ETNA AIP790CRVS - Afzuigkap - RVS - 90cm - 8715393358318 - Afzuigkap

ETNA AIP790CRVS - Afzuigkap - RVS - 90cm - 8715393358318
ETNA AIP790CRVS - Afzuigkap - RVS - 90cm - 8715393358318
Energieklasse B
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 949,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AIP790CRVS - Afzuigkap - RVS - 90cm - 8715393358318 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

thk14-04-2025

Er kunnen verbeteringen plaats vinden.

Deze afzuigkap krijgt een 7, omdat het jammer is dat je een speciale app moet downloaden om de ventilator op een timer te zetten. Tevens vind ik de handleiding niet compleet, omdat dit type een andere app nodig heeft als wat in de handleiding staat. Positief is dat de motor in een andere ruimte geplaatst kan worden.
Pluspunten
  • motor kan in andere ruimte plaatsen
Minpunten
  • app nodig om timer in te stellen
  • handleiding niet volledig
j***************@l******04-12-2023

Mooie producten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Heeft een mooie strakke afwerking. Duidelijk in gebruik.
R**s@o**k.com18-09-2023

we zijn tevreden

We hebben een nieuwe keuken gekocht, maar daarbij een eiland met ingebouwde afzuiginstallatie van Etna. Het is qua prijs - kwaliteit verhouding een van de beste keuzes. We zijn er zeer tevreden mee. Er zit een afstandsbediening bij, om op afstand de standen ( harder en zachter ) en verlichting te kunnen bedienen. Mooie bijkomstigheid is dat je ook geen "vinger afdrukken " ziet op het RVS. Hij is stil ( zeker op stand 1 ). De filters zijn makkelijk schoon te maken. ( vaatwasser )
Pluspunten
  • stil
  • afstandsbediening wat simpel is
Minpunten
  • Pas op voor vingerafdrukken.