WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ilona 15-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

9,0
Fijn, compact, sterk. Perfect voor ijsblokjes, ijskoffie, smoothies. Sterk, makkelijk uit elkaar te halen, vrijwel alles kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Compact
  • Ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**j@h**l.com 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine blender met kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

9,0
Een kleine blender die het goed doet en er ook nog mooi en robuust uitziet. Hij heeft verschillende standen, wat heel goed werkt voor smoothies, ijs en noten. Geen groot apparaat op je aanrecht, perfect voor 1 of 2 personen. Makkelijk uit elkaar te halen en te wassen (kan ook in vaatwasser).

Pluspunten

  • Scherpe messen
  • Verschillende standen
  • Klein en stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 09-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

8,0
Fijne blender, lekker compact. De inhoud is voor mij meer dan voldoende; je zet zo twee glazen smoothies neer. De blender kan goed om gaan met diverse (diepvries)producten en is in verhouding tot mijn vorige blender ook een stuk stiller. Het blijft natuurlijk wel een blender dus herrie zullen ze allemaal maken.
Het design is erg mooi en de blender misstaat daarom ook niet op je aanrecht maar is ook gemakkelijk op te bergen. De blenderkan is aan de zware kant maar daardoor voelt de blender ook erg stevig aan. Ik heb dit product getest maar ik vind zelf de aanschafprijs aan de hoge kant; echter kan ik het aanraden! Een fijne blender is goud waard.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Compact

Minpunten

  • Blenderkan is vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrsEllie 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie compacte mixer, voor alledaags gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

8,0
Bij het uitpakken: heel mooi design, voelt erg stevig aan, mooi compact, staat erg mooi op het keukenblad. Bij het uitproberen valt me het geluid erg mee, hij is erg stil vergeleken met andere blenders die ik gehad heb. Groentesmoothies en soepen gaan zonder problemen. Als ik iets dikkere smoothies probeer, mixt het minder goed. Bij toevoegen van water of vloeistoffen gaat het weer als een speer! Vervolgens milkshakes proberen te maken met bevroren fruit of met ijsblokjes. Helaas gaat dit wat minder, de blender moet regelmatig uit, even roeren en weer aan. Het toevoegen van extra vloeistof helpt ook wel. Maar ik merk wel dat de blender wat minder krachtig is dan andere grotere blenders (die meer geluid maken). Voor de alledaagse mixes is het wel ideaal. Al met al, erg tevreden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • compact
  • Geluid
  • Gemakkelijk schoonmaken

Minpunten

  • Zou wat krachtiger mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jennifer 07-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne blender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

9,0
Dit is een compacte blender die er erg goed uit ziet! wat vooral handig is, is dat na gebruik deze makkelijk schoon te maken is. Hij doet ook wat hij moet doen oftewel de mesjes zijn krachtig en je kan bijvoorbeeld goede smoothies ermee maken. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • scherpe mesjes
  • mooi design
  • compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 06-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, makkelijk in gebruik. Perfecte smoothies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

9,0
Het apparaat ziet er zeer stijlvol uit. Ook is het zeer makkelijk te bedienen. Je maakt er makkelijk smoothies mee ondanks dat je er bevroren fruit in doet. Het apparaat schoonmaken achteraf is supersimpel. Ik raad deze blender zeker aan.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Meerdere standen
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeeMoo 04-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi uiterlijk, maar te zwaar voor een kleine blender

Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

7,0
Ik mocht deze kleine blender testen. Was vooraf erg enthousiast omdat ik elke dag een ontbijtsmoothie maak met een kleine blender en die wilde vervangen. Eerste indruk, mooie vormgeving, maar enorm zwaar. De glazen kan van deze kleine blender, is net zo zwaar als de glazen kan van een grote blender. Ook viel de kastruimte die hij inneemt erg tegenvallen. Gebruikers ervaring, hij doet wat hij belooft. Krachtig , ook voor noten en ijsblokjes , handig schoon te maken. Voor mij persoonlijk, geen aanrader, door zijn gewicht en formaat in kastjes. Ik kan me voorstellen wanneer je een grote keuken hebt, en deze kan op je aanrecht staan, dat het “ een plaatje “ is.

Pluspunten

  • Uiterlijk mooi
  • Krachtig
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • veel te zwaar voor een kleine blender
  • Neemt best veel kastruimte in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**s@h**l.com 03-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: WMF KITCHENminis® Blender 0,8 L

Algemene score

8,0
Goede mixer voor een kleine hoeveelheid smoothies. Diepvries fruit moet wat langer gemixt worden of even eerst uit de diepvries halen. Verder mixt hij alles fijn en in een paar seconden. Ook de turbo functie gaat lekker snel

Pluspunten

  • Design
  • Snelle mix resultaat

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer