De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK Staafmixer - Zwart - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
In verband met suikerziekte mijn eetgewoonten moeten aanpassen. Daarbij wordt veelvuldig aangegeven dat bestanddelen van het eten gepureerd moeten worden met een staafmixer. Na oriëntatie op het internet uitgekomen op deze Braun staafmixer MultiQuick 5 MQ 5237 BK. Ben aangenaam verrast, want alle commentaren zijn werkelijk waar. Het is een fijn in de hand liggend apparaat dat exact doet wat ervan wordt verwacht. Met de bijbehorende hulpstukken is de aanschaf een schot in de roos en zal het hopelijk bijdragen aan een nieuwe gezonde levensstijl.
Mijn oude heb ik aan mijn zoon gegeven en deze gekocht. Goedkoop maar veel krachtiger dan mijn vorige.
Verstelbare snelheden van de staafmixer en de snijkom is nu beter schoon te maken. Doordat het snijmes iets hoger staat hakt hij veel fijner.
Goed veel mee getest na de kerst en dikke voldoende.
Het is een fijne Staafmixer, ligt goed in de hand, pureert heel erg snel en maakt de ingrediënten fijn.
Ik heb hem gebruikt voor de soep en ben heel erg blij mee.
Ik heb het product gekocht omdat ik sabayon wilde klaar maken, dit al wel eerder gemaakt, maar het kloppen kost mij erg veel kracht in de handen die ik door de reuma niet meer heb, dankzij de mixer kan ik het weer bereiden. Door de 2 standen die langzaam en sneller kan zetten, ideaal. Ik heb alleen de whip gebruikt, maar zal zeker de andere hulpen stukken met plezier gaan gebruiken.