Bosch MAFD661B0 XXL Airfryer - Serie 6 - 12L - Dubbele mand - Zwart

Bosch MAFD661B0 XXL Airfryer - Serie 6 - 12L - Dubbele mand - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 229,00Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MAFD661B0 XXL Airfryer - Serie 6 - 12L - Dubbele mand - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w***************@g********20-07-2026

Met twee manden super praktisch

Bam! Met deze airfryer staat er echt eentje! Mooi strak design, eenvoudig te bedienen display, eenvoudig te reinigen (zelfs in de vaatwasser, daar kan je alleen maar blij van worden. Vervolgens zijn de 2 manden riant. 2 gerechten tegelijkertijd bereiden die toch een andere bereidingstemperatuur en tijd hebben is echt wel heel handig. Hij warmt snel op en je blijft ook niet heel lang met restwarmte zitten. Geluid valt mee, en mijn zoon van 11 is prima tevreden en stelt alles zelf in en maakt geregeld zijn eigen gerechten ermee. Waarom dan geen 10? Enige minpunt, wat wel te verwachten is, is dat de buitenkant toch ook behoorlijk warm wordt, wat de airfryer lastiger te plaatsen is in mijn keuken
Pluspunten
  • Makkelijk te reinigen
  • Snel warm
  • Weinig geluid
  • 2 manden
AnnemiekHelmantel19-07-2026
Door de dubbele manden kun je tegelijk twee gerechten bereiden, dat vind ik perfect! Apparaat werkt heel makkelijk, goede display, echt makkelijk in gebruik. De airfryer warmt snel op en biedt genoeg mogelijkheden voor verschillende gerechten, en is daarnaast ook goed schoon te maken wat ook fijn is. De inhoud is prima, en het eten heerlijk dus een aanrader voor iedereen die een airfryer overweegt te kopen.
MarcelA16-07-2026

Zeer praktische en ruime airfryer

Ik heb de airfryer nu enkele weken in gebruik en ben er zeer tevreden mee. Veel airfryers met dubbele manden zijn zo ontworpen dat de manden zich naast elkaar bevinden. Wij hebben beperkte werkruimte in de keuken, dus het feit dat in deze airfryer de manden boven elkaar zitten scheelt een hoop ruimte. Andere airfryers hebben ook vaak een grote en een kleine lade, waarbij het nut van de kleine lade in mijn ogen vrij beperkt is. De twee 6 liter manden in de Bosch airfryer geven veel flexibiliteit, bijvoorbeeld wanneer een gezinslid wat later komt eten, en je een tweede portie patat in de tweede mand aanzet. Al met al een fijn apparaat!
Pluspunten
  • 2 grote manden
  • Manden boven in plaats van naast elkaar
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • display in zon moeilijk leesbaar
j****************@h**********15-07-2026

Veel meer bak mogelijkheden

Wat een handige airfryer is dit! Wat direct in het oog springt zijn natuurlijk de twee bakken die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Zowel de temperatuur als de bereidingstijd. Dit is echt ideaal als je verschillende soorten voedsel wilt bereiden. Uiteraard kun je ook een extra portie bereiden. Let wel op dat de ene bak wat kleiner is dan de andere. Wat ik ook handig vind is dat deze airfryer sneller is opgewarmd dan ik gewend was van m’n oude apparaat. Ook het schoonmaken is een fluitje van een cent doordat je de bakken rechtstreeks in de vaatwasser kunt stoppen.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Verschillende bereidingen tegelijk
Rosa 06-07-2026

Hele fijne airfryer!

Ik heb deze Aifryer nu een paar weken. We moeten er even aan wennen. Ten eerste aan de grootte, we hadden een enkele en nu een dubbelstack.Ten tweede het merk. We hadden 1 van de eerste airfryers van een ander merk, met een draadmandje, nu hebben we deze van Bosch. Het airfryen gaat ons goed af! Laat ik daar mee beginnen. De draadmandjes mis ik absoluut niet. Deze manden zijn zo goed en makkelijk schoon te maken an elk gebruik. Wel is het even wennen dat je tussendoor je producten moet schudden zoals patat of snacks. Ik gebruik het te tekort om al een mening te kunnen geven over allerlei moeilijkere gerechten. De bediening met de touchscreen is makkelijk, zowel het boven- als onder als beide tegelijk. Ook de sync modus is superfijn. De match functie heb ik nog niet geprobeerd. Kortom: het gemak van deze airfryer is echt fijn, ook het schoonmaken is makkelijk. Wij zijn erg tevreden. heet uiterlijk is mooi, de grootte is oké omdat het 2 verdiepingen heeft en het gemak is super.
Pluspunten
  • Mandjes schoonmaken
  • compactheid
Minpunten
  • Hoogte
  • schudden.
m**************@h**********05-07-2026
We hadden al langere tijd twee airfryers, maar die waren inmiddels allebei aan vervanging toe. Met deze airfryer is koken een stuk makkelijker en dankzij de twee afzonderlijk te bedienen bakken kun je verschillende gerechten tegelijk bereiden. Wel vinden we het vreemd dat er in het midden van de bak een opening zit, waardoor kleine frietjes erdoorheen kunnen vallen. Daarom geven we geen 10, maar een 9.
Minoes04-07-2026

Heerlijke grote airfryer

Mijn man was eerst een beetje sceptisch over een dubbele airfryer. Hij verwachtte dat je met twee bakken tegelijk zou moeten inleveren op het vermogen, waardoor alles een stuk langer zou duren. Dat blijkt gelukkig niet zo te zijn! Vergeleken met mijn oude enkele airfryer heeft de friet misschien een minuut of twee extra nodig als beide bakken tegelijk gebruikt worden, maar dat is zo weinig dat het in de praktijk nauwelijks uitmaakt. Wat natuurlijk een groot voordeel is van deze Bosch is de ruimte. Je kunt makkelijk in de ene bak friet doen en in de andere snacks, zodat alles tegelijk klaar is. Vooral als er vriendjes van de kinderen blijven eten is dat echt ideaal. Of natuurlijk 2 porties friet tegelijk klaarmaken waardoor je niet steeds zit te wachten op een tweede ronde. De bediening is duidelijk en de programma's werken prima. Ik vind het duidelijk te zien welke instellingen voor welk compartiment bedoeld zijn. Er zijn ook voorgeprogrammeerde standen dus dat kan ook handig zijn, maar de handmatige bediening gaat net zo makkelijk. Friet wordt lekker krokant en snacks worden mooi egaal gaar. Qua design vind ik het vooral tof dat deze airfryer boven elkaar gestapeld zit in plaats van naast elkaar. Het is alsnog een enorm ding, maar toch neemt hij minder plek in op je aanrecht omdat hij de hoogte in gaat. En ja het is ook logisch natuurlijk dat hij zo groot is, daar staat tegenover dat je er lekker veel in kunt klaarmaken. Dus gewoon een top apparaat! Zeker voor gezinnen of als er regelmatig extra eters zijn, is dit een hele praktische airfryer die doet wat hij belooft.
Pluspunten
  • Krachtig vermogen
  • Snel klaar
  • Grote inhoud
Minpunten
  • Groot
  • maar dat is logisch
Henkie1203-07-2026

Fijne, maar wel redelijk forse airfryer

Ons gezin bestaat momenteel uit 4 en binnenkort uit 5 personen. Wij kunnen de airfryer niet meer wegdenken uit ons huis, maar 1 bakje werd wel wat te klein. Daarom waren we op zoek naar een upgrade. Vanwege weinig plek op het aanrecht sprak deze Bosch dubbele airfryer met bakken boven elkaar ons gelijk aan. De airfryer heeft een luxe uitstraling, heeft genoeg ruimte in iedere bak en het apparaat is gemakkelijk te bedienen. Een ander voordeel vind ik dat je de bakken volledig kan afwassen en ook in de vaatwasser mag doen. Ondanks de bakken boven elkaar zitten blijft het een vrij fors apparaat waar je dan wel plek voor moet hebben. Bij ons was dat even passen en meten. Met deze airfryer zet je in een mum van tijd een complete maaltijd op tafel omdat je genoeg ruimte hebt in de bakken. Kortom, dik tevreden.
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Gemakkelijk te bedienen
Minpunten
  • Diepte is flink waardoor je meer plek op het aanrecht nodig hebt
Woutje03-07-2026

Fijne grote airfryer

We hadden een wat kleiner airfryer en met een groeiend gezin waren we op zoek naar een grotere airfryer. Deze bosch kan makkelijk een gezin aan met tieners die goed eten. Nadeel van het feit dat er veel in kan is dat het een groot apperaat is. je moet wel even kijken of je hem goed kwijt kan. Verder is het een hele fijne airfryer. Produceert geen geluidsoverlast en is fijn in gebruik. Het menu werkt fijn en werkt op een logische manier. Natuurlijk maakt hij wel geluid maar dit is niet echt storend. Wat ook prettig is is dat niet de hele airfryer heet wordt. Aan de achter kant zit een kleine uitlaat die warm wordt maar de rest niet. Hij heeft een mooi design en is makkelijk te tillen door uitsparingen aan de onderkant.
Pluspunten
  • capaciteit
  • geluid
Minpunten
  • is groot
Susanne92!01-07-2026

Mooi design en super functioneel!

Super fijne airfryer. Hij is smal maar wel echt hoog. De capaciteit is super goed - bediening heel makkelijk en los van elkaar te gebruiken. Schoonmaken is ook makkelijk. Geluid is acceptabel en vooral weinig vieze lichtjes. Ik ben er super blij mee en vindt het echt een aanrader voor iedereen!
o*********@g********27-06-2026
De Bosch airfryer is best groot ding op het aanrecht. Dat zullen ze allemaal zijn als je een dubbele neemt. Hij ziet er wel strak uit. Ik hiervan een kleinere gehad van een andere merk. De Bosch is echt veel krachtiger. Dus het was wel even wennen en de tijd en temp veel aangepast. Hij heeft twee grote lades. Die makkelijk in de vaatwasser kunnen. Alleen nemen ze dan veel ruimte in. Met de hand ook makkelijk schoon te maken. Qua geluid vind ik hem ook zachter. Zowel eind signaal als tijdens bereiding. Hij heeft wel een irritante toets geluiden. Die niet uit te zetten zijn. Ik heb al diversen gerechten gemaakt. Er zitten diverse programma’s op. Hij heeft schudt functie. Is enkel signaal dat je even de friet moet schudden. Niet perse een meerwaarde. De lades zijn los te gebruiken of gecombineerd. Wat ook fijn is dat de luchtroosters meer aan de achterkant is dan aan een zijkant. Maakt het makkelijker hem te plaatsen op het aanrecht. Al met al ben ik blij met de keuze voor niet reguliere merk voor de airfryer
Realfood26-06-2026
Mooi design en voor ons, enorm groot. Toch past hij goed in onze keuken. Hij gaat de hoogte in, in plaats van de breedte. Met z'n twee lades is hij heel handig en makkelijk in gebruik. Hij heeft een schudfunctie, dat blijkt natuurlijk een signaal te zijn, dat je zelf moet schudden. Ik dacht even, dat het mandje zelf zou schudden. We hebben leuke gerechtjes geprobeerd en zijn aangenaam verrast. De kipkluifjes in een inzetmandje zijn de favoriet. Wanneer ik hem schoon maak, merk ik wel op dat de elementen echt best groot zijn. Ze vullen mijn vaatwasser snel , dus doe ik het liever met de hand. Makkelijk en veelzijdig door de twee manden, dat is denk ik, onze fijnste ervaring.