ETNA AV361___ AV361RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AV361___ AV361RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sjaak 05-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV361___ AV361RVS

Algemene score

9,0
Fijne goedkope en mooie afzuigkap goede led verlichting. Makkelijk te instaleren en redelijk geluidsniveau. Toppertje doet het supergoed voor deze prijs.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Ledverlichting

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-02-2020

Beste Sjaak,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Goed te lezen dat deze afzuigkap naar alle tevredenheid is.
Veel plezier ervan tijdens het koken.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcare Team ETNA

Reageer

Hans 20-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterk en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV361___ AV361RVS

Algemene score

9,0
Krachtige en stille afzuiging van deze afzuigkap.
Op stand 1 is de afzuiging al voldoende en is de afzuigkap zeer stil.
Ook op de hoogste stand is het geluid goed te verdragen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-01-2020

Beste Hans,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooi review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de afzuigkap.
Heel veel plezier met de afzuigkap.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Familie Cairo 19-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV361___ AV361RVS

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt naar behoren, we zijn super blij mee.
Het geleverde afzuigkracht is ruim voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 21-11-2019

Beste familie Cairo, wat leuk om te lezen dat jullie zo blij zijn met de afzuigkap. Bedankt voor deze mooi review. Héél veel kookplezier in jullie nieuwe keuken! Groet, Femke Webcareteam ETNA

Reageer

Remmen MMH 05-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld. Goede afzuigkap.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV361___ AV361RVS

Algemene score

9,0
Oude afzuigkap moest nodig worden vervangen.
25 jaar trouwe dienst. Nu teveel kabaal bij inschakelen.
Nieuwe afzuigkap kon makkelijk de oude vervangen.
Wat een vooruitgang. Betere werking en beter licht. Top


Weinig geluid bij goede afzuiging.

Pluspunten

  • gemak inbouw
  • duidelijke info
  • mooie prijs
  • prima verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2020

Geachte heer/mevrouw Remmen,

Wat fijn te lezen dat deze afzuigkap zo goed in de smaak valt. Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Allemaal "plussen" is waar we het voor doen! Veel plezier gewenst tijdens het koken, van deze mooie kap.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Bert 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede afzuiging en stille motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV361___ AV361RVS

Algemene score

8,0
Voor produkt gekozen omdat hij perfect in onze keuken past. Produkt voldoet aan verwachtingen. Afzuiging van lucht is ruim voldoende waardoor geen kookluchtjes in keuken. Bovendien is het redelijke stille afzuiging die geen overmatig geluid maakt

Pluspunten

  • Stile motor
  • Afzuiging kookluchtjes ruim voldoende

Minpunten

  • Geen minpunt gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-07-2020

Beste Bert,
Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de afzuigkap. Wij wensen je veel plezier met de afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Smeele HJ 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat wat precies goed bij onze keuken komt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AV361___ AV361RVS

Algemene score

9,0
prijstechnisch een goed werkende afzuigkap en doet wat die moet doen. de afzuiging is goed tot uitmuntend te noemen.

Pluspunten

  • mooi dessin
  • ledverlichting
  • makkelijk in gebruik
  • zeer krachtig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-06-2020

Beste familie Smeele, dank je voor deze mooie review. Fijn dat de afzuigkap naar jullie wens is en naar tevredenheid werkt. Veel plezier met deze afzuigkap van ETNA. Groet Chantal webcareteam ETNA

Reageer