Alecto DBX-85 ECO - Reviews

8,2 Lees 197 reviews
Best Reviewed dec 2016 Alecto DBX-85 ECO
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Camera babyfoon
Nee
Optische weergave
LED-indicatie
Muziek
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 197 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima babyfoon, werkt naar behoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Basic babyfoon met alle noodzakelijke functies. Wij zijn er zeer tevreden mee. Vooral geluidskwaliteit is super

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loes 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Alles wat je nodig hebt in een babyfoon tot nu toe

Algemene score

9,0
We hebben al eerder een dbx 88 gekocht. Die deed het 1 jaar prima en verliest nu een aantal keer per dag ( en dus ook nacht) contact terwijl de units maar 8 meter uit elkaar staan met een betonnen en een houten vloer er tussen. Hierdoor worden we regelmatig wakker in de nacht van de piep toon terwijl onze dochter gewoon slaapt. Ik lees dit zeer regelmatig over de 88 eco maar ook over de 85 eco, het is dus afwachten hoe lang het goed gaat. Tot nu toe zijn we pas 1 keer wakker geworden doordat de 85 zijn contact verloor (met maar 3 meter en 1 muur tussen de twee units)..... Mijn eerste review over de 88eco was ook goed maar inmiddels zou hij een onvoldoende krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ari49 04-01-2017

Betrouwbaar en goedkoop

Algemene score

9,0
Een geweldige babyfoon met een behoorlijk bereik. Stabiele uitvoering met alle opties die je je als ouder of oppasser wenst. Weliswaar geen beeldscherm maar de prijs van rond de 40€ maakt dit gemis goed.

Pluspunten

  • Automatische verbinding
  • Super merk

Minpunten

  • Geen video
  • Geen accu's voor baby unit

Reageer

Mark Meesters 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig bereik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een uitstrekkend product voor een goede prijs.
Vooral het bereik van het product is verbazingwekkend.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Bereik
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karline 03-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Goede babyfoon voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hij doet het heel goed. Duidelijk verstaanbaar! Ben er blij mee! Terug spreek functie is ook goed verstaanbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leootje 28-12-2016 Product paar maanden in bezit

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede ontvangst en eenvoudig in gebruik. Oudergedeelte makkelijk op te laten via docking station, wel snel leeg. Prima slaapliedjes.

Pluspunten

  • goede ontvangst
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • oudergedeelte snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 24-12-2016 Product paar maanden in bezit

Kapot batterijvakje

Algemene score

6,0
Helaas was het batterijvakje van onze Alecto babyfoon al kapot voordat we hem überhaupt in gebruik konden nemen. Toen we de batterijen erin wilden doen, bleek het schroefsysteem al niet goed te werken. Met veel pijn en moeite hebben we het vakje uiteindelijk open gekregen. Niet erg prettig!

Werkt verder naar behoren.

Pluspunten

  • Het bereik
  • De riemclip

Minpunten

  • Batterijvakje kapot

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

vanleeuwenbram 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tof ding, werkt onmiddellijk wanneer het uit de doos komt!
Ook meerdere toestellen bij elkaar in de buurt geven geen problemen!
Product kon er iets mooier uitgezien hebben, maar dat is uiteraard minder belangrijk dan het functioneren van het toestel

Pluspunten

  • bereik
  • batterij
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miss summer 21-12-2016

Babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een goedwerkende babyfoon. Helder geluid goed bereik. De gebruiksaanwijzing is kort maar duidelijk. Deze babyfoon is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Helder geluid
  • goed bereik
  • niet duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick van Silfhout 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Alecto babyfoon

Algemene score

9,0
Het is een prima babyfoon, geen storing en een helder geluid en bedieningsgemak.
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MvdS 14-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Werkt prima!

Algemene score

9,0
Prima babyfoon. Doet wat hij moet doen. Simpel in gebruik. Kan op batterijen en op stroom. Bereik is geen 300 meter maar naar de overburen gaat prima.

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Minder dan 300 m bereik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

b 11-12-2016 Product paar weken in bezit

super babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Babyfoon met een goed berijk, kan rustig met de hond een blokje om als de baby slaapt.
Heerlijk geen ruis en/of geluid buren. zo helder en goed geluid dat we ademhaling baby kunnen horen.

Pluspunten

  • ver berijk
  • geen ruis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Van den Branden 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

supergeluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Verhouding prijs/kwaliteit is uitstekend. Groot bereik. In gans de woning geen probleem ondanks beton. Alles wat het moet doen, doet het. Geen geruis en de nachtverlichting is een pluspunt.

Pluspunten

  • design
  • supergeluid
  • groot bereik

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cindy 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Betrouwbare babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een babyfoon die handig in gebruik is en goed bereik heeft. Het is een goed werkende babyfoon, geen ruis, makkelijk in gebruik. Dankzij de duidelijke stap voor stap handleiding is het systeem snel geïnstalleerd. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Bereik
  • Geluid
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Van hoof yolanda 25-11-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk, zonder storingen !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Babyfoon geeft alles duidelijk weer, en toestel stoort totaal niet ! Ook leuk dat je slaapliedjes kan afspelen !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helma otten 23-11-2016 Product paar weken in bezit

erg duidelijk hoorbaar

Algemene score

9,0
zins 2 weken oppassen op onze kleinzoon hebben deze babyfoon gekocht erg makkelijk in gebruik niet moeilijk en zoekt eigen frequentie op zijn erg blij en de prijs viel heel erg mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 23-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Goed bereik, draden snel kapot.

Algemene score

7,0
We hebben deze babyfoon 8 maanden. Het is een prima ding qua geluid en bereik. Helaas zijn de draden fragiel. Bij beide stations zijn ze kapot aan de kant van de stekker.

Pluspunten

  • Bereik
  • Geluid

Minpunten

  • Snoer is snel stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Mirjam 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijne, betrouwbare babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had eerder ook een Alecto babyfoon, die het na zes jaar dagelijks gebruik had begeven. Vanwege de goede ervaringen nu ook weer op zoek gegaan naar een Alecto, maar dna een wat goedkopere omdat we de meeste functies niet gebruikten. Wel was de 'talk' functie een vereiste. Ook deze babyfoon stelt niet teleur!

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Redelijke prijs
  • Talk-functie
  • Goede gevoeligheid en bereik

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesje De Gucht 20-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Geen geruis

Algemene score

8,0
Wij hebben deze babyfoon gebruikt bij ons 2de kindje. Hij is ook over gebleven en zijn hier heel tevreden over. De babyfoon staat nu op de gang tussen de 2 kamers en zouden hem niet kunnen missen.
Wij hebben hem heel goedkoop kunnen aankopen op de website van Blokker. Maar jammer genoeg was hij na 9 maand stuk. Na een snel antwoord via de site konden we een nieuwe ontvangen op 1 dag tijd. Dit is dus super service!

Pluspunten

  • Geen geruis
  • Snelle service bij defect

Minpunten

  • Bedrading breekt snel af als je hem veel meeneemt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Age Doe 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk display +led indicatie, laad batterijen op.

Algemene score

9,0
Babyfoon past heel goed bij de zachte kleuren van een baby kamer, goede (sterretjes) verlichting, helder display. Dankzij de duidelijke stap voor stap handleiding is het systeem snel geinstalleerd.
Prijs was voor het geleverde product goed (Blokker 33,02 Euro)

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Prijs en kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews