Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw - Blenders

Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw
Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 52,95 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 197 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3025 Spaghetti Staafmixer - 700W - Wit/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Joop30-12-2021

Ziet er goed en solide uit

Net binnen gekregen kan verder nog niet beoordelen maar ziet er goed en solide uit
G*********@h**********29-12-2021
Deze staafmixer werkt snel en maakt de smoothie heel glad. Makkelijk schoon te maken. Prima kwaliteit voor een goede prijs! Ik ben heel tevreden.
Drientje20-12-2021

Veel mogelijkheden

Nog niet heel lang in gebruik. Maar verwacht gezien de eerste resultaten dat ik hier echt blij mee zal zijn. Veel mogelijkheden.
Pluspunten
  • Stevig materiaal
  • Niet duur
b*********@o**********18-12-2021

Prima staafmixer met veel accessoires

Prima staafmixer, krachtig genoeg en met de meegeleverde accessoires kan je alle gerechten maken :)
Pluspunten
  • Compleet
  • Krachtig
  • Degelijk
Minpunten
  • Niet super sexy qua kleur
y*************@g********17-12-2021

Erg goed!

Ik wist uit ervaring al dat dit een hele fijne mixer is. Handig en eenvoudig te reinigen.
Pluspunten
  • handzaam
  • eenvoudig reinigen
b********@h**********12-12-2021
goede beoordeling op test consumentenbond, Goede prijs/kwaliteit/mogelijkheid verhouding
h******@x********10-12-2021

HAKA

Zeer handzaam product, en voldoet aan al de voorwaarden. Handig in gebruik en een onmisbaar instrument in de keuken.
MGW26-04-2021

Handige staafmixer met extra accessoires

Ik zocht iets om smoothies mee te maken op de boot, Dus iets dat niet al te groot en te duur zou zijn, maar toch van alle gemakken voorzien is . Het werkt daarvoor perfect en ook het omzetten van de accessoires is gemakkelijk. Wat me daarnaast opvalt is dat de staafmixer minder spettert dan degene die ik nu thuis gebruik, maar dat is dan ook een ouder model van een ander (maar ook heel goed) merk.
Pluspunten
  • extra accessoires
  • minder gespetter
ROnald09-02-2021

Werkt naar verwachting

Doet wat wat gewenst is te doen. Garde werkt ook uitstekend voor bijvoorbeeld pannenkoekbeslag zonder spetters.
Braun staafmixer MQ 3025 Spaghetti Multi Quick 319-10-2020

Staafmixer

Zeer goede staafmixer. Zowel qua vermogen als met de bediening. Klopper werkt perfect. Makkelijk schoon te maken en neemt niet veel ruimte in met opruimen.
Pluspunten
  • Er zit een klopper bij.
  • Makkelijk te bedienen.
  • Makkelijk vast te houden.
Firas04-10-2020

Goed product

Handige apparaat. heavy Duty.we used it almost every day. We recommend for this price . .............
Pluspunten
  • Strong
Minpunten
  • Small pak
Mon04-10-2020

Always reliable brand

Have always had this brand. Needed to replace only because we broke the container. Otherwise all other parts are working perfectly!
Pluspunten
  • Powerful enough for most things
Annie made it30-09-2020

Ideale staafmixer

Doet wat het moet doen, spat niet door zijn ontwerp, krachtig genoeg om ijs kapot te krijgen,, nadeel is dat het bakjemet de chop niet helemaal goed afsluit maar de blender de mixer en de garde werken perfect, bakje heb je in principe ook helemaal niet nodig is bovendien klein (350ml)
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Waar voor je geld
Minpunten
  • Bijbehorende bakje is overbodig
Sanne30-09-2020

Pareert goed

Werkt goed en snel. Niet veel geluid, ligt fijn in de hand en ziet er stijlvol uit. Snel en krachtig
Lizzy29-09-2020

Geweldige staafmixer

Geweldige prijs kwaliteit verhouding. Erg blij mee, werkt super en is degelijk. Prima vormgeving. Compleet pakket.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Witte kleur
Biggi28-09-2020
5.0

Top ding

5.0
Werk prima ik kan alles ermee doen wat ik zou moeten doen. Goede aanschaf voor weinig geld. Ik kan het zeker aanraden
Pluspunten
  • Veel watt
  • Snel
Minpunten
  • Niet
Rvz26-09-2020

Staafmixer

Prima staafmixer met veel accessoires . Werd snel geleverd. Ziet er netjes uit. Heeft wel een klein hakmolentje! Bovenkant van hakmolentje( waar hij op de mixer wordt aangesloten) erg wiebelig!
Pluspunten
  • Netjes
  • Veel accessoires
Minpunten
  • Klein hakmolentje
Deevee25-09-2020

Mooie vormgeving

Mooie vormgeving van een complete staafmixerset. Alle benodigdheden zitten erbij. De prijs is heel goed tenopzichte van de kwaliteit.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goede prijs
aixzaz23-09-2020

Braun staafmixer

Een nieuwe gekocht omdat de vorige het na 12 jaar begeven heeft. Omdat de vorige goed beviel, nu wederom een Braun gekocht. De staafmixer heeft een prettige grip, je kan de knop makkelijk indrukken. Ook de kinderen kunnen er goed mee overweg. Dus vormgeving is prima en degelijkheid ook. Mooie staafmixer voor een schappelijke prijs.
Pluspunten
  • Goede grip
  • Makkelijk te bedienen
  • Degelijk
  • Duurzaam
YYunicorn12-09-2020

Goed product

Beter dan de ouderwetse chopper, werd er direct verliefd op nadat ik de mixstaaf voor het eerst heb gebruikt.
Mulkens09-09-2020

fijn product

fijn apparaat, 2e keer gekozen voor een Braun staafmixer. Duurzaam en makkelijk in gebruik. hulpstukken zijn ook erg handig
Pluspunten
  • hulpstukken
  • duurzaam
Annemarie09-09-2020

Mooi, krachtig en veel accessoires

Prachtige staafmixer met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Fijn dat de staaf van metaal is en niet van kunststof. Kunststof heeft de neiging af te breken of te barsten. Dit apparaat is zeer compleet. Ik val altijd weer terug op producten van Braun. Vertrouwde kwaliteit!
Ton09-09-2020

Staafmixer spaghetti super handig in gebruik.

Handig in gebruik en fijne opzet stukken. Ook makkelijk schoon te maken. Anti spat en 2 standen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Bakker08-09-2020

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Meerdere opties qua garde/staafmixer. Verder handig in gebruik. Ook is de prijs naar de kwaliteit van het product.
Pluspunten
  • Prijs
  • Meerder opties
CMF02-09-2020

Betrouwbaar merk

Ik had een oude staafmixer van een B merk maar kon er niet mee werken. Deze braun ligt licht in de hand en heeft alle extra assesoires. Een hele.complert product voor een schappijke prijs.
Pluspunten
  • prijs kwaliteit
  • gebruiksvriendelijk