De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK Staafmixer - Zwart - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
mijn vorige Braun staafmixer deed het wel 20 jaar! Altijd het meest handige keukenapparaat geweest! Ik liet hem vallen dus nu zeker weer voor Braun gekozen. Ook heel handig om groenten en noten te hakken!!
Mijn oude staafmixer was bijna identiek en kreeg wat problemen, Bij het kijken naar een nieuwe kwam ik toch weer terug bij het oude model, nu in een nieuw jasje.
Ben er super blij mee. Ben er super blij mee. Kan er nu zelfs aardappelpuree mee maken.
Het is een mooi en veelzijdig apparaat; het geluidsniveau is gelukkig beperkt; de eindresultaten van de verschillende hulpmiddelen zijn goed. Samenvattend: ik ben heel tevreden!
De Braun staafmixer is ideaal, wel gebruiken hem dagelijks om het hapje voor onze zoon klaar te maken, maar ook geregeld bij het koken of voor een smoothy. Hij lekt niet na het afwassen en de meeste onderdelen zijn vaatwasserproof.
Hij is net iets duurder maar echt een aanrader.
Lekker lichtgewicht, verstelbare snelheid. De zwarte kleur staat mooi op mijn aanrecht. Ik pak de staafmixer heel snel, omdat hij altijd vlakbij mijn kookplaat en werkblad staat. De beker met het hakmes is perfect en ook fijn dat ik kan pureren met het speciale pureer accessoire. Kortom, ik ben blij met mijn nieuwe staafmixer. Echt een verbetering ten opzichte van mijn oude, die het na een jaar of 10 heeft opgegeven. Als deze ook weer 10 jaar meegaat, ben ik blij.
Al jaren Braun staafmixer gebruikt, maar waren toe aan een nieuw model met meerdere standen.
Het resultaat na de eerste keer gebruiken van de Braun MQ5237BK was prima.
Prima staafmixer, voldoet aan de verwachting.
Handig voor het bereiden van soepen.
Krachtig vermogen.
Ideaal voor het fijn malen van harde koekjes voor taartbodems.
Een geweldig product. Ik gebruik hem al jaren, Zeer tevreden
Dus toen ik afgelopen week met corona ziek thuis zat, en gezonde voeding nog belangrijker voor mij is.
Heb ik dus meteen een nieuwe besteld. Ik kan niet zonder
Braun levert wederom goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Geproduceerd in Roemenië, voelt stevig aan. Ga er veel plezier aan beleven in de keuken!
Perfect alles er bij. De oude ging stuk dus gelijk naar het dorp gegaan voor een nieuwe zodat ik verder kon. Minder geluid en meer mogelijkheden heeft deze dan de oude die ik had.