Black Friday

Black Friday: Wat is Black Friday?

Inhoudsopgave

  1. Black Friday in Nederland
  2. Black Friday aanbiedingen

Black Friday is de dag waarop veel webshops veel korting geven op allerlei producten. Het komt oorspronkelijk uit Amerika. Daar is Black Friday de dag na Thanksgiving. Die feestdag valt altijd op een donderdag, dus is het verleidelijk de vrijdag erna ook vrij te nemen. En wat kan je beter doen op een vrije dag dan shoppen voor de beste Black Friday aanbiedingen?

Black Friday in Nederland

De laatste jaren geven ook steeds meer Nederlandse webshops flinke korting op Black Friday - of Zwarte Vrijdag, zoals het hier ook wel genoemd wordt. Net als Halloween is het een Amerikaanse traditie die ook in Europa aan populariteit wint. Zit je dus al een tijdje te azen op een nieuwe laptop, smartphone, televisie of iets anders? Dan is het het waard even te wachten tot Black Friday en dan je slag te slaan. 

Wat handig is om te onthouden, is dat je niet blind moet staren op prijsverlagingen. Er zijn namelijk nog veel meer trucjes waarmee webshops je naar hun producten lokken. Cashback-acties bijvoorbeeld, waarbij je naderhand een deel van je aankoopebedrag krijgt teruggestort op je rekening. Online kun je ook veel kortingscodes vinden, die je bij het afrekenen in kunt voeren.

Black Friday aanbiedingen

De grote, bekende webwinkels in Nederland doen al een paar jaar mee met Black Friday. Dat betekent dat je grote kortingen kan verwachten bij Bol.com, MediaMarkt, Coolblue, Hema, Wehkamp, Bijenkorf, en zelfs Apple. De meeste webshops hebben een aparte Black Friday-pagina waar alle koopjes worden verzameld.

Andere bedrijven die al hebben aangegeven met goede deals te komen zijn bijvoorbeeld HP, WifiMedia, CameraNU, Acer, Seagate, Teufel en zelfs Google zelf.

Maar Kieskeurig zou Kieskeurig niet zijn als we niet nog een stapje verder gingen. Op onze eigen Black Friday-pagina plaatsen we een overzicht van de hoogste kortingen en de beste acties. Ongeacht welke webshop de actie aanbiedt, dus gewoon de beste producten voor de laagste prijs. Eind november vind je daar de beste Black Friday aanbiedingen van Nederland!

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!