Philips 5000 Series HR2681/00 - Staafmixer - 1200W - Zwart/RVS - Blenders

Philips 5000 Series HR2681/00 - Staafmixer - 1200W - Zwart/RVS
Philips 5000 Series HR2681/00 - Staafmixer - 1200W - Zwart/RVS
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 42,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 5000 Series HR2681/00 - Staafmixer - 1200W - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

GeraldoPetra23-01-2025

krachttige staafmixer

Krachtige en betrouwbare staafmixer met een paar kleine aandachtspunten Ik heb de Philips Staafmixer 5000-serie HR2681/00 mogen testen en ben positief verrast door de prestaties. Het apparaat heeft een degelijk design met een stevige, roestvrijstalen afwerking die niet alleen robuust aanvoelt, maar ook een luxe uitstraling geeft. De krachtige motor van 1200 watt zorgt voor indrukwekkende mengkracht, ideaal voor het maken van soepen, sauzen en het pureren van diverse ingrediënten. Gebruiksgemak De staafmixer ligt goed in de hand dankzij de ergonomische grip, al is hij door de zwaardere motor en gebruikte materialen iets zwaarder dan sommige andere modellen. Dit kan bij langdurig gebruik wat minder prettig zijn, maar het voelt wel als een bewuste keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. De snelheidsinstellingen zijn makkelijk te bedienen, wat fijn is voor het afstemmen op verschillende bereidingen. Onderhoud Qua onderhoud scoort deze staafmixer ook goed: de losse onderdelen, zoals de staaf en de meegeleverde mengbeker, zijn eenvoudig te reinigen. Het ontbreken van extra accessoires maakt het apparaat vrij basic, maar dit doet niets af aan de uitstekende kwaliteit en prestaties. Voor wie op zoek is naar een no-nonsense, krachtige staafmixer is dit absoluut een goede keuze. Conclusie Ik ben erg tevreden over de Philips Staafmixer 5000-serie HR2681/00. Het apparaat combineert kracht en gebruiksgemak met een solide bouwkwaliteit. Het enige nadeel is het gewicht, maar dat is begrijpelijk gezien de krachtige motor en de hoogwaardige materialen. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, duurzame staafmixer is dit model zeker een aanrader! Ik heb dit product mogen testen.
Pluspunten
  • krachtig
Gulistanb14-01-2025

Krachtige staafmixer

Ik heb de staafmixer al paar weken met heel veel plezier in gebruik. Ik mocht het proberen maar heb uiteindelijk ervoor gekozen om te kopen. De staafmixer is erg sterk van materiaal en ook goede sterke motor waardoor alles best snel vermalen word. Al bij al ben ik erg tevreden mee en zou ook iedereen aanbevelen.
Anneke6814-01-2025

Krachtige staafmixer

GEBRUIKSGEMAK In vergelijking met mijn vorige kunststof mixer is deze een enorme verbetering. De snelheid regel je niet meer met een schuifje, maar door simpelweg harder of zachter te duwen. Dat voelde in het begin wat onwennig, maar blijkt in de praktijk juist heel handig. Je kunt de snelheid makkelijk aanpassen tijdens het mixen. De mixer is door de zware motor en het roestvrijstaal wel relatief zwaar. RESULTAAT Waar mijn oude mixer moeite had met harde groenten zoals pompoen en knolselderij, gaat deze er moeiteloos doorheen. Ik maak graag soep, en dat lukt met deze mixer heel goed: echt superglad! Dat geldt ook voor smoothies. Daarvoor heb ik wel een tip: gooi niet te veel bevroren fruit tegelijk in de meegeleverde mengbeker en maak het eerst los (ik had bevroren frambozen gebruikt maar die zaten aan elkaar vastgevroren, zodat het één bonk ijs werd. In de mengbeker lukte dat niet helemaal meteen. Nadat ik ze had losgemaakt lukte het wel). SCHOONMAKEN Schoonmaken is lekker eenvoudig. Je koppelt het mixgedeelte met één druk op de knop los en kunt hem daarna onder de kraan afspoelen. Wat ook kan: de mengbeker met water vullen en de mixer er dan even in zetten en aanzetten. Doordat de mixer van roestvrijstaal is gemaakt, blijven er geen vlekken achter, zelfs niet na het maken van bijvoorbeeld tomatensaus. Bij mijn oude kunststof model waren verkleuringen een bekend probleem, maar dat speelt hier niet. De meegeleverde mengbeker is een fijne extra, vooral voor smoothies of kleine hoeveelheden saus. Voor soep mix ik direct in de pan, wat ook prima gaat. TOPMIXER! Ik ben zo tevreden over deze mixer dat ik hem na een paar weken testen zelf heb gekocht. Heb er veel plezier van gehad en ga er nog veel plezier van hebben!
Pluspunten
  • Bediening
  • Krachtig
Minpunten
  • Aan de zware kant
Lelystader10-01-2025

Handig en gemakkelijk te gebruiken

Ik heb de Philips staafmixer getest en ben er tevreden mee. Het apparaat is handig voor dagelijks gebruik en eenvoudig in bediening. Het design ziet er goed uit, en de staafmixer ligt prettig in de hand en is niet zwaar. De prestaties zijn uitstekend: ingrediënten worden moeiteloos gemixt, zelfs harde producten zoals ijsblokken of diepgevroren groenten en fruit. Het schoonmaken is eenvoudig; de mixstaaf kun je loskoppelen en gemakkelijk afspoelen. Let er wel op dat de bovenkant van de hakmolen niet waterdicht is en daarom niet in de vaatwasser kan of afgespoeld mag worden. Het apparaat werkt verder zoals het verwacht en levert zeer goede resultaten. De meegeleverde mengbeker handig in gebruik, al is deze wat klein. Voor wie een goede staafmixer zoekt, is dit een fijne keuze. Ik heb dit product mogen testen en ben er zeer tevreden over de kwaliteit en prestaties.
Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Uitstekend prestaties
  • Handig
Minpunten
  • Mengbeker klein
  • De bovenkant niet waterdicht
k****@p**************10-01-2025

Krachtig

Een staafmixer is absoluut noodzakelijk in de moderne keuken. Dit apparaat is echt wel een behoorlijk tikkie beter, krachtiger dan mijn oude apparaat. Ideaal om te blenden, malen en pureren. De krachtige motor doe dit in een handomdraai. Verder gemakkelijk te reinigen. Klein nadeel dat er geen extra accessoires bij dit type zitten maar met een mengkom is dit wellicht ook overbodig
Pluspunten
  • Sterkte motor
  • Goed te reinigen
Minpunten
  • Geen extra accessoires