JVC KW-M560BT 2DIN, Mechless, Multimedia systeem. - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KW-M560BT 2DIN, Mechless, Multimedia systeem. op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GJR 28-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product. Voldoet helemaal aan de verwactingen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Makkelijk te installeren en ook de bediening is overzichtelijk en eenvoudig. Zelf geplaatst in een Volkswagen transporter T5 (bj. 2007). iPhone aangesloten aan USB-kabel en klaar. Heel erg blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Overzichtelijke en eenvoudige bediening
  • Prima prijs-kwaliteit verhouding
  • iPhone aansluiten via USB werkt perfect

Minpunten

  • een extra usb-aansluiting was handig geweest

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**n@g**l.com 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Auto in 1 keer up to date

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ingebouwd in een Mercedes ML van 2001. Hiermee was de auto in 1 klap helemaal actueel.
Goed geluid op de bestaande speakers. Gekozen voor de Apple CarPlay functie.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Robin 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Navigatie opel karl.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er prachtig mooi uit en werk geweldig mooi. Veel mogelijkheden die ik nog moet uitzoeken. Zijn er zeer blij mee en staat prachtig mooi in de auto.

Pluspunten

  • Prachtige mooie uitstraling
  • Werk makkelijk en goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 29-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ingebouwd in Suzuki Swift (2005)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Installatie ging makkelijk, alle kabels waren aanwezig. Apple Carplay werkt perfect en de snelheid van de radio / het device is ook top.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi design
  • Apple Carplay (via kabel)

Minpunten

  • Geen bluetooth voor Apple Carplay

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tiny 07-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
ik heb voor de KW-M560BT gekozen vanwege het bedieningsgemak tijdens het rijden en de grote leesbare letters.
Verder is het een makkelijk apparaat omdat je er met gemak je I-Phone mee kunt gebruiken, én oa je appjes kunt beantwoorden. En nog vèèl meer !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**n@c**y.nl 08-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte oplossing voor het vervangen van je originele radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handleiding zou wat uitleg betreft iets makkelijker zijn en qua aansluitingen iets duidelijker, werking van de machine is gewoon perfect, werkt en reageert snel alleen met opstarten duurt het ff voordat er muziek komt.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Goed geluid
  • Makkelijk in de bediening
  • Prijs is goed.

Minpunten

  • Duurt iets langer dan normaal met opstarten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Soepele bediening, super tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super tevreden met de radio.

De bediening is soepel, geen vertraging of haperingen. Het scherm en de knoppen reageren goed op zowel licht als hard aanraken.

Ik gebruik het meest Android Auto. Dit werkt fantastisch, aansluiten en Android Auto aanklikken in het menu. Ook met Android Auto is de bediening soepel en snel. Wat me verraste is dat je het volume apart kan regelen van verschillende sources, zoals Maps navigatie, Spotify etc. Stembediening werkt ook goed, de microfoon die wordt meegeleverd is gevoelig genoeg om 'ergens' bij het stuur te plaatsen en het werkt.

Ik werd verrast doordat de radio ook integreert met de bediening van de autolichten. Als je de verlichting van de auto aanzet, dimt het scherm en gaat Google Maps in dark mode. Ook in de software van de radio zelf dimt het scherm, niet alleen in Android Auto.

De software van de radio heeft naast Android Auto ook alles wat je van een normale moderne autoradio verwacht, dus ook bluetooth voor muziek en handsfree bellen.

De halve inbouwmaat van de radio maakt het makkelijk alles aan te sluiten en weg te werken. Ook heeft de radio geen draaiende onderdelen zoals ventilator of CD-speler, waardoor de radio geruisloos is. De USB-kabel die aan de radio vastzit is lang genoeg om achter het dashboard naar voren te leiden.

Pluspunten

  • Soepele bediening
  • Halve inbouwlengte
  • Android Auto
  • Meegeleverde microfoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c**j@h**l.com 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Carplace Soundcenter Uden heeft ons erg goed geholpen in het maken van de keuze voor de autoradio van de camper. Deze is echt top! Werkt ideaal met het koppelen van je telefoon, goed geluid en de achteruitrijcamera is erg helder. Verder is het systeem erg gebruiksvriendelijk en kan ik het aan iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Helder beeld
  • Snel met telefoon te koppelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guusvandervelde@hotmail.nl 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super fijne radio & helderscherm zeker een aanrader het is zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasondd2801 04-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top product. Even uitvogelen hoe alles werkt en daarna deed hij het ook perfect. En is vrij simpel te installeren

Pluspunten

  • Apple carplay/ Android auto
  • Bluetooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

f**n@m**e.com 29-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer mooie radio, voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De radio werkt boven verwachting, met wat extra kastjes en de juiste stekkers, werkt stuurbediening ook.
Al met al een mooie radio, zeker een aanrader.
Ik gebruik hem hoofdzakelijk voor Apple carplay, wat het erg goed doet.

Pluspunten

  • Apple carplay
  • Helder display
  • Mooie prijs
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Corne vanden Broek 17-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige geluidservaring van mijn JVC Autoradio KW-M560BT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dit zo'n geweldig apparaat, ben er zo blij mee, had hem veel eerder moeten aanschaffen. Fantastisch geluid, lekker groot beeldscherm, touchscreen..Er zitten meer dan genoeg features op, Voor mij niets anders meer!!!

Pluspunten

  • UIterlijk
  • Bluetooth
  • Fantastisch geluid
  • Mogelijkheid tot uitbreiding achteruit0rijcamera
  • Navigatie

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**i@h**e.nl 07-10-2021
  • Product gekocht

werkt naar behoren

Algemene score

9,0
Op aanraden van vriend deze monitor met receiver aangeschaft, ben tevreden over de werking

Reageer

jvds@p**t.nl 01-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ondanks USB-minpunt aanvaardbare oplossing

Algemene score

9,0
De apparaatkeuze was niet moeilijk gezien de (afgeprijsde) prijs-kwaliteit verhouding. Achteraf gezien vind ik het spijtig dat de usb-verbinding niet aan de voorzijde van het apparaat zit. Nu is het lichtelijk gehannes met een usb-kabel via het handschoenenkastje.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mesje 06-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker aan te raden mits door specialist ingebouwd.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig compleet en gemakkelijk te bedienen product. Carplay wetkt probleemloos en fader, balance en uitgebreide equalizer. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Communicatie met Iphone

Minpunten

  • Vermogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jip 25-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het werkt perfect! Het enige dat ik mis is een fysieke (draai)knop om het geluid te bedienen en een mogelijkheid om het geluid met een knop te munten. Verder helemaal niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Mooie afwerking
  • Werkt snel

Minpunten

  • Geen fysieke knop voor het geluid
  • Geen mogelijkheid om snel te muten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

is zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi toestel waar als op zit waarmee je in de toekomst veel plezier hebt prijs/kwaliteit is ook zeer netjes

Pluspunten

  • makkelijk in te bouwen
  • gebruik is zeer vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

e**g@g**l.com 17-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel techniek voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is zeer goed. Goede handleiding en door jezelf goed in te bouwen. Duidelijke display en menu's zitten logisch in elkaar. Veel waar voor je geld. Zie ook op YouTube ervaringen vanuit de hele wereld.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 15-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne radio. Goed geluid, veel instellingsmogelijkheden.
Android Auto doet het perfect.
Jammer dat er geen 3,5mm jack aansluiting aanwezig is voor stuurbediening, maar na wat puzzelen is dat uiteindelijk ook goed gekomen.
Gewoon een goede radio voor een nette prijs.

Pluspunten

  • Android Auto werkt perfect
  • Helder beeldscherm
  • Aansluiting achteruitrijcamera

Minpunten

  • Geen 3,5mm jack voor aansluiten stuurbediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Auto navigatie KW-M560BT 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Auto navigatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
top navigatie, erg makkelijk te bedienen ,goed leesbaar en goede niet al te dure prijs, jammer voor mij dan kan er 1 telefoon op en niet meerdere..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews