 15 euro zou kosten was het nog te doen maar een nieuw blik kost 31 euro en bij mij ging hij al na een paar weken doorlekken. Dat is dan een duur broodje.

Pluspunten

  • Mooie strakke goedwerkende machine

Minpunten

  • Bakblik lekt al snel vloeistof langs de assen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 06-05-2021

Beste mevrouw of meneer De Jong,

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze broodbakmachine! Maar wist u dat we standaard 2 jaar fabrieksgarantie geven op dit apparaat? Als uw machine nog niet zo oud is, neemt u dan contact op met onze afdeling service over het lekkende bakblik. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor het probleem. U kunt mailen naar service@inventum.eu, maar bellen kan ook naar 088-4583688. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Gijs van Veenendaal 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk brood!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

10,0
Goed apparaat, bakt heerlijk brood. Heel handig zijn de verschillende bakblikken waarin je 1 groot brood of 2 verschillende kleinere broden kunt bakken. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Heerlijke geur van vers gebakken brood in huis

Pluspunten

  • Extra bakblik
  • Makkelijke bediening
  • Bakt knapperig brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 25-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader, goede prijs prestatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Ik had dit apparaat gekocht omdat de reviews goed waren en een goede prijs heeft. Heb al vaker broodbak machines gehad dus weet wel waar ik op moet letten.
Uit de doos meteen gebruikt. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Werkt ook stil en is gemakkelijk schoon te maken.
Bakt een prima brood. Ik bak eigenlijk alleen volkoren broden en na wat uitproberen bak ik alles op basis want de tweede rijs in het volkoren programma zorgt ervoor dat het brood, met het recept dat ik standaard gebruik, inzakt.
Ik zou wel meteen het haakje om de kneedhaken uit het brood te trekken mee bestellen; scheelt wat gepeuter.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • stil

Minpunten

  • het haakje zou er bijmogen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Twee halve broden tegelijk bakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

10,0
Prima bakmachine super makkelijk in te stellen voor heel of half brood
kleur van de korst is ook naar wens in te stellen .
super goede aankoop zeker aan te bevelen.
prima prijs en kwaliteit

Pluspunten

  • heel of half brood bakken
  • makkelijk in te stellen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Jegerings 26-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inventum Broodbakmachine BM 125.

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Een zeer goed apparaat na vele jaren met een Inventum BM120 gebakken te hebben nu deze gekocht.
Is gemakkelijk te bedienen en ieder 2 dagen een lekker vers gebakken brood.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke63 21-12-2020
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

8,0
Niet verwacht maar wat een machine. Geweldig gewoon. Heerlijk brood, nog geen een keer mislukt. Variatie met brood soorten is ook goed gelukt. Ben erg blij met de machine, brood wordt niet meer gekocht in de super markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bee 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodmachine die Bakker Bart doet verbleken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Mooi design en heel veel mogelijkheden inclusief jam maken!
Gemakkelijk in gebruik en mooi ruim raampje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Ik vind het een goede bakmachine. Ik het doet wat het moet doen. Ik Je kan er heerlijk brood mee bakken. Ik eerst goed kijken welke programma er bij jezelf past.

Pluspunten

  • 2 Kleine bakblikken
  • 1 grote bakblik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan standaert 19-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

spijtig van onze centen en ingrediënten

Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

1,0
al een 60-tal broden gebakken, steeds de juiste ingrediënten gebruikt zoals in het boekje, juist afgesteld, het resultaat is verbijsterend ! Geen enkel brood gelukt! Of het is 'deeg binnenin of het is zo hard, dat het niet te eten is. reeds 5 soorten kwaliteitsmeel gebruikt maar het resultaat is nihil. Reeds 10 jaar bakken we 3 tot 4 keer in de week brood. Het is inmiddels onze 3de machine...bij de vorige (unold) nooit problemen gekend. deze hebben we in coronatijd gekocht, omdat het de enige machine was die geleverd kon worden. Spijtig!

Pluspunten

  • oogt mooi, maar daarmee is alles ook gezegd

Minpunten

  • resultaat 0 wat we ook geprobeerd hebben

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Annelies 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en makkelijk te bedienen apparaat met goede bakresulta

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM125

Algemene score

9,0
Voor een redelijke prijs een goed apparaat. Eenvoudig in de bediening en goede bak-resultaten.
Echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews