Black Friday

Wanneer is Black Friday 2021?

Inhoudsopgave

  1. Wanneer is Black Friday?
  2. Wat gebeurt er de rest van het weekend?
  3. Wanneer is Cyber Monday

Black Friday 2021 is een dag vol goedkope gadgets, aanbiedingen op het gebied van laptops, televisies en smartphones, en nog veel meer deals. Maar wanneer is Black Friday 2021 eigenlijk? Wat kun je in het weekend dat erop volgt? En wanneer is dan Cyber Monday?

Wanneer is Black Friday?

Black Friday 2021 is op 26 november. De dag valt namelijk altijd op een vrijdag, en wel op de vrijdag na Thanksgiving, dat altijd op een donderdag is. De vrijdag erna nemen veel Amerikanen een vrije dag. En wat kun je beter doen op een vrije dag dan shoppen?

Wat gebeurt er de rest van het weekend?

Hoewel de beste koopjes op Black Friday zelf te vinden zijn, hoef je je de dagen erva niet te vervelen. Veel webwinkels laten de Black Friday deals het hele weekend staan. Ook op Kieskeurig.nl blijven we het hele weekend voor je zitten om de mooiste deals uit te zoeken. Houd de Black Friday pagina dus in de gaten, niet alleen op vrijdag, maar het hele weekend. Tot maandag aan toe!

Wanneer is Cyber Monday

Cyber Monday is de maandag na Black Friday, in 2021 is dat op 29 november. Het is ooit in het leven geroepen om online shoppen in de spotlights te zetten. Tegenwoordig doen we natuurlijk sowieso veel van onze aankopen online, en is Cyber Monday verworden tot een verlengstuk van Black Friday en het erop volgende weekend. Zo heb je geen drie, maar vier dagen om goedkoop te shoppen!

Meer deals? Check ze allemaal op onze Prijsdalers-pagina

Naar de deals!