Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw - Blenders

Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw
Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 52,95 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 197 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mike23-05-2020

Makkelijk in gebruik

Ik heb dit product gekozen vanwege de prijs en veelzijdigheid. Ik heb meer producten van Braun en ben er altijd erg tevreden mee.
Pluspunten
  • mooi
  • kwaliteit
willemsenclan23-05-2020

goed prijs kwailiteit

goede staafmixer met accessoires goede prijs en kwaliteit raad ik iedereen aan compact en geschikt voor iedere keuken
RvL23-05-2020

Kan van alles

Deze Braun staafmixer is handig in het gebruik, makkelijk schoon te maken en heeft een prima voordelige prijs. kortom: alles wat je wilt
Pluspunten
  • Simpel in gebruik en handig
  • prima prijs
S Valipour22-05-2020

Makkelijk te gebruiken

Lichtgewicht, comfortabel, manusje van alles. Ik gebruik het dagelijks. Ik hou van het.Het kan worden gebruikt om meer eten en drinken te maken.
Gian Violi20-05-2020

Great value, great tool!

We needed the product to get our cooking for soups to the next level. It came very handy mutliple times and seems great quality.
Pluspunten
  • Price
  • Power
  • Value
Syl20-05-2020

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik, niet teveel knopjes, dus precies waarvoor ik hem nodig heb: het pureren van stampotten en smoothies.
noa19-05-2020

Braun MQ 3025 Spaghetti

ligt heel goed in de hand en heeft een krachtige motor. onze vorige staafmixer was ook een Braun, multiquick. Deze beviel zo goed dat we weer voor een Braun gekozen hebben.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • 2 snelheden
Minpunten
  • geen minpunten
M19-05-2020

handig apparaat

Werkt zoals het hoort !! Top Geruisloos. Echt een hele goed aankoop geweest voor niet veel geld Ik zeg doen !!
Alvin19-05-2020

Super mixer!

Heb het apparaat direct in gebruik genomen en het product werkt super!! De messen zijn scherp en verpulveren zelfs de hardste dingen. Ik heb wat dadels moeten mixen en ben zeer tevreden met het resultaat.
Pluspunten
  • Scherp
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Geen opberg zak of iets dergelijks
W18-05-2020

Prima staafmixer

Prima staafmixer. Doet wat het hoort te doen. Mooie prijs-kwaliteit verhouding en heeft een goede grip.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
Loraine18-05-2020

Sterke kwaliteit

De staafmixer is van goede kwalitekt. Genoeg kracht, dat het niet snel kappot zal gaan. Mega handig om de hapjes voor mijn zoontje te maken van 4maandjes.
Pluspunten
  • Kracht
  • Kwaliteit stevigheid
  • Genoeg functies en mogelijkheden
Anika17-05-2020

Handige set

Voor een mooie prijs een goed product. Heerlijke soepen en shakes in handomdraai. Mooie set met allerlei accessoires.
Esmee16-05-2020

Fijn en makkelijk in gebruik

Fijne staafmixer voor dagelijks gebruik. Ik gebruik hem om babyhapjes te pureren en soep te maken en werkt naar behoren!
Pluspunten
  • Stalen kop verkleurd niet
  • Makkelijk af te wassen
Jasper14-05-2020

Mixt goed, krachtig

Mixer gaat hard en mixen is geen probleem, makkelijk schoon te maken in de vaatwasser. Erg handzaam en ziet er goed uit
Pluspunten
  • Mixt goed
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • niks
Lin14-05-2020

Fijn in gebruik

Ik heb het product nog niet heel lang maar wat ik er tot nu toe mee heb kunnen maken was heel prettig. Fijn in gebruik, weinig geluid. Happy mee.
M14-05-2020

Functioneel en Waar voor zijn geld

De staafmixer doet hetgeen waarvoor ik hem heb gekocht. Met een relatief groot vermogen blend hij goed en zonder klontjes als resultaat. Ook spat er geen soep omhoog wanneer je bezig bent! Hij doet zn werk goed en kost niks!
Jayden12-05-2020

decent mixer

decent mixer with useful accessories. a bit on the heavy side but too noticeable when using the mixer.
Spruijt12-05-2020

Doet wat hij moet doen

Vorige is 15 jaar meegegaan, nadeel is dat uit de hulpstukken water komt na dat je ze uit de vaatwasser haalt.
Alex Balan12-05-2020

Great product at a fair price

It is very handy, has a sturdy grip, perfect for what we wished to use it. Multiple options ( whisk batidora, chopper) at a great price. Recommend !
Pluspunten
  • great quality/price
  • Sturdy grip and splash control.
Melody10-05-2020
4.0

Fijne mixer voor een goede prijs

4.0
Voor een mooie prijs deze staafmixer gekocht, doet prima zijn werk. Alleen jammer dat er geen turbo stand op zit.
Maria10-05-2020

Mooie staafmixer

Prima prijs-kwaliteitsverhouding, neemt niet te veel plaats en werkt perfekt. Ik heb een hakmolen van 350 ml, deze is wat klein dus ik wil nog een grotere hakmolen kopen.
Pluspunten
  • prijs
  • fuctienaliteit
Nina09-05-2020

Top staafmixer voor goede prijs

Goede staafmixer voor een hele schappelijke prijs. Zelf pesto maken is geen probleem. Spat ook heel weinig
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs
Nanna09-05-2020

Easy and convenient

Needed a new strong blender with a metal element, and the product is as nice as it seems. Like the different functionalities and containers.
C08-05-2020

Braun staafmixer

Fijn apparaat, werkt naar behoren en ligt fijn in de hand. dit apparaat kan ik aanbevelen aan iedereen.
Ruben H. R. 8908-05-2020

Simpel maar compleet

Goedkope maar goede staafmixer met alle gewenste accessoires. Door de prijs is het niet verwonderlijk dat hij geen uitgebreide bedieningsmogelijkheden heeft iets wat voor mij ook niet een vereiste was maar let hier wel op.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Compleet met gewenste accessoires
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Geen turboknop
  • Slechts 2 snelheidsstanden