De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 87 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mijn oude staafmixer was kapot. Deze nieuwe voldoet prima. Het vermogen van 700 Watt is geschikt om onder andere bietenstamppot heel fijn te maken. Erg fijn vind ik dat deze staafmixer niet spat. Ik heb deze staafmixer gekozen omdat er geen (voor mij) overbodige extra's bijzitten (enkel een plastic mengbeker).
Dit is mijn eerste staafmixer. Ik kan dus niet vergelijken. Maar ik vind het een fijne staafmixer. Hij ligt prettig in de hand en komt als een degelijk product over.
Gekocht ter vervanging van vorige braun staafmixer waar een plastic verbinding. Zelfde type gekocht echter is de nieuwe variant zwaarder en klikt het onderstel moeilijker vast. er staat op de doos easy click, maar hij klikt wat lastiger. Beide niet echt een probleem. Hij mixt goed en Kan in de vaatwasser.
Het is een goed product tot nu toe. Hij voelt goed in de hand en het is erg fijn dat de staafmixer niet spettert tijdens het pureren van bijvoorbeeld vers fruit.
Hele handige handblender om eenvoudig de lekkerste smoothies mee te maken. Het onderste deel spoel je makkelijk schoon. En dankzij het easy click systeem kun je makkelijk combineren met andere Braun onderdelen, zoals de noten hakselaar en een garde (beide waren overigens niet inbegrepen) )