Bosch VitaPower MMB2111M Blender - 450W - RVS

Bosch VitaPower MMB2111M Blender - 450W - RVS - Blenders

Bosch VitaPower MMB2111M Blender - 450W - RVS - Blenders

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 64,80Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch VitaPower MMB2111M Blender - 450W - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

RvdZ05-03-2022

Kleine, krachtige blender met handige meeneembeker

Voor mij is het grote pluspunt de handige meeneembeker met de lekdichte deksel. De kleine blender met stevige beker doet wat hij moet doen, de smoothies zijn in een mum van tijd bereid, bij veel bevroren fruit maakt de Bosch blender iets maar lawaai. De blender neemt weinig ruimte in beslag en schoonmaken is ook simpel.
Pluspunten
  • Klein formaat
  • Handige meeneembeker
  • Krachtige blender
Minpunten
  • Maakt veel lawaai bij veel bevroren fruit
r********@h**********05-03-2022

Een gezonde drank in een paar seconden gemaakt

Mooie apparaat die doet wat die moet doen! In een een paar seconden tijd heb je een gezonde smoothie thuis. Het is ook een makkelijke apparaat die niet veel ruimte in beslag neemt. Het enige nadeel is dat je af en toe moet zoeken naar de juiste manier om de beker vast te klikken om te blenden. Ook is niet geschikt voor grote families.
t*************@g********03-03-2022

Kleine 1 persoons krachtpatser

Kleine krachtpatser. Robuust gebouwd. Ideaal om mijn ontbijt te bereiden. Snel, stil en ik mis nergens kracht. 2 kleine minpunten. - geen maatvoering op de beker - dop zit een "putje" in waar smoothie in kan komen en dat is niet erg totdat je gaat drinken en het vervolgens uit dit putje op je gezicht of kleren valt.
Pluspunten
  • Bouw
  • Geluid
  • Beker to go
Minpunten
  • Dopje
  • Geen maatvoering op de beker
r*******@g********25-02-2022

Klein en makkelijk

Super makkelijk Klein makkelijk op te bergen Krachtig genoeg Om te zetten in een beker om mee te nemen
Pluspunten
  • Klein.
  • Makkelijk op te bergen
  • Mee te nemen met de makkelijk dop
Minpunten
  • Vind de mesjes gevaarlijk bij het uithalen
monique.schepers@hotmail.nl23-02-2022

TOP DING!

Super formaat, handig schoon te maken. Makkelijk in gebruiken klein en fijn op het keukenblad!
Pluspunten
  • Klein
  • schoonmaken
Preilien21-02-2022

Kleine krachtpatser

Toen ik de blender uit de verpakking haalde viel me op hoe compact het apparaat eigenlijk is, de kan of beter gezegd beker is genoeg voor bijv. smoothie voor twee personen of één hele flinke genieter (zoals ik). De bediening van het apparaat spreekt voor zich; even afwassen voor eerste gebruik, stekker erin, beker vullen met spul wat fijngemaakt moet worden, deksel erop draaien (goede beveiliging om te checken of hij écht dicht zit) en in het apparaat draaien, slechts enkele tikken op de aan knop en alles is veranderd in één homogene massa. Wat een kracht, dat verbaasd me echt, misschien omdat ik gewend ben aan eentje waar het minstens een minuut duurt exclusief een klomp bevroren fruit even een zetje geven om gemixt te worden. Tot nu toe helemaal blij met de blender, hij voldoet aan alle geschreven teksten door Bosch. Wel twijfel ik of ik nou echt de beker functie ga gebruiken? Misschien heb ik toch liever een kan met schenktuit?
Pluspunten
  • Compactheid
  • Kracht
  • Beveiliging
Minpunten
  • Geen schenktuit
Miep20-02-2022

Makkelijk in gebruik

Sinds 2 weken heb ik deze compacte blender van Bosch in gebruik en hij bevalt erg goed. De blender ziet er mooi uit, de messen zijn goed scherp en er zit een handige dop bij, zodat je een gemaakte smoothie of iets makkelijk mee kan nemen. Het enige wat ik jammer vind, is dat je de knop ingedrukt moet houden om hem te gebruiken. Zodra je de knop loslaat, stopt hij gelijk. Maar dat is het enige,voor de rest een erg fijne blender.
Pluspunten
  • Compact
  • Met dop, dus makkelijk mee te nemen
  • Plastic beker, dus niet zwaar
Minpunten
  • Knop moet je ingedrukt houden
Peter Grootendorst20-02-2022

Fijne compacte blender die doet wat hij moet doen

Ik mocht dit product uittesten en heb er specifiek voor gekozen op een handzame blender te gebruiken. Wat fijn is aan deze blender is de compacte vorm en de directe mogelijkheid om een drinkdop erop te schroeven. Dit zorgt ervoor dat het gebruik heel makkelijk is. Ik vond het erg prettig dat er niet veel opties zijn. Het apparaat kan aan of uit. De blending is goed. Beker is van plastic dus geen gevaar dat hij stuk kan gaan in je tas oid. Ik ben zeer tevreden!
Pluspunten
  • Compact model
  • Blend en go
  • Neemt weinig ruimte in
  • plastic beker
  • Niet te veel functies. Gewoon aan of uit
m**************@g********18-02-2022

Handige kleine krachtige blender

Handige kleine krachtige blender. Mooi klein voor op je aanrecht, geen groot apparaat echt fijn. Makkelijk te sluiten en te openen. Snel schoon te maken. Grote stevige to go beker.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Lawaai (maar is maar even)
Cheyenne18-02-2022

Hele fijne blender

Het is een hele fijne en kleine blender. De to-go beker heeft de ideale maat en past goed in mijn tas. Het apparaat is heel makkelijk op te ruimen en schoon te maken. Het enige waar ik af en toe nog naar aan het zoeken ben is hoe je het best bevroren fruit kan gebruiken om een smoothie te maken. Ik doe dit altijd met Griekse yoghurt erbij. Als je het fruit onder de yoghurt hebt zitten gebeurt er weinig, als je het fruit onderin hebt zitten heeft de blender soms te weinig vloeistof om te mengen en alles goed klein te maken. Met wat schudden komt het altijd goed :)
Pluspunten
  • Makkelijk op te ruimen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Sluit goed af
  • Handig formaat beker
Genovese.56@hotmail.com18-02-2022

Geweldig en krachtig apparaat ideaal om smoothies te maken, klaar en dan de drinkbeker meenemen. Ik raad deze blender aan. Makkelijk schoon te maken.
j*******@l******18-02-2022

Maakt fijne smoothies!

Wat een klein apparaat en wat een kracht! In een paar seconde een heerlijke smoothie om mee nemen maar ook om er thuis van te genieten! Ideaal in gebruik.
Pluspunten
  • klein
  • sterk
Minpunten
  • niet altijd goed schoon in de vaatwasser
MIEP416-02-2022

Superfijne smoothies!

De blender doet precies wat hij moet doen; alle smoothie ingrediënten fijn vermalen. Geen brokjes bevroren aardbei of halve blaadjes spinazie zoals bij mijn vorige blender, maar alles heerlijk smooth! Als ik dan een nadeel zou moeten noemen; het opzetstuk erop draaien heb je best wat kracht voor nodig. Voor rechtshandigen zitten er handige groeven in de beker, maar ik ben links en heb artrose handen, dus voor mij gaat dat wat lastig. Hij sluit wel lekker stevig af, waardoor alles netjes in de beker blijft. De dop van de beker zit wat in de weg met drinken, maar als je de beker een kwartslag draait met drinken heb je daar geen last van. Al met al een prima apparaat, ik ben er blij mee.
Pluspunten
  • Klein apparaat
  • Werkt snel
Minpunten
  • Kleine vul opening
Plantdragon15-02-2022

Goede smoothiemaker

Simpel apparaat dat doet wat het moet doen. Maakt een smoothie in een handomdraai. Makkelijk schoon te maken en door het formaat ook makkelijk op te bergen!
Pluspunten
  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Hoge decibellen
Inge15-02-2022

Super Easy!

Super Easy! Wat een klein apparaat en wat een kracht! In een paar seconde een heerlijke smoothie om mee te nemen maar ook om er thuis van te genieten! Ideaal in gebruik.
Pluspunten
  • Prima op te bergen
  • Klein maar krachtig
CarenG15-02-2022

Geweldige toevoeging in de keuken. Top apparaat

Wat een super apparaat. Lekker compact en eenvoudig in gebruik. Even een verse smootie, een toetje of ijs crushen. In een handomdraai gedaan en snel schoon te maken. Zoveel mogelijkheden en toepassingen te ontdekken. Dit apparaat is de enige die naast de koffiemachine die op het aanrecht mag wonen.
Pluspunten
  • Compact
  • Snel schoon te maken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Met dop zodat de smootie mee kan
  • Vaatwasser bestendig
Minpunten
  • Gebrek aan eigen fantasie😊
Tineke8613-02-2022

Snel en gezond op weg!

Zeer makkelijk in gebruik en modern design. Handige to go fles met drinkdop om in te blenden en meteen mee te nemen. Door de losse onderdelen snel schoon te maken en op te bergen. Aanrader!
Pluspunten
  • Compact
  • To go fles met drinkdop
  • Makkelijk schoon te maken en op te bergen
Minpunten
  • Alleen voor een persoons smoothie
  • Slechts een blender drinkfles met dop
GMS011-02-2022

Super fijne blender (smoothie maker)

Ik heb deze blender nu een paar weken in huis en al meerdere keren gebruikt. In tegenstelling tot mijn oude blender heeft deze vlijmscherpe messen en hakt dan alles ook perfect fijn. Ik vindt het fijn dat hij met het erop zetten goed klemt. Want mijn oude is weleens losgeschoten. De dop om hem mee te nemen heb ik nog niet gebruikt, maar het voelt solide aan.
Pluspunten
  • Design
  • Solide
FBLT11-02-2022

Goede blender

Wij hebben deze blender mogen testen. Het is een krachtige blender met een handige mee-neem fles. Niet van glas dus veel veiliger in de tas. De smoothies worden met gemak bereikt, zelfs bevroren fruit. Hij is wel lastig om passend op de machine te krijgen maar wellicht is dat even wennen. Hier gaan we heel veel plezier aan beleven. Wel vind ik hem aardig aan de prijs voor wen blender maar dat is een persoonlijke mening
BJ10011-02-2022

Gemakkelijk en snel

Ik heb het apparaat twee weken in gebruik. Inmiddels verschillende smoothies mee gemaakt, tot volle tevredenheid. Het apparaat heeft wel wat moeite met bevroren stukken fruit. De maat/drinkbeker is super handig. De gemaakte smoothie is zo ideaal om mee te nemen voor onderweg. Alles is ook eenvoudig en snel weer schoon te maken.
Pluspunten
  • Schoonmaken
  • Maatbeker is tevens drinkbeker
Minpunten
  • Iets meer moeite met bevroren fruit