Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AG361ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

defilmsterren@hotmail.com 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

9,0
We hadden geintegreerde kap nodig als vervanging van bestaande
Onze keus viel op etna AG361kap heeft goede afzuig en redelijk in prijs
Kap heeft geen extra hard storend geluid bij hoogste stand afzuigen
Kap ook makkelijk schoon te maken door 2 makkelijk te verwijderen vet filters

Pluspunten

  • geen extra storend geluid in hoogste afzuig stand
  • makkelijk schoonte houden door 2 vetfilters

Minpunten

  • alleen in zwart maar zit gelukkg achter deurtje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en geluidsniveau van de afzuigkap.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Cj van loon 30-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beschrijving mag iets beter voor installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

7,0
Ziet er mooi uit . Wel jammer dat er geen info bij zat welk montage stuk ik moet kopen voor luchtafvoer want dit is rechthoek en ik ga over in ronde buis vsn mn vorige afzuigkap.
Ik ga m morgen bij mn ouders ophangen rn hoop dat ik uit beschrijving kom die erbij zit want zag er niet heel duidelijk uit .
Had nog gezocht naar video om te installeren maar nog niet gevonden

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • welk montagestuk je moet hebben voor luchtafvoer

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 03-10-2022

Beste heer / mevrouw van Loon,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wij waarderen uw feedback en zullen dit doorgeven aan de betreffende afdeling.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Wouter 27-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vervanging atag afzuigkap door ETNA AG361ZT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

8,0
Ik zocht een vervanger voor mijn atag afzuigkap, heb de ETNA AG361ZT gevonden.
De inbouw maten zijn gelijk, alleen de hoogte maat was 5cm minder, dit was op te lossen.
Aansluiting afvoer was 120mm i.p.v. 100, dit is tevens aan te passen.
Ben tevreden met mijn aankoop, en kan de afzuigkap aanraden.

Pluspunten

  • Goede vervanger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste Wouter,

Bedankt voor deze review. Wat fijn om te lezen dat deze ETNA afzuigkap een goede vervanging is en je de afzuigkap aanraadt voor andere.
Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

m**t@g**l.com 21-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

9,0
Voor deze prijs een prachtig afgewerkte afzuigkap.
Eenvoudig te installeren.
En heel gebruiksvriendelijk



Na lang zoeken en vergelijken kun je niet anders dan uitkomen op deze heel mooi afgewerkte geïntegreerde afzuigkap. De afzuigkap is niet alleen heel mooi afgewerkt maar is ook heel eenvoudig te installeren.
Het resultaat, een mooi ogende afzuigkap, die prima zijn werk doet en eenvoudig is te bedienen.
En bovenal 2 jaar garantie en3 jaar extra garantie van ETNA.
Beste koop, goede betaalbare prijs en 5 jaar garantie.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Mooi afgewerkt
  • Zeer gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te lezen dat de afzuigkap zo goed bevalt. Bedankt voor je enthousiasme.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

w**n@k**l.nl 22-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

is oke

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

9,0
+Goed product. werkt naar behoren. goede prijs kwalitijd verhouding
- Vrij veel geluid.

Pluspunten

  • afwerking
  • inbouw gemak

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat deze afzuigkap in de basis goed bevalt. Wat betreft het geluid: Als de afzuigkap is aangesloten op recirculatie dan zullen de koolstoffilters iets meer weerstand geven echter mag dit niet uitermate hinderlijk zijn. Bij twijfel adviseren wij u even contact op te nemen met uw installateur om voor de zekerheid te laten controleren of de installatie/afvoer goed is om uit te sluiten dat het overmatige geluid eventueel daar vandaan komt.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Huub 30-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel maar let op de inbouw!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

8,0
Op zoek naar een vervanger voor onze inmiddels 22 jaar oude afzuigkap viel de keuze op de ETNA 361ZT. Vlg de informatie op de maatschets op het internet nagenoeg dezelfde inbouwmaten. Nagenoeg! Het bestaande afvoerkanaal is rd 100. Op de maatschets staat helaas geen hartafstand van de aansluiting t.o.v. voor- of achterkant aangegeven. Wel rd 150 of rd 120. Vlg de deaeler was daar een verloop voor tekoop in de bouwmarkt.Idd. De daadwerkelijke uitgang is rh 150x80mm! Bij gebruik making van het bijgeleverde verloop naar rd 150 verschuift de hartlijn van de aansluiting ca. 25 mm naar voren én steekt het verloop ook nog eens 70mm boven de afzuigkap uit! Als hierop het bijgeleverde verloop van rd 150 naar rd 120 wordt gebruikt wordt dit zelfs 125mm! Dan nog de aanpassing naar rd 100! Dit vereist een nogal stevige ingreep. Gelukkig ben ik zelf voldoende handig om een verloop van rh 150x80 naar rd 100 in elkaar te knutselen. Als ik dit geweten had en verder had gezocht had ik misschien wel een 1:1 kopie gevonden. De afzuigkap is geïnstalleerd en werkt naar behoren. De behuizing is wat slapjes maar functioneel. Ik ben tevreden met wat ik voor mijn geld gekregen heb. Met de nodige kanttekeningen!

Pluspunten

  • past perfect tussen bestaande kasten

Minpunten

  • aansluitmogelijkheid naar bestaande afvoer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 01-11-2021

Beste Huub,
22 jaar gebruik kunnen maken van uw oude afzuigkap, dat is geweldig! Fijn dat u hebt gekozen voor een afzuigkap van ETNA en deze perfect past tussen uw bestaande kasten. Uw feedback betreffende de hartafstand van de aansluiting nemen wij mee en geven we door aan de desbetreffende afdeling.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNAb

Reageer

m.dijk148@upcmail.nl 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA inbouw afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

8,0
Een prima werkende afzuigkap met ruim voldoende licht en makkelijke filters

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Voldoende licht door de ingebouwde lampen
  • Makkelijk schoon te houden filters
  • Filters makkelijk te verwijderen

Minpunten

  • Het geluid bij volle zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-09-2021

Beste heer/mevrouw,
Dank u dat u de moeite heeft genomen deze review te schrijven. Goed om te lezen dat u tevreden bent over deze afzuigkap.
Wanneer er te veel geluid te horen is, kan dit veroorzaakt worden doordat de afzuigkap niet correct geïnstalleerd is of het afvoerkanaal kan te lang of te nauw zijn of telt te veel bochten.
Als vuistregel geldt dat het afvoerkanaal maximaal 5 meter lang mag zijn. Elke bocht in het kanaal komt overeen met 1 meter lengte.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Dingeman 28-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk lange levensduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

10,0
Onze vorige ETNA afzuigkap heeft meer dan 30 jaar gefunctioneerd.
Dus de keuze voor een nieuwe was niet moeilijk.
Monteren ook eenvoudig. Kon zo aan de bestaande beugels.
Krachtige motor, zuigt weer als vanouds.

Pluspunten

  • Snelle montage
  • Goed passend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-10-2020

Beste Dingeman,

Bedankt voor het delen van je mening. Wauw, 30 jaar! Hopelijk gaat deze net zolang mee! Heel veel gemak van deze afzuigkap.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Mark 01-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AG361ZT

Algemene score

9,0
Het werkt goed en maakt niet veel lawaai, goede prijs-kwaliteit verhouding.
De ETNA AG 361 ZT bouw je in je keukenkastje waardoor hij niet zichtbaar is .
De 2 aluminium vet filters zijn met de hand of in de vaatwasser schoon te maken.
Hierdoor gebruik je deze opnieuw en hoef je geen nieuwe te kopen.

Pluspunten

  • goed functioneren
  • weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-09-2020

Beste Mark,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over deze afzuigkap van ETNA. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer