Tefal Blend Up Essential BL1EHB Sport Blender - 800W - 6 snelheden - Zwart

Tefal Blend Up Essential BL1EHB Sport Blender - 800W - 6 snelheden - Zwart - Blenders

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 69,99Bekijk alle aanbieders

C********@h**********30-05-2026

Kleine krachtpatser

Handig apparaat wat superkrachtig en compact is. Het heeft een handige drinkbeker bij en mixt goed. Je kunt er zelfs ijsblokjes in stoppen. Je hebt verschillende standen en je bent er niet veel tijd aan kwijt. Het past ook goed in de kast en neemt vrij weinig ruimte in beslag. Het schoonmaken gaat snel. In principe is afspoelen voldoende om het schoon te krijgen. Zeer blij met de aankoop!
Pluspunten
  • Compact
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Kleine snoer
yellowhead2129-05-2026

Snelle krachtige mini blender

Tefal Blend Up BL1EHB Lekker formaatje heeft deze. Kan midden tussen alles op je aanrechtblad en na een snelle schoonmaakbeurt (er zit een knopje op het apparaat voor) direct weer terug de kast in. Tot nog toe heel tevreden over deze kleine krachtpatser. Bevroren fruit gaat heel makkelijk (beetje heet water erbij en alles is snel gesmoothiet). Mesjes blijven scherp en de doppen voor op de bekers zijn goed dicht en drinken prima weg. Nadeel van alles vind ik de plastic, dat is natuurlijk minder breuk gevoelig en makkelijker meenemen, maar als je zo veel mogelijk plastic probeert te vermijden wel een nadeel.
Pluspunten
  • Klein
  • Krachtig
  • Snel schoonmaken
Minpunten
  • Kunststof
k**************@y********27-05-2026
Heel fijn ding. Ideaal voor een snelle smoothie of pastasaus en gemakkelijk schoon te maken.
F***********@h**********25-05-2026

Compact, krachtig en verrassend makkelijk in gebruik

Ik ben echt positief verrast door de Tefal Blend Up Essential + 2 OTG. Het apparaat is compact, ziet er modern uit en past perfect op het aanrecht zonder veel ruimte in te nemen. Binnen een paar minuten had ik mijn eerste smoothie gemaakt met banaan, spinazie en melk — en het resultaat was superglad zonder stukjes. Wat ik vooral handig vind, is dat je rechtstreeks in de meeneembeker blendt. Ideaal voor drukke ochtenden of om snel een smoothie mee te nemen onderweg. De blender voelt daarnaast krachtiger aan dan ik had verwacht voor dit compacte formaat. Zelfs de spinazie werd goed fijn gemixt. Een grote plus vind ik de Auto Clean-functie. Even water en een druppeltje afwasmiddel toevoegen, op Auto Clean drukken en de beker wordt grotendeels vanzelf schoongespoeld. Dat maakt het gebruik veel makkelijker en zorgt ervoor dat je hem sneller opnieuw gebruikt zonder tegen het schoonmaken op te kijken. Ook fijn: het apparaat is eenvoudig in gebruik, heeft meerdere programma’s en maakt relatief weinig lawaai vergeleken met andere blenders die ik eerder heb gebruikt.
s********@h**********22-05-2026
Hier wordt hij iedere dag gebruikt voor het maken van een ochtend shake, waarbij we blij verrast zijn met de kwaliteit, degelijkheid en mogelijkheden van dit apparaat. Ook fijn dat hij (automatisch) pas aangaat op het moment dat je de beker goed vast hebt geklikt op het apparaat. Het programma draait automatisch en stopt wanneer de shake klaar is voor gebruik. Ideaal ook dat er een reinigingsfunctie op zit die de beker en het mes goed schoonmaakt. Verder 2 ideale en degelijke bekers bij dit apparaat (groot en klein). Enige negatieve puntje aan dit apparaat is dat de bekers aan de bovenzijde rond lopen, waardoor je met uitspoelen je hele aanrecht nat hebt. Maar dat staat niet in contrast met de positieve punten. Dus heel blij hier!
a*******@h**********20-05-2026

Mooie compacte blender die doet wat hij belooft.

Ik gebruik de blender met name voor het maken van mijn shakes in de ochtend. Ik gebruik hierbij oa bevroren fruit en dat kan de blender met gemak aan (krachtig genoeg). In de instructies wordt aangegeven de vaste stukken als laatste toe te voegen, maar dan blijft bij mij juist je yoghurt op de bodem vast zitten. Zelf vind in het zelf daardoor prettiger om het fruit als eerste toe te voegen. Doordat de vulbeker tevens een drinkbeker is heb je lekker minder afwas in tegenstelling tot de ‘schenk-kan-blenders’. Al met al een prima vervanging voor mijn oude blender die niet meer goed werkte. Enige kleine minpuntje vind ik de grootte van de opening van de beker. Deze is naar mijn mening wat aan de kleine kant, zodat je de yoghurt niet heel makkelijk naar binnen kunt scheppen.
d*************@l*******20-05-2026

Tefal Blender Up

Ik ben aangenaam verrast met de Tefal Blender. Het is krachtig genoeg om mijn ochtend smoothies te maken. Ik mealprep mijn fruit en dergelijk voor de smoothie in de avond, dan doe ik alleen melk erbij in de ochtend. Lekker snel en voedzaam ontbijt. De auto schoonmaak is lekker handig, dan blijft het niet opdrogen de hele dag voordat het in de vaatwasser gaat. Dit is zeker een aanraden. Extra: Blender is compact en past prima op de aanrecht voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Compact
  • Mooi
Minpunten
  • Geluid
b**********@h*********16-05-2026
Erg tevreden met de Blend Up Essential + 2 OTG. De blender werkt krachtig en maakt snel gladde smoothies, ook met bevroren fruit. De twee bekers voor onderweg zijn ook erg handig. Daarnaast is hij makkelijk schoon te maken en compact in gebruik. Enig klein verbeterpuntje is de smoothiebeker; die heeft een wat opstaande rand. Een iets bredere opening zou prettiger drinken zijn. Verder echt een aanrader!
s**********@h**********15-05-2026
Ik was zeer verast hoe het apparaat aan het werk gaat. Schoonmaak knop enz. Ik vind hem geweldig