De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM58234 Keukenmachine - 1000W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Erg gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken, compact en zeer fijne kom waardoor de mixer goed de bodem raakt en daardoor alles mengt. Smootiebeker en snijschijven bijgeleverder waardoor het een stuk geweldig keukenapparatuur wordt die niet in een kastje gestopt hoeft te worden!
Wij hebben de MUM58234 nu een paar uur in bezit en zijn er heel blij mee. De mixer beweging is goed en neemt de gehele kom mee, het is ons zelfs gelukt om 1 enkel eiwit op te kloppen in de kom. Vanavond Noga gemaakt wat een hele taaie massa wordt als het gaat afkoelen maar de machine heeft daar met zijn sterke motor geen enkel probleem mee.
De machine is buiten zijn goede eigenschappen ook nog eens heel mooi om te zien en niet te zwaar.
Al met al een goede aankoop waar we heel blij mee ijn.
Een robuuste keukenmachine die zich moeiteloos door zwaar deeg slaat. Door zuignappen staat deze stevig op het aanrecht en gaat er niet vandoor. Eenvoudige bediening en mooie mengkom van roestvrijstaal plus een tweede kom!
Wauw wat een super apparaat! De mogelijkheden zijn eindeloos. Sommige assesoires zijn los verkrijgbaar. Maar je kan hem zo ver uitbreiden als je zelf wilt. Mengen, kneden, snijden, mixen, pasta maken, persen, vermalen. Alles in één! Heb hem zelf aangeschaft zodat ik mijn blender,mixer, citrus pers en snijmachine weg kan doen, scheelt weer ruimte in de kast! De zuignapjes aan de onderkant zijn ideaal hij blijft heel goed op zijn plek staan!