Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders

Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 33,70Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 120 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

De Vries29-12-2015
Het apparaat is eenvoudig in gebruik en je hebt snel resultaat. Mijn fruit/groenten zijn binnen no-time volledig tot moes gemixt. Daarnaast is het apparaat erg gemakkelijk schoon te houden, doordat de mixer uit twee delen bestaat. Ik ben erg tevreden over mijn eerste staafmixer.
George29-12-2015
Apparaat ligt gemakkelijk in de hand, motor is zeer krachtig om zonder problemen milkshakes te maken en onderdelen kunnen in afwasmachine
Ciska28-12-2015
Alleen normale snelheid en turbospeed. Daar tussenin is de snelheid niet in te stellen. Verder een mooi apparaat met een speciaal mesje dat bijna niet spettert.
Linda28-12-2015
super apparaat, alles is snel gepureerd, hij is een beetje groot en zwaar, maar perfect in wat hij moet doen, top
Mark26-12-2015
Super staafmixer. Makkelijk in gebruik en in vergelijking met andere staafmixers niet zwaar. Is erg stil en toch 600 Watt. Kortom een fijne staafmixer voor een uitstekende prijs.
Jetske25-12-2015
Een heel goed en degelijk apparaat veel beter dan mijn vorige. Handig dat de voet er af kan. Ziet er ook heel duurzaam uit, ik denk dat ik er nog lang plezier van kan hebben.
Nicolaas25-12-2015
Geweldige staafmixer. Sterk, degelijk en makkelijk schoon te houden!
Haan21-12-2015
Heb deze staafmixer gekocht om het eten voor kleine kinderen fijn te maken. Dit doet hij zeer goed. Binnen enkele seconden is het eten al fijn genoeg. Mijn vorige van een ander merk was snel kapot, deze voelt veel degelijker aan. Verder is het makkelijk dat het onderste deel inclusief mes in de vaatwasser kan. Goede machine voor een scherpe prijs. Een aanrader!
BOSCH staafmixer MSM6611021-12-2015
Uitstekende staafmixer! Stevig, degelijk en snel. Mooie prijs, goede kwaliteit. Denk er om: niet in de vaatwasser.
Bosch staafmixer MSM6611021-12-2015
Zeer duurzame staafmixer die voldoet aan de verwachtingen; handig in gebruik, degelijk en gewenst resultaat
Zden18-12-2015
Zoals algemeen bekend is Bosch apparatuur zeer degelijk. Ik heb de staafmixer gekocht om met name lekkere soepen te maken. Ergonomisch dik in in orde!
Bosch MSM6611015-12-2015
Mijn beoordeling van de Bosch staafmixer wat gebruiksvriendelijk betreft is deze van hoog niveau krachtig ,simpel schoon te maken en super degelijk van vorm en ligt goed in de hand ,zonder dat die een keer door triling uit je handen glijd,wat mogelijk betreft hadden ze een extra verwissel bare staaf met extra mesjes bij mogen doen , maar ja ik mag niet klagen voor die prijs
Super staaf mixxer11-12-2015
Heb een oude blender ,maar sinds ik deze heb ,gebruik ik het heel vaak voor 1 beker shake te maken .voordeel ,het werkt snel /maar ook in een minuut schoon gemaakt ,nee heb geen spijt van mijn aankoop !
Natascha07-12-2015
handig in gebruik en makkelijk schoon te maken. mixt goed en krachtig. prijs en kwaliteit verhouding is prima. Daarom is het een goede aankoop geweest. Ik ben zeer tevreden
Jeroen07-12-2015
De staafmixer doet precies wat je verwacht. Het design is strak en heeft een professionele uitstraling. Met name het RVS mix onderdeel is een pluspunt vanwege duurzaamheid, hygiëne en handig voor het mixen van warme vloeistoffen. Wat ook opvalt is het lage geluidsniveau tov onze vorige (Philips) staafmixer.
Williianne06-12-2015
Het apparaat heeft een mooi design. Het ligt prettig in de hand bij gebruik. Verschillende standen werken super, ook de omschakeling van snel-sneller gaat zonder slag of stoot. Dit heb ik wel eens anders ervaren (bij andere apparaten). Ik ben zeer tevreden en ben veel meer met een staafmixer gaan werken. Absolute aanrader!
Andries06-12-2015
Een heel mooi apparaat degelijk en heel goed schoon te maken legt goed in de hand Mijn keuken Princes is er erg blij mee
Tibert06-12-2015
Prettig apparaat zonder opsmuk. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Makkelijk dat je het opzetstuk kan loskoppelen om schoon te maken. Lekker licht en degelijk. Aanrader als je gewoon een goede staafmixer wil.
Peter06-12-2015
Apparaat zonder fratsen wat doet wat ie moet doen: mixen ! Met zijn siliconen handvat hou je hem stevig vast, lekkere robuuste bedieningsknop. RVS mixer staaf kan eraf, dus maakt makkelijk schoon. Buiten de 1 liter maatbeker geen verdere accessoires.
evelien van essen05-12-2015
ik ben erg blij met de roestvrij stalen voet. Minder kwetsbaar dan kunststof als je hete ingrediënten wil pureren. De lengte maakt dat hij diep in de beker past waardoor minder spatgevaar.
roy04-12-2015
Staafmixer is stil ligt goed in de hand en alles van bosch is puur kwaliteit.Vaker goedkopere spullen aangeschaft maar deze vallen in het niets bij kwaliteit.
Patrick03-12-2015
Een super fijne, degelijke en handig bruikbare staafmixer. 2 standen, RVS onderdeel welke zo de vaatwasser in kan, echt een aanrader!
Mario03-12-2015
De staafmixer ziet er degelijk uit, ik heb bewust voor een staafmixer gekozen met een rvs mixerkop, geen kan op verkleuring bij soep maken. Ook is het onderdeel na gebruik zeer gemakkelijk te reinigen. Omdat de mixerkop uit een stuk rvs is gemaakt kunnen er geen etensresten achter blijven. Dus bewuste keuze, ook zit er een goed mes in.
M02-12-2015
Makkelijk te bedienen en schoon te maken met water direct na gebruik. Randjes net boven het afneembare deel kan helaas wat vuil tussen gaan zitten. Doet wat het moet doen, prima apparaat.
Beemsterboer30-11-2015
Handig in gebruik. Ligt ergonomisch goed in je hand. Geen overtollige standen die je in de praktijk nooit gebruikt. Goed en makkelijk te reinigen.