De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 87 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3000WH Smoothie+ Multiquick 3 Staafmixer - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pureert heel goed en vlot. Zelfs onrijp fruit pureert hij heel fijn. Wij zijn super tevreden en gebruiken de staafmixer dagelijks. Ook voor een goede prijs!
Een kleine blender met veel accessoires: je kan blenden en mengen. Schonen het is makkelijk. Soms is niet krachtig genoeg maar is goede voor en kleine blender en voor iedereen dagen
Staafmixers van Braun blijven het beste. Ze zijn super krachtig en gaan altijd lang mee. Deze is daarvoor geen uitzondering en ik ben er daarom ook super tevreden mee. Door de twee verschillende standen heeft hij bovendien een brede functionaliteit. Ook bestaan er genoeg accesoires om de staafmixer op aan te sluiten.
Met de staafmixer heerljke verse tomatensoep gemaakt. Staafmixer is zeer krachtig en handig te reinigen. Deze is ter vervanging van onze braun van 15 jaar oud.
Ik heb ruim 20 jaar een Braun staafmixer gehad en heb er nooit problemen mee gehad vandaar dat ik weer voor een eenvoudige Braun staafmixer heb gekozen. Ik hoef er geen hulpstukken bij dus daarom is de keuze op dit exemplaar gevallen. Er zat ook nog een cashback-actie op dus daardoor werd het helemaal een voordelige aankoop.
Mooie stille staafmixer met 2 snelheden, mooie vormgeving en ligt goed in de hand. In de omschrijving staat dat deze geleverd wordt met 2 mesjes, maar er wordt er maar 1 geleverd.
Stevige staafmixer, ligt goed in de hand, goede werking.
Op aanbeveling van mijn collega, betrouwbaar merk. Mijn moeder had deze staafmixer enkele weken geleden aangeschaft. Staafmixer doet wat ie doen moet, ligt goed in de hand en door de gebogen kap, spat hij veel minder. Tevens tevreden over het geluid van de mixer.