Braun JB3060 BK - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Braun JB3060 BK
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Vermogen
800 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
1,75 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nilski 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig en eenvoud

Algemene score

9,0
De perfecte kwaliteit/prijsverhouding maakt dit produkt onmisbaar in de keuken voor soepen en fruitdrankjes. Verschillende snelheidsstanden vermaalt alles eenvoudig en snel. Door het afnemen van de bodem met het mes maakt het schoonmaken en afdrogen eenvoudig en snel.

Pluspunten

  • krachtig
  • geluidsarm
  • degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marie-Claire 15-09-2017 Product paar weken in bezit

Goede blender, met name voor smoothies met diepvriesfruit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne blender, werkt goed en is gemakkelijk in gebruik! Met name voor smoothies met diepvriesfruit gebruikt en dat werkt top.

Pluspunten

  • IJscrushfunctie
  • Degelijk product

Minpunten

  • De kan zit een beetje losjes in het apparaat.
  • De kan is redelijk zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Handig 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een handige, stevige blender, recht tour recht aan, makkelijk schoon te maken.
De blender maalt alles snel en makkelijk klein.

Pluspunten

  • heel makkelijk in het gebruik
  • goed te reinigen

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

Blender, veel vermogen, gebruiksvriendelijk, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De blender heeft veel vermogen, waardoor alles goed gepureerd wordt. Ook de grote inhoud vind ik heel prettig. De blender is gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • veel vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie Q 05-09-2017 Product paar dagen in bezit

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij de consumentenbond test blenders kwam deze als beste koop op de lijst. De kwaliteit prijs verhouding is goed.

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • de kan is van glas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

linsey 05-09-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi, fijn product. Maalt alles heel snel en makkelijk in en uit elkaar te halen. Ook bevroren fruit heeft hij zo klaar!

Pluspunten

  • Mooi
  • Maalt alles heel snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 03-09-2017 Product paar dagen in bezit

Massief en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super degelijke blender! Deze blender komt niet voor niets als beste uit de test van de Consumentenbond. De blender is behoorlijk zwaar maar dat vind ik persoonlijk wel prettig omdat de blender bij hogere blendstanden super stabiel blijft staan. Daarbij ook een erg mooi design.
IJsblokjes worden ook gemakkelijk vermalen.

Pluspunten

  • Massief/sterk
  • Mooi Design

Minpunten

  • Zwaar (voor mij geen probleem)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loewie1991 02-09-2017 Product paar weken in bezit

prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De blender werkt super. doordat de onderkant er af geschroefd kan worden, is de blender goed schoon te houden!

Pluspunten

  • maakt een mooie egale massa
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • maakt redelijk wat lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Goede blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strak design met een stevige glazen schenkkan die eenvoudig los te halen is. Vijf standen die stapsgewijs het tempo opvoeren.

Pluspunten

  • grote schenkkan
  • kwalitatief materiaal
  • krachtige messen

Minpunten

  • veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 01-09-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt goed, wel wat klein

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb het product nu enkele dagen in gebruik. Doet precies wat hij moet doen. Ik heb me wel wat vergist in het formaat, maar dat is mijn eigen schuld :-)
Verder gebruiksvriendelijk en makkelijk uit elkaar te halen om schoon te maken.

Pluspunten

  • Verschillende standen
  • Makkelijk te demonteren / reinigen

Minpunten

  • formaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

braun tribute collection jug blender 3060 black 01-09-2017 Product paar dagen in bezit

zware uitvoering met krachtige motor

Algemene score

9,0
Perfecte smoothie, soep en ijscrunchermaker voor perfecte prijs misstaat niet in elke keuken makkelijk te reinigen

Pluspunten

  • zware uitvoering
  • veel standen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakker 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
De blender is makkelijk in gebruik. 1.5 l inhoud in glazen kan. De blender mixt goed, maar maakt wel veel lawaai.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • 1,5 liter inhoud

Minpunten

  • maakt veel lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij gebruiken deze blender op school voor het fijn malen van verse kippenlever tot moes. Daarvoor werkt hij uitstekend. Handig in het gebruik en goed (en hygiënisch) schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Klasse prijsstelling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lange tijd op zoek geweest naar een betaalbare blender en met het verkijgen van Beste uit de Test predicaat heeft het ons overtuigd om een scherp geprijsde blender aan te schaffen.

Pluspunten

  • prijs
  • omvang van product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Handige Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blender komt positief uit de reviews en Consumentenbond.
Blender onderstel heeft een kleiner formaat dan de meeste andere blenders.
Dit is makkelijker als je weinig opbergruimte hebt.
Makkelijk schoon te maken.
Glas is wel zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Blend alles

Algemene score

10,0
Doet wat het moet doen, blend zowel zachte substanties als ijs en bevroren fruit. Blender ziet er ook mooi uit.

Pluspunten

  • mooi
  • werkt goed

Minpunten

  • schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Factory 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goed voor smoothies en bevroren producten

Algemene score

9,0
Goed voor smoothies en blenden van bevroren producten/ijs. Degelijk apparaat en gekocht voor een mooie actieprijs met cashback. Eenvoudig schoon te maken en delen kunnen in de vaatwasser. Delen kunnen eenvoudig los gemaakt worden voor goede reiniging. Krachtige standen. Robuuste glazen kan. Erg tevreden met deze aankoop!

Pluspunten

  • Robuust
  • Goed te reinigen
  • Nette prijs
  • Vaatwasbestendig
  • IJscrusher werkt goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PSi 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Praktisch en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compacte en praktisch werkende machine. De machine is gemakkelijk te demonteren en tevens gemakkelijk te reinigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Sterke motor

Algemene score

8,0
Waren opzoek naar een sterke blender, ook voor het verwerken van ingevroren fruit. Aan deze voorwaarde voldoet deze blender!

Pluspunten

  • gemak
  • vormgeving

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karel 28-08-2017 Product paar dagen in bezit

Grote blender die doet wat hij moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat voelt degelijk aan en is van goede kwaliteit. Gebruikersgemak ook prima. Grote degelijke glazen beker. Alles kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Praktisch

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews