Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders

Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 33,70Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 120 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Els8410-12-2014
Erg tevreden, stevig apparaat. Makkelijk in het gebruik. Lange "steel", dus handig bij grotere hoeveelheden soep of diepere pannen. Komt goed door groenten heen :)
Goedbezig00709-12-2014
Ligt stevig in de hand en maak weinig geluid. Doet wat hij moet doen en wel heel erg goed. Het onderste gedeelte kan er af en in de vaatwasser.
Martijn39808-12-2014
Een zeer degelijk aanvoelend apparaat meet meer dan genoeg vermogen voor het dagelijks werk als het maken van soep en stampot. Deze uitvoering heeft geen overbodige extra's die (ik in iedergeval) toch niet gebruik. Daardoor heb je voor een zeer vriendelijke prijs een super degelijk apparaatje in huis.
Wimmie1234506-12-2014
Nog niet zo lang in huis, maar de eerste ervaring was meteen prima. De mixer voelt degelijk aan en doet wat hij moet doen.
Bart195104-12-2014
Krachtig en stil vergeleken met mijn vorige apparaat. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Geen onnodige extra's. Plezierige houvast. Een aanrader wat mij betreft.
Rico197230-11-2014
Het is een eenvoudig te bedienen apparaat met de keuze voor twee snelheden. Ik gebruik hem voor bij het maken van soep. Hierbij doet hij precies wat hij moet doen, namelijk het snel fijnmalen van de groenten. De verwijderbare RVS kop is lang genoeg voor hoge pannen. Bovendien is deze eenvoudig los te maken van de motor, zodat hij in de vaatwasser kan. Kortom... een goed apparaat voor een redelijke prijs.
Kees van Schijndel23-11-2014
Uitstekende staafmixer. Makkelijk in gebruik. Werkt perfect. Ik gebruik de staafmixer hoofdzakelijk voor het pureren van fruit en soepen en dat gaat erg snel.
TZeeff21-11-2014
De staafmixer werkt uitstekend. Hij is heel praktisch en makkelijk schoon te maken. Met z'n 600 watt is hij nét iets krachtiger dan andere staafmixers in dezelfde prijsklasse.
ECL196317-11-2014
Ziet er degelijk uit, ligt goed in de hand en maakt niet te veel geluid. Makkelijk te reinigen omdat mixervoet in de vaatwasser kan. Heeft een sterke motor.
jootje6612-11-2014
Voelt solide aan; is gebruiksvriendelijk; de soep was snel mooi glad. Precies wat een staafmixer moet doen. Het kleurtje kan wat pittiger...
jtv8211-11-2014
Hoewel we de staafmixer nog maar enkele keren gebruikt hebben, bevalt hij tot nu toe zeer goed. De mixkwaliteiten zijn goed, zoals je dat van een degelijk apparaat mag verwachten, hij voelt solide aan, ligt goed in de hand en is makkelijk in gebruik. Ook is het fijn dat het apparaat beduidend stiller is dan de andere staafmixers die we tot nu toe gehad hebben. Al met al een goed en degelijk apparaat, voor een goede prijs. Zeker i.c.m. met de Bosch Cash Back actie die jullie hadden voor deze staafmixer. We hopen er nog lang plezier van te hebben.
Olieman111-11-2014
We hebben de staafmixer direct in gebruik genomen. Ligt goed in de hand. Smoothies gemaakt. Werkt als een tierelier. Turboknop is top. Pompensoep gemaakt. Staafmixer prima. Een pré is zeker dat hij makkelijk in de vaatwasser te reinigen is. Onderdeel klikt makkelijk los. Goede aankoop dus. Al met al ligt hij goed in de hand werkt goed en is makkelijk te reinigen.
LAV7609-11-2014
mooi apparaat, gebruiksvriendelijk, goede resultaten, maar erg jammer dat ze er niet in andere kleuren zijn
Al 5008-11-2014
Bosch vinden wij een betrouwbaar merk. Zeer degelijke mixer in vergelijking met onze vorige . Na 1.5 jaar stuk Krachtige motor van 600w top voor huishoudelijk gebruik. Zeer prettige grip en een 4 bladige schoep. Leuke retour actie van Bosch dus een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding
Sander28707-11-2014
Houd goed in de hand, knoppen zijn goed te bedienen zonder hand te hoeven verschuiven. Turbo knop is echt een turbostand. Lang snoer is erg fijn.
jessica1234432103-11-2014
prettige staafmixer, die praktisch is in het gebruik, makkelijk schoon te maken en niet teveel onnodige functies
habrakenh26-10-2014
Hij is veel beter dan mijn oude Braun staafmixer. Hij mixt veel beter en sneller. Het geen gepureerd moet worden is ook veel fijner, zonder klonten
C van den Ouweland20-10-2014
Werkt snel en zeer eenvoudig in gebruik, meer is niet nodig. Kan gemakkelijk opgeborgen worden en ligt licht in de hand.
Caroline4212-10-2014
Het is een goed basismodel, de motor is krachtig genoeg om alles te mixen wat nodig kan zijn. Ik heb goedkopere modellen van andere merken gebruikt die ik na korte tijd al in de soep gedraait heb. Vandaar deze aankoop.
Daniel07607-10-2014
Krachtige, praktische en degelijke staafmixer. Doet wat je verwacht, niet meer en niet minder. Het roestvrijstalen deel geeft hem een robuuste uitstraling