Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders

Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 33,70Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 120 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MSM66110 ErgoMixx Staafmixer - 600W - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

VinzZ27-11-2015
stevig, prettig in de hand en vermaalt alles zeer goed, de roterende bladen lijkt zichzelf vacuum te trekken aan de bodem waardoor alle vloeistof gedwongen wordt om via de gaten in de houder langs de bladen te komen, het resulaat is dat alles zeer snel gaat met een lage toerental, ben zeer tevreden
Shiny26-11-2015
De Bosch MSM66110 is een lichtgewicht staafmixer. Ik kom er nu achter dat de capaciteit wel wat hoger mocht zijn, vergeleken met mijn vorige staafmixer die ook 600 watt is, heb ik het idee dat de prestatie minder is. Gelukkig maakt hij niet zoveel herrie.
Martijn26-11-2015
Mooie staafmixer die erg goed in de hand ligt, voelt ook erg solide aan. Het enige kleine minpuntje is de (vind ik) net te korte snoer. Verder echt top!
marco26-11-2015
een prettig hanteerbaar apparaat en erg stil met een sterke motor eventueel later uit te breiden met meerdere accessoires. prijs kwaliteit verhouding is erg goed
Miranda25-11-2015
Mooi solide apparaat. Makkelijk af te spoelen. Zit er degelijk uit en maakt niet te veel lawaai. Ook altijd handige beker meegeleverd
Jeroen21-11-2015
Prachtig degelijk uitziende staafmixer! Net in bezit, maar vertrouwen dat dit een kwalitatief goed product is.
Joos18-11-2015
Dit is mijn eerste staafmixer ooit, ik heb dus geen vergelijkingsmateriaal, maar ik ben tot dus ver erg tevreden over mijn aankoop. De staafmixer maakt weinig geluid en heeft veel kracht. Hiermee pureert hij snel met gemak, zonder 'stukjes' achter te laten. Door de RVS voet is de staafmixer ideaal te gebruiken bij warme bereidingen, zoals soepen en sauzen. Na gebruik kan hij zo de vaatwasser in, ideaal!
Willy18-11-2015
Eenvoudig apparaat, makkelijk te bedienen Maatbeker is solide, de maateenheid is duidelijk afleesbaar
Jonathan18-11-2015
Werkt goed voor de soepen die ik maak, prima apparaat! Spettert geen soep de pan uit. Twee snelheden voor het fijnmalen van ingredienten. De voet klikt er gemakkelijk vanaf voor schoonmaak en opbergen.
W Roelofs16-11-2015
Voelt degelijk aan,en sterke motor. Pluspunt de menger kan met twee vingers verwijdert worden, is afwas machine bestendig. Kortom een Fijn apparaat om mee te werken.
Mevr de K te H14-11-2015
Het apparaat , hoe bescheiden van afmeting ook, werk als een tierelier. Hij doet precies wat wij van een blender verwachten
anoniem14-11-2015
Pas 1 keer gebruikt en nu al helemaal enthousiast over deze staafmixer!!!! Heel erg makkelijk in gebruik. Uitstekend geschikt voor soepen , sauzen en shakes.
Marloes05-11-2015
Normaal maakte ik alles klein in een (kleine) blender. Wat ben ik nu blij dat ik toch een staafmixer heb gekocht. Gisteren heb ik hem meteen gebruikt om soep te maken en het ging super makkelijk. Ik heb heel veel last van mijn polsen en vingers maar deze staafmixer is heel fijn in gebruik.
Nathalie198025-06-2015
Super handig in gebruik! Messen zijn vlijmscherp waardoor ook harder fruit/groente goed gemixt worden. Ideaal voor het maken van milk shakes, smoothies, baby hapjes, sausjes, soepen, etc.. Voordeel dat het onderstuk van RVS is en de prijs is meer dan redelijk. Kortom onmisbaar voor elke keuken! Echte aanrader!
x9923-06-2015
Goede kwaliteit mixer van bosch.Met metalen onderkant voor heter voedsel zoals soep.Hogere 600 watt mixer voor meer kracht en langere levensduur.Uit twee delen om deze makkelijk op te bergen.
Wessel8223-06-2015
Prima no nonsense apparaat, doet wat ie moet doen. Handleiding lezen is altijd goed maar niet nodig om direct te gebruiken. Gewicht voelt goed en de mixer ligt lekker in de hand. De mix staaf is degelijk uitgevoerd in metaal, en makkelijk los te koppelen om schoon te maken in de afwasmachine. Nog redelijk kort in gebruik, maar blij met mijn aankoop.
marina de jing19-06-2015
Ligt goed in de hand, en geeft het gewenste resultaat. Hiermee zet je snel je smooty op tafel, hakt alles snel fijn en is makkelijk schoon te maken.
donluis19-06-2015
Geweldig apparaat, meer kracht dan verwacht. Nu kan ik alle soepen etc. helemaal fijnmalen, niet alleen de groenten voor in soepen maar voor vele andere gerechten. Heel fijn om pesto mee te maken.
roberto8818-06-2015
Wil je meer mogelijkheden, dan kun je die bijkopen. Het apparaat is heel stil en je kunt de staaf ervan afhalen en afwassen. kan ook in de vaatwasser.
J. Stuip18-06-2015
Mooi handzaam apparaat waarvan de mixer en de body gescheiden kunnen worden handig schoonmaken en opbergen
YBruijn15-06-2015
Prima apparaat ! Sterk, niet duur, maakt relatief weinig herrie. Ik raad hem aan :) nog mooier zou zijn als hij in meer kleurtjes verkrijgbaar was maar hij voldoet op alle vlakken zeer goed. Mijn vorige was ook een BOSCH en die is eeuwig meegegaan. Uiteindelijk toch stuk maar na zo lang mocht dat ook wel
mandy-1909-06-2015
De staafmixer werkt super, het fruit wat ik mix wordt echt een papje (er blijven dus geen stukjes in achter). De staafmixer is degelijk, hij houdt lekker vast.
Miepie195008-06-2015
Deze staafmixer ligt prettig in de handen makkelijk schoon te maken. Prijs-/kwaliteitverhouding goed.
vera-t06-06-2015
Fijne staafmixer en nu ook voor een fijn prijsje te krijgen. Voelt degelijk aan (RVS). Doet wat het moet doen: hakken of pureren. Ik heb er tot nu toe soep en smoothies mee gemaakt. In de smoothie had ik dan ook wat diepvriesfruit verwerkt, ging prima! Kortom, als je opzoek bent naar een degelijke staafmixer maar niet te veel geld wil uitgeven, dan is dit zeker een aanrader.
romero7201-06-2015
Dit is een eenvoudige staafmixer die doet wat ie moet doen. Mixen, niet meer en niet minder! Zonder toeters of bellen. De uitvoering is zeer degelijk. Er zit een aparte turboknop op. Hij ligt lekker in de hand, en is lang genoeg om ook een flinke pan soep te kunnen pureren. Prima prijs/kwaliteit verhouding!