Alecto DBX-85 ECO - Reviews

Best Reviewed mrt 2017 Alecto DBX-85 ECO
Best Reviewed maart 2017
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
LED-indicatie
Muziek
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 216 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim P. 28-10-2016 Product paar maanden in bezit

100 % mijn doel bereikt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde 24 uur contact met mijn ernstig zieke vrouw,die zelf geen knopjes meer kan bedienen.
Ik probeerde vele zaken maar niets voldeed.Tot dat ik deze babyfoon ontdekte. Gelweldig resultaat en zekerheid van de controle. voldoende accu duur en een goed geluid. Zeer goede ontvangst van alle geluiden.Dit was en is voor mij nog steeds DE oplossing.Wat heerlijk dat dit soort apparaten zijn ontwikkeld. BEDANKT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 14-09-2016 Product paar weken in bezit

Handige babyfoon en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een hele handige babyfoon. Kan direct gebruikt worden zonder ingewikkelde installatie. Pluspunt is dat de ouder-unit op oplaadbare batterijen werkt, dus een stopcontact heb je niet voortdurend nodig. Mijn kindje is heel blij met het ingewerkt nachtlampje met sterren. De klank is heel duidelijk.

Pluspunten

  • Oplaadbare ouderunit
  • Duidelijke klank

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamarinde 25-04-2016 Product kwartaal in bezit

Super Babyphone voor een super prijs!

Algemene score

9,6
Voorheen hadden wij een babyphone van Philips. Deze was erg fijn, maar ging binnen 1 jaar 2 keer stuk en viel vaak uit. Deze babyphone van Alecto is top! Makkelijk in gebruik, leuk dat detail met de lichtjes in de vorm van sterren en super goed bereik. Ik kan makkelijk de ontvanger op zolder zetten en met de ouder unit de tuin in lopen. Erg tevreden dus!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 18-04-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne- en handige babyfoon

Algemene score

9,6
we hebben deze babyfoon voor onze kleindochter gekocht en zijn er zeer tevreden over.
De handleiding was erg duidelijk, zodoende totaal geen problemen met het instellen.
De geluidskwaliteit, we horen haar zelfs ademen, is erg goed en zo ook het bereik. Leuk die sterretjes als verlichting. Al met al een prima babyfoon voor een leuke prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenbeekje 04-04-2016 Product paar dagen in bezit

Babyfoon DBX-85eco

Algemene score

7,0
Toestel in gebruik genomen, zeer makkelijk in gebruik. Niet veel opties, maar hoeft voor ons niet. Goede geluidskwaliteit en goed bereik!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mindy Horstink 18-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,2
Inmiddels onze derde exemplaar van dit merk. Babyfoon bevalt goed. Wel heeft een van de babyfoons vaak geen bereik. Inmiddels een nieuwe ontvangen binnen de garantieperiode en de nieuwe werkt wel goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Fam. Sandee 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker eenvoudig, goede kwaliteit

Algemene score

9,0
Doet precies wat ie moet doen; niets meer en niets minder. Daarmee voordelig geprijsd en van goed ogende kwaliteit. Wel vervelend dat batterijen van ouderstation niet opladen via de bijgeleverde adapter (het is of batterijen, of adapter).

Pluspunten

  • Eenvoud
  • Goed bereik

Minpunten

  • Batterijvaksluiting onduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sofie 15-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toestel zeer gemakkelijk in gebruik. Goed bereik, voldoende functies. Prijs/kwaliteit zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anouk 07-04-2017 Product paar maanden in bezit

Handig in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De babyfoon werkt zoals omschreven. De eco-stand werkt ook eenvoudig en goed.
Onlangs bij de buren op visite geweest en het bereik was prima.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Genoeg bereik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniëlle 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

Top bereik!

Algemene score

9,0
Na aanbeveling van familie deze babyfoon aangeschaft. Nu kunnen we in de zomermaanden ook lekker buiten zitten met babyfoon. Bereik is erg goed ondanks dat we een nieuwbouw woning hebben. De babyfoon is erg degelijk kwa uiterlijk en makkelijk te installeren. Geluidskwaliteit is ook goed

Pluspunten

  • Degelijk
  • Bereikbaarheid
  • Makkelijk te installeren
  • Geluid

Minpunten

  • Eenvoudig
  • Standaard nodig om op te laden

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariel 02-04-2017 Product paar weken in bezit

super babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heel fijne babyfoon!! we hebben deze aangeschaft als tweede babyfoon bij onze eerste (dat is een dbx-88). Deze heeft net wat minder functies (zoals geen scherm met info) maar hij doet wat hij moet doen! Geluid is perfect.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit is top

Minpunten

  • geen scherm met info

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BabyKoda 29-03-2017 Product paar weken in bezit

Babyfoon Ecodect DBX-85 Alecto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi product voor een betaalbare prijs. Ligt goed in de hand en is overzichtelijk in het gebruik. Geluidskwaliteit zeer goed. Het terugspreken van het ouderstation naar de babyfoon werkt prima, een echte aanrader!

Pluspunten

  • goede geluidskwaliteit
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 24-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs - kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Babyfoon gemakkelijk in gebruik met een heel goede prijs kwaliteit verhouding.
Ziet er leuk uit. Goed bereik tot in de tuin. Extra's zoals de terugspreekfunctie of slaapliedjes

Pluspunten

  • terugspreekfunctie
  • slaapliedjes
  • goed bereik tot buiten
  • beide units mogelijk om batterijen te gebruiken
  • draagbaar door klep op ouderunit

Minpunten

  • achtergrondgeluiden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

M 23-03-2017 Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden. Zend de signalen goed door. Geen storing of ruis. Goeie prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

T 23-03-2017 Product paar weken in bezit

Tevreden opa en oma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima en simpele babyfoon om mee te werken als opa en oma. Duidelijke en beknopte gebruiksaanwijzing. Goed geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sandy 22-03-2017 Product paar weken in bezit

Simpel design, perfect voor wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne, goede en betrouwbare babyfoon. Zonder allerlei poespas maar dat vinden wij fijn. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 100% aanrader.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Uitstekend geluid
  • Prima bereik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige maar handige babyfoon, gemakkelijk te installeren in de kinderkamer. Heeft een goede ontvangst en geluidsweergave.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Babyfoon Alecto DBX-85eco 17-03-2017 Product paar dagen in bezit

Handzame babyfoon, goed geluid, praktisch mee te nemen

Algemene score

7,0
Fijne babyfoon qua prijs, formaat, uitstraling en gebruik. Wel zijn bij de vorige babyfoon de snoertjes snel kapot gegaan en dat was erg vervelend (maakte geen contact meer/snoertjes braken bijna door). We raden deze babyfoon ook aan andere ouders aan!

Pluspunten

  • goed bereik
  • goed geluid
  • mooie uitstraling
  • handig om mee te nemen / draagbaar

Minpunten

  • snoertjes zijn kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Trudi Schotel 09-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Prima babyfoon, overbrugt een grote afstand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Maakt alleen geluid als onze zoon dat ook doet en we kunnen erop vertrouwen dat het werkelijk zo is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MJ 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

Alecto dbx85 eco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen babyfoon. Makkelijk dat deze meteen te gebruiken is. De batterijen moeten eerst geladen worden maar die heb je niet meteen nodig zodat je de babyfoon meteen kunt gaan gebruiken. Handig dat je, bij geladen batterijen, de babyfoon ook mobiel kunt gebruiken. Bereik is groot waardoor je rustig buiten kunt gaan zitten met de babyfoon.

Pluspunten

  • leuke verlichting
  • groot bereik

Minpunten

  • alleen batterijen meegeleverd voor de ouder unit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews