- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Kwaliteit product. Krachtige motor. Fijn formaat bekers welke makkelijk te monteren zijn.
Een aanrader
Ik heb deze blender besteld voor mij smoothie’s en omdat je er nog meer mee kan doen
Heb hem pas dus moet nog gaan ontdekken maar heb er al smoothie in gemaakt en hij doet het prima wel wat lawaai maar dat neem ik voorlief , hij heeft een flink vermogen
Tot nu toe blij met mij aankoop en ook nu met de geld terug geef aktie
Pluspunten
- Je kan er veel mee
Minpunten
- Maakt wat herrie
Complete blender in compacte vorm
Prima product,heb keuze uit zes verschillende bereidingen o.a. smoothies,sausjes enz.Is compact van vorm,heeft een inhoud van 0.7 liter dus groot genoeg voor eenpersoons huishouden.Heeft ook nog een extra beker met deksel van 0.4 liter.Ben er zeer tevreden mee.
Pluspunten
- Werkt prima
Minpunten
- Geen
Toppertje onder blenders
Na lang twijfelen en meerdere blenders gehad te hebben is deze een topper. Ijsblokjes pinda's smoothies echt zo een fijn apparaat. Echt een fijne aanvulling in mijn voeding bereiding.
Pluspunten
- Klein
- Meerdere bekers
- Duidelijke uitleg
- Warm en koud
Minpunten
- Wat harder geluid
- Geen mogelijkheid tot extra kopen flessen
Veelzijdig kwaliteits product
Goed en veelzijdig product met handige accessoires. Is stuk stiller dan vorige blender en heeft ook nog extra stille modus voor in de vroege ochtend
Pluspunten
- Opties
- Zuignappen
Krachtpatser in de keuken
Een krachtige hulp in de keuken, verschil lende functionaliteiten en to go bekers
Pluspunten
- Sterke motor
- Verschillende functies
Minpunten
- Klein
Krachtige blender
Sinds kort heb ik de blend up met de 2 verschillende bekers. Het is een klein apparaat wat er stijvol uitziet. Wat handig is dat aan de onderkant zuignappen zitten, zodat de blender stevig vaststaat. De bekers erop draaien is erg makkelijk, tot hij klikt. Draai je bekers er niet goed op, dan gaat de blender ook niet aan. Wat ik zelf erg fijn vind, is dat de motor krachtig genoeg is om ijs te crushen. Er staan verschillende programma' op, die licht geven als je ze aan toetst. Deze verschillende programma's maken jouw drankje of saus precies zoals ze moeten zijn. Het programma mixed met verschillende snelheden. Erg handig! Daarnaast vind ik het top dat je er zo een deksel opdraait en het je smoothie of drankje zo kan nemen. Voor mij erg handig onderweg naar het werk.
Pluspunten
- Stevig
- Power
Fijne blender
Een mooie blender met 2 houders die je makkelijk kunt meenemen.
Ik gebruik het kleinste formaat om mee te nemen naar mijn werk.
Lekker om de dag te beginnen met een smoothie.
Je kunt verschillende standen gebruiken en door de zuignappen aan de voorkant blijft de blender goed op zijn plek staan.
Pluspunten
- Formaat
- 2 bekers
Top blender
Ondanks dat ik de blender Blend Up +2 OTG 400ML / 700ML BL19H4 nog maar net in huis heb, kan ik nu al niet meer zonder. Het maken van mijn ochtend smoothie is een stuk sneller klaar en super makkelijk mee te nemen in de extra meeneembeker. Naast de smoothies hebben we al veel dingen mee gemaakt zoals heerlijke zelfgemaakte hummus en pesto. Naast dat de blender een erg mooi uiterlijk heeft is het gelukkig ook licht in gewicht en kunnen de meeste onderdelen in de vaatwasser. Het schoonmaken was ergenis nr 1 dat we nu gelukkig niet meer hebben. Al met al zijn we er erg blij mee en kunnen we nu al niet meer zonder!
Wat een fantastisch product!
De Blend Up +2 OTG 400ML / 700ML BL19H4 heeft mijn verwachtingen meer dan overtroffen. Het is duidelijk dat hier goed is nagedacht over gebruiksgemak, functionaliteit én design. Allereerst is de compacte en stijlvolle uitstraling echt een pluspunt. Het apparaat neemt weinig ruimte in beslag, maar straalt tegelijkertijd kwaliteit en robuustheid uit. Perfect voor in de keuken of zelfs om mee te nemen naar werk of de sportschool. De kracht van de motor heeft me echt verrast. Zelfs met stevige ingrediënten zoals bevroren fruit en noten blendt het apparaat alles moeiteloos tot een zijdezachte smoothie. De twee meegeleverde flessen (400 ml en 700 ml) zijn enorm praktisch. Het OTG-systeem (on-the-go) maakt het supergemakkelijk om je drankje direct mee te nemen zonder extra over te schenken. Ideaal voor een drukke ochtend! Wat ik ook geweldig vind, is hoe eenvoudig het schoonmaken is. Een snelle spoelbeurt onder de kraan en het apparaat is weer klaar voor gebruik. Geen gedoe met lastige hoekjes of onderdelen die moeilijk uit elkaar te halen zijn. Het geluid tijdens het blenden is aangenaam. Geen oorverdovend lawaai, wat fijn is als je huisgenoten hebt of vroeg opstaat. De stevige grip aan de onderkant van het apparaat zorgt ervoor dat het niet verschuift, zelfs niet bij intensief gebruik. Kortom, de Blend Up +2 is een echte gamechanger in mijn dagelijkse routine. Of ik nu een energieke start wil met een smoothie, een proteïneshake na het sporten of een snelle soep, dit apparaat kan alles aan. Voor de prijs-kwaliteitverhouding geef ik het zonder twijfel een dikke 10! Dit top product maakt mijn leven een stukje makkelijker én gezonder.
Pluspunten
- Krachtig
- Vooringestelde programma's
Minpunten
- Hard geluid
- Soms moeite met blenden van bevroren fruit
Prachtig en Krachtig!
Prachtige krachtige blender! Zeer gebruiksvriendelijk.
De blender is prachtig om te zien en ook nog eens zeer handig in gebruik. De zuignappen zetten hem vast op de tafel/aanrecht en na gebruik kan je de automatische reinigingsfunctie gebruiken. Topper!
Neemt zeer weinig ruimte in, makkelijk op te bergen en ook zeer handig dat je je smoothie gelijk mee kan nemen met de meeneemdop er op.
Pluspunten
- meeneem bekers
- design
- automatische reiniging
Een krachtige blender
Het fijne van dit apparaat is hoe fijn of grof de substantie moet worden. Het apparaat blijft op onze aanrechtblad goed op z'n plek staan dankzij de zuignapjes die onder het apparaat zitten. We hebben het apparaat reeds gebruikt voor pistache pasta, pastasauzen, smoothies en ijskoffie. Het apparaat doet wat het moet doen. Naast dat het apparaat vrij krachtig is, is het ook redelijk zwaar, zwaarder dan het lijkt. Er zit een goede motor in. Ik adviseer het apparaat met zekerheid. Je kan er veel mee, hij doet z'n werk goed en is betaalbaar.
Pluspunten
- Kracht
- Programma's
Minpunten
- Gewicht
- Plastic
Mooi product, eenvoudig, compact
Mooie compacte blender, neemt niet veel ruimte in de keuken in. Handige voorgeprogrammeerde programma’s, daardoor erg makkelijk te bedienen en snel veel verschillende dingen te bereiden. De blender komt erg van pas om voor onze pasgeboren dochter hapjes te bereiden en voor onszelf een gezonde smoothie. Dit gaat erg snel en maakt ons leven een stuk makkelijker.
Top blender
Heel fijne, degelijke blender, mooie behuizing, staat stevig op je aanrecht en is heel compact. Wij hebben er vanalles mee bereid zoals smoothies, sausjes, gazpacho, dipsaus en milkshakes. Ook handig om snel wat groenten fijn te snijden voor bv. soep. Met ijsblokjes duurt het opstarten soms even maar verder prima resultaten! De timer met handige afleesbare klok is meestal voldoende maar je kunt via de pulse knop ook handmatig bedienen. Heel fijn dat je ook de silence stand kunt gebruiken :-) Het schoonmaken gaat ook makkelijk met de autoclean stand, als je even wat water erin doet en kort laat draaien, heb je de mesjes al schoon. Verder is er een handige borstel bij om tot onderin te komen. Er zijn twee maten bekers, de kleinere is ideaal om mee te nemen. De mooie vormgeving en goede prestaties maken deze blender een echte alleskunner en een aanwinst voor je keuken!
Snel en efficiënt keukenhulpje
Tijdens het uitpakken viel mij al op dat de blender van goede kwaliteit is. De glazen kannen zijn van stevig glas en afsluitbaar door de meegegeven doppen, hierdoor kan ik mijn smoothie makkelijk meenemen. De blender is voorzien van zuignappen waardoor hij nog steviger op het keukenblad bevestigd kan worden en niet verschuift tijdens gebruik. De blender is zeer makkelijk te bedienen, mijn smoothie is in een mum van tijd klaar! Ik heb ook al geëxperimenteerd met dipsausjes die eveneens heel snel bereid kunnen worden. Deze blender wordt door mij aanbevolen!
Pluspunten
- Zelfreinigend
- Zuignappen onderaan
Fantastische blender
Sinds kort deze nieuwe Tefal blender in huis.
De blender ziet er mooi uit en werkt fantastisch. In een handomdraai heb je de heerlijkste smoothies, dips en crushed ice.
Je kunt ook nog instellen dat de blender minder geluid maakt. Ook erg fijn.
De blender is makkelijk schoon te maken. Echt top!
Zeker een aanrader!
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- To go beker
- Automatisch schoonmaak programma
Mooi, handig en krachtig
Na een zoektocht naar een blender harde dingen aan kon als ijsklontjes en bevroren fruit kwam ik uit op deze van Tefal.
Eerste positieve indruk was een mooi apparaat en 2 handige bekers. 2e ja hij is inderdaad krachtig genoeg. 3 bekers kon ik zo in mijn tas gooien en lekte niet. Het is wat duurder dan andere maar ik ben er blij mee en raad hem aan.
Pluspunten
- Handig
- Krachtig
- Lekvrij
- Mooi uiterlijk
Minpunten
- Niet goedkoop
Compacte, krachtige en fijne blender
Persoonlijk ben ik een grote fan van keukenapparatuur dat mijn leven makkelijker maakt en een goede, compacte blender is typisch zo’n product die dat zou kunnen. Deze Tefal BL19H4 BlendUp kwam op mijn pad en ik ben er enthousiast mee aan de slag gegaan. Ik ben een type die houdt van lekker en gezond koken en daarmee kan deze compacte blender goed helpen. Vaak maak ik smoothies, maar op lekkere sauzen, soepen en dips ben ik ook gek. En specifiek voor dit soort recepten zit er ook een stand op deze blender, om op die manier de perfecte mix en textuur te creëren. Door de juiste stand te kiezen past deze blender het mixen aan op de situatie en dat werkt wat mij betreft echt heel goed.
Wat mij sowieso tijdens het blenden opviel is dat de motor met zijn 1000 W echt heel krachtig is en daarmee moeiteloos ijsblokjes, noten en andere hardere ingrediënt blendt. Wat ik ook heel fijn vind is de stille stand, waarmee de blender echt aanzienlijk minder geluid maakt tijdens het mixen. Zo kan ik ook vroeg in de ochtend gebruik maken van de BlendUp, zonder anderen te storen. De blenderkannen zijn van een materiaal dat tritan heet en dat komt zeer stevig en toch licht over. Hiermee durf ik ook de bekers in mijn tas te doen en mee te nemen. En de bekers zijn vaatwasmachine bestendig, dus dat is een mooi pluspunt. Ook al zit er ook een stand op de blender om de bekers schoon te mixen, dat werkt ook erg prettig. Dat gebruik zelf voordat ik de bekers in de vaatwasser zet.
Vanwege de diverse standen op deze BlendUp kan ik weer goed aan de slag met verschillende blenderrecepten. Zeker op het gebied van sausjes en soepen wil ik het een en andere nog experimenteren. Eigenlijk kan ik ook niet echt een nadeel vinden en heeft deze blender gewoon een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad hem dan ook zeker aan.
Pluspunten
- Compact
- Krachtig
- Gemak
Mooi en compact apparaat
Wat een heerlijk apparaat ! Alles voelt stevig aan en de twee bekers zijn ideaal van formaat. De sluitklep bevat tevens een drinkopening met goed afsluitbare dop. Zo kun je je smoothie goed bewaren in de koelkast. Crushed ice, een dip of een smoothie ; alles is in korte tijd klaar. Je krijgt het nodige geluid te horen. Er zit ook een knop op waarbij je sitiller kunt mixen, toch geeft het altijd geluid. Ik ben blij ermee, in korte tijd heb je zeer goed gemixte dranken of sausjes Ook heeft het apparaat een schoonmaakfunctiie. Heb twee minpuntjes ontdekt in afgelopen week. Apparaat maakt best veel Geluid, er zit wel een stillere knop op. Bij het mixen van vastere substanties zoals kwark, eiwitpoeder met zuivel blijft er in de zijkanten van de beker restjes achter. Jamme
Pluspunten
- Snel
- Formaat
Minpunten
- Laat restjes achter in beker
- Geluid
Gemakkelijk in gebruik
Ik heb de Blend Up +2 nu enkele dagen in huis en vind dit echt een top product. Wij hebben meerdere producten van Tafel in huis en ben dan ook erg tevreden over dit merk. Gedurende het testen ben ik erachter gekomen dat het een Compacte blender is en je deze gemakkelijk kan opbergen doordat hij vrij klein is van formaat. Je kunt de blender zowel gebruiken om te mixen als blenden. Ik zelf heb diverse smoothies gemaakt en ook dips. De blender heeft een grote beker waarin je gelijk de blenderrecepten kan maken die bijgeleverd zijn doormiddel van het scannen van een QR-code. Handig! Het enige nadeel van de grote beker vind ik het formaat van het gat wanneer je de deksel eraf haalt om ingrediënten erin te doen. De blender is daarnaast gemakkelijk schoon te maken doordat de losse onderdelen eenvoudig met de hand afgewassen kunnen worden of in de vaatwasser. Ik zou deze blender zeker aanraden voor mensen die van ''gemak'' houden. Verder ben ik benieuwd naar de andere functies die deze machine te bieden heeft.
Super blender
De Blend Up +2 OTG 400ML / 700ML BL19H4 wordt goed verpakt geleverd en ziet er mooi, compact en degelijk uit. Deze kleine blender heeft 8 programma's en door slechts 2 klikken wordt het gekozen programma's gestart. Mijn 1e smoothie met o.a. diepvries aardbeien en bosbessen was binnen 1 minuut fijn gemalen. Je stopt gewoon alle ingrediënten in 1 van de bekers(700 of 400ml), draait het hulpstuk met messen op de beker en bevestigt vervolgens het geheel op de blender. Zodra de beker goed vergrendeld is op de blender, gaan ook de verschillende programma's branden. Zit de beker niet goed vergrendeld, dan kan je de blender niet opstarten, extra veiligheid. Daarna selecteer je een programma en klik op starten. Inmiddels diverse smoothies en dipsausjes gemaakt. Ongelooflijk hoeveel producten je kan combineren en het is ook leuk om te experimenteren. Op het display van de blender zie je ook de resterende tijd, dat het programma nodig heeft. De bekers zijn van Tritan vervaardigd. Dit is een duurzaam en BPA-vrij alternatief voor traditionele plastics. Tritan won snel aan populariteit vanwege zijn sterkte, helderheid en weerstand tegen geurtjes en vlekken. Dus deze bekers kan je met een gerust hart meenemen naar je werk of elders. 1000 Watt is het vermogen, maar dat is echt voldoende om o.a. ijsblokjes te vermalen. De blender maakt wel tamelijk veel lawaai, maar dat hoort erbij. Door de zuignappen onder de blender blijft die stabiel op het aanrecht staan.
Al met al een mooie aanwinst voor in de keuken.
Op naar een gezonder leven.
Pluspunten
- Compact en krachtig
- Schoonmaakprogramma
- Keuzeprogramma's met aflopende tijd
- Ook ijsblokjes vermalen
- Praktische meeneem drinkflessen
Minpunten
- Maakt lawaai
Fijne blender
Wat een fijn apparaat. De smoothies zijn nu nog lekkerder. En niet minder belangrijk, veel sneller klaar. Onze kinderen vinden het ook helemaal geweldig en vragen nu elke dag om een smoothie. Omdat de bediening heel makkelijk is, kunnen ze het ook zelf klaar maken. De zuignappen zorgen ervoor dat hij goed blijft staan. En de bekers zijn makkelijk mee te nemen door de bijgeleverde doppen. Apparaat en materialen ziet er kwalitatief goed uit. Ik kan deze blender iedereen aanraden.
Pluspunten
- makkelijk te reinigen
- to go beker
- makkelijke bediening
The musthave voor in de keuken
Onlangs hebben wij het genoegen gehad om de Tefal BlendUp blender te mogen testen.
Wat een apparaat! Wij zouden niet meer zonder kunnen. In de volgende punten vertellen wij waarom we zo enthousiast zijn over de Tefal BlendUp.
Eerste impressie bij uitpakken:
Toen we de Tefal BlendUp binnenkregen, dachten we in eerste instantie dat de mixbekers van glas zouden zijn. De bekers zijn van dik plastic en hierdoor ook ideaal om mee te nemen in je tas. Zo hoef je niet bang te zijn dat er een beker knapt.
De blender zelf lijkt behoorlijk robuust, staat stevig en is voor een blender redelijk zwaar. Vanwege de prachtige kleuren is het ook nog een eye-catcher voor in de keuken. Bij ons staat hij daarom gewoon op het aanrecht en niet verstopt in de kast.
Gebruiksvriendelijkheid:
Je zet de blender met zuignappen vast op het aanrecht, je hoeft hem dus niet constant zelf vast te houden. De Tefal BlendUp gaat automatisch uit of aan wanneer je de mixbekers in het apparaat vastdraait. Hierdoor kan je nooit per ongeluk de blender aanzetten.
Prestaties:
Wij hebben vooral gebruikgemaakt van de smoothie-/silencestand. De silencestand zorgt ervoor dat de blender minder lawaai maakt. Dit is voor ons ideaal omdat wij regelmatig om en om werken.
Zo kan ik 's morgens een gezonde smoothie bereiden zonder dat mijn partner wakker wordt.
Terwijl de Tefal BlendUp op timer zijn programma’s draait, kan ik nog andere dingen doen. Je hoeft er dus niet constant bij te blijven. Bevroren fruit is voor de blender geen probleem. Keer op keer hebben we heerlijke romige smoothies, en deze zijn superhandig mee te nemen in de To-go-bekers.
Onderhoud:
Zodra je klaar bent met de Tefal BlendUp, kun je de mixbeker een keer omspoelen en met water weer terugzetten. Deze heeft namelijk een auto-cleanprogramma en maakt hierbij zelf de messen en bekers schoon. Voor de hardnekkige dingen kan je met de bijgeleverde borstel de binnenkant van de bekers schoonmaken. Wij hebben zelf nog nooit gebruik hoeven maken van de schoonmaakborstel.
Conclusie:
Wij zijn superenthousiast over de Tefal BlendUp en kunnen niet wachten om de andere standen uit te proberen! Deze blender is een must-have voor in de keuken en daarnaast ook nog een echte eye-catcher. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, zeker voor alle opties die er op de Tefal BlendUp zitten. Wij raden deze blender zeker aan!
Pluspunten
- Autoclean progamma
- 2 verschillende formaten mix-bekers
- Eye-Catcher voor in de keuken
- Sterke blenden (ijs geen probleem!)